Одобрението за Тръмп с рекордно дъно: Само 35% го подкрепят

1/3 от американците подкрепят политиката му за оръжията
26 фев 2018 08:50,
29
Одобрението за Тръмп с рекордно дъно: Само 35% го подкрепят
Снимка: БТА

Одобрението за президента на САЩ Доналд Тръмп стигна най-ниското си ниво, предава телевизионният канал CNN.

Резултатите от последното социологическо проучване, поръчано от CNN показват 35 процента одобрение, което е с пет пункта по-малко от миналия месец и най-ниското досега. Спадът последва януарското увеличение на одобрението в резултат на добрите данни за икономиката, посочва "Фокус".

Президентът получава най-слабото одобрение от републиканците – 80 процента, което е с един по-малко от миналия септември. Едва 5 процента от демократите го одобряват и 35% от независимите участници в допитването.

Едва една трета от американците одобряват политиката му спрямо законите за притежание на оръжие, 54 процента не ги одобряват, а 12 процента не са решили.

От домакинствата притежаващи оръжие 52 процента одобряват политиката му по този въпрос, а измежду останалите едва 17 процента

Сравнен с предишните президенти по същото време на мандата им , той изостава значително.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
2
 
! Отговори
petko76 преди 6 години
Не е започнал война и не подкрепя джендърите!
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А БОКО ГО ПОДКРЕПЯТ 30 %
24
3
 
3
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
УБИЙСТВАТА ДА НЕ БИ ДА СА ЗАПОЧНАЛИ ПРИ ТРЪМП? МОЖЕ И ДА Е НАРЦИС, НО ПЪК ИКОНОМИКАТА Е ДОБРЕ, ИМА И ДОБРИ ИДЕИ, И НЕ Е НЯКАКЪВ ЛИЦЕМЕРЕН ЛИГЛЬО!!!А МОЖЕ БИ ПОВЕЧЕ ВИ ХАРЕСВА ИЗЧАНЧЕНИЯ , РАЗГЛЕЗЕН И МЕКО КАЗАНО, ИЗВРАТЕН ХОЛИВУД?
23
5
 
3
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
По-малка подкрепа за тръмпп по-добре за белият човек.Повече либерали в управлението им=повече не.ри и жени на власт=по-слаба Америка=по-малко влияние!
22
2
 
2
 
! Отговори
Мда преди 6 години
До НякойГолям шок е наистина убийството на 17 деца.Обаче в крайна сметка това засяга нищожен процент от населението и е чудо за 3 дни.Докато икономическите проблеми засягат всички и то всеки ден.Ако питаме например американците какво биха предпочели:"Да дават редовно жертви във войни и прочее,но бензина(примерно) да е 1$ галона(0.45лв/л) или да живеят в мир,обаче бензина да е 3$ галона(1.30лв/л)?" какво мислите че ще отговорят?
21
4
 
5
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Идеите на Тръмп са правилни(като за САЩ) и казаното от него е истина,обаче дори той няма да спаси Америка,положението е изтървано.Е,имат известен шанс за запазване на статуса си,ако успеят да спечелят Третата Световна война без големи щети,затова и се стремят към нея.
20
4
 
9
 
! Отговори
Някой преди 6 години
До Нищо не разбрахАми много просто - независимо колко ти е добра икономиката, ако детето ти ходи на училище, зачестяват случаите с масови убийства в американски училища и президентът лично ти каже от телевизора, че ще реши проблема като въоръжи учителите, ти доста ще се замислиш преди пак да гласуваш за него. Би ли жертвал живота на детето си ти лично?
19
4
 
10
 
! Отговори
Валентин преди 6 години
"предава телевизионният канал CNN" - хахаха. тия вече никой не ги взима насеризно за тв, а вие ги цитирате.ФЕЙК НЮЗ
18
7
 
8
 
! Отговори
1 преди 6 години
Денонощно го чернят, все по него викат и т.н. затова му е нисък рейтинга. Ще ми се и ние да си имаме един Тръмп с нисък рейтинг който да :- създаде работни места.- Понижи данъците ми.- Каже не на безумия като безусловното приемане на бежанции т.н.Ама нямаме :(Имаме предложение да приемем истамбулската конвенция вместо това :(
17
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така става с популизма. Рязко нагоре после рязко надолу. Тука е ежедневие на всеки избор. Нашият президент е типичен пример ...Много приказки за народа и от народа, а накрая седна до БСП и това е. Простолюдието винаги може да бъде надхитреноо.
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пък Буш-младши го подкрепяха 29 процента. преди атентатите....
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
35 % , тиквата може само да мечтае за такъв нисък рейтинг
14
4
 
9
 
! Отговори
Нищо не разбрах преди 6 години
Как така добра икономика пьк не го щат американцитя!? Все едно баце да подобри икономиката в Бг а хората да го мразят!!!
13
4
 
9
 
! Отговори
А бе преди 6 години
По-важно е дали зад Тръмп стои тоя,който го сложи на поста-Ротшилд!Там е истината!Иначе хората на Сорос(Господаря на Хилъри К. и демократите) са много кресливи,ама с това и ще си останат.Сорос има милиарди,Ротшилд-трилиони,ясно кой ще кара влака!
12
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя клоун и майка си ще продаде за пари. Не го интересува дори и малко обикновеният човек. За него важно е богатите да стават още по-богати. Как се сети да пусне мaлоумната си книга точно сега. Не, това не е с цел печалбарство, ама хич! Но американските уфсе го зяпат с отворени уста и език изплезен. Няма по-плиткоумна нация от американците.
11
1
 
11
 
! Отговори
Да де, преди 6 години
ама една трета от американците ще рече 110 000 000!
10
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Като са казали , че Тръмп е руски продукт....*** доказвай , че нямаш сестра"--Определено не е руски продукт, но е и факт че джуджето му е ударил едно рамо, защото прекрасно е знаел, че този клоун не става за президент!
9
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дори и американците разбраха, че сапунката която им разиграва третокласният актьор е фейк и не я бива!
8
11
 
11
 
! Отговори
Мишо Шамара преди 6 години
Тръмп е най-добрия американски президент истински човек, аз в Чикаго съм гласувал за него той направи Америка отново най-добрата държава!!!
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УжасТ!