Тръмп извади $130 хил. от джоба си за... порноактриса

Плащането било, за да я накара да мълчи за срещата им
Обновена: 14 фев 2018 07:44 | 14 фев 2018 07:40, Камелия Цветанова
33
Тръмп извади $130 хил. от джоба си за... порноактриса
Снимка: Reuters, архив

Личният адвокат на президента на САЩ Доналд Тръмп каза, че той е платил 130 000 долара от собствения си джоб на порноактриса, за която се твърди, че е имала сексуална връзка с милиардера през 2006 г., предаде БТА като цитира Асошиейтед прес.

Пред в. "Ню Йорк таймс" Майкъл Коен каза, че парите не са му били възстановени нито от Организацията Тръмп, нито от предизборната кампания на Тръмп. Парите той дал на Сторми Даниълс, чието истинско име е Стефани Клифорд.

Изплащането на сумата, той определи като напълно законно и нямащо нищо общо предизборната кампания. Подобно изявление той е направил и пред Федералната избирателна комисия. Тя се интересувала откъде са били взети парите. Адвокатът казал, че те не са нито дарение за предизборната кампания, нито пък са били отчетени като разход на кампанията.

За плащането първи съобщи миналия месец в. "Уолстрийт джърнъл".

Тогава изданието написа, че Коен уредил плащането на сумата през октомври 2016 г., за да накара Сторми Даниълс да не разкрива по време на предизборната кампания своята предполагаема сексуална среща с Тръмп. Интимната среща била през юли 2006 г. По онова време Тръмп е бил вече женен за Мелания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво,Тръмп ти си истински мъжкар,а не *** и мъж под чехъл!
6
0
 
7
 
! Отговори
Anon преди 6 години
Ти кой набор си мойто момче Анонимен 7? Има много да се учиш още в този живот. Преди да говориш глупости си направи домашното.
5
3
 
11
 
! Отговори
Anon преди 6 години
Днес.Бг става все по зле!!!!Не ви ли е срам да пишете такива глупости.Вземете да четета истинска информация за Президент Тръмп, вместо да плюете по него неверна информация. А случайно да сте разбрали колко арести на педофили е направил за 2017 година и че спасява невинни деца. Всеки само да си прави изводи като прочете на страницата на белия дом с какво се занимава Тръмп всеки ден. Пише почасово. https://whitehouse.gov/presidential-actions/Днес.Бг = Фалш и пропаганда
4
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
жена му пепелянката сега трябва да го уволни тоя палячоо
3
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, как откъде са взети парите? Продал си е косата да пое*не малко... голяма работа.
2
4
 
8
 
! Отговори
Много е яка мацката! преди 6 години
Ако Тръмп извади още 130 000Бих я опнал и аз!
1
1
 
3
 
! Отговори
bg sega преди 6 години
Не $13 000, а $130000. Коригирайте заглавието.