Кой на кого се рови? САЩ се намесвали във вота на Русия

Вашингтон всявал хаос, опитвал да дестабилизира Москва
69
Кой на кого се рови? САЩ се намесвали във вота на Русия
Снимка: Reuters, архив

Русия има доказателства, че Съединените щати опитват да се намесят в президентските й избори, заяви днес руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков, цитиран от РИА Новости, предаде БТА като се позова на Ройтерс.

Още по темата

САЩ опитват да всеят хаос в Русия и американските санкции целят да дестабилизират страната, каза Рябков на заседание на временната комисия към Съвета на федерацията за защита на държавния суверенитет и предотвратяване на намеса в делата на Русия.

Според доклад на тази комисия към горната камара на руския парламент западните програми за намеса се прилагат все по-внимателно и често са завоалирани.

"Чуждите подривни програми често се формират на принципа на мозайката по такъв начин, че почти всеки елемент от нея може да изглежда като случайно събитие, спонтанно, без външен контролен център и на пръв поглед не противоречи на закона", се казва в доклада.

"Грубата и противоправна намеса на официален Вашингтон в суверенните дела на редица държави членки на ООН" не бива да се отъждествява с целия американски народ, а с "представителите на обществено-политическите, научни и експертни кръгове", се допълва в доклада, който нарича ситуацията в САЩ "диктатура на малцинството".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: избориСАЩРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
2
 
2
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Моля обяснете!Има 3 начина на намеса - 1. директен Радио свободна Европа и прочие медии, заедно с официално финансираните от САЩ НПО2. Индиректен - СОРОС и сие които са частни лица но прякоазя или косвено са дщ3. Соц медии и мрежи - "Не гласувайте - по този начин най-ефективно ще протестирате като не гласувате" - целта е малко хора да отидат да гласуват - след това да се признаят за нелегитимниТолкова по въпроса
53
2
 
2
 
! Отговори
Борисов преди 6 години
Нали знаете, две неща не може да избира човек - родителите си и президента на Русия
52
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия,крадецън вика,дръжте крадеца.
51
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За Русия,най-добрата отбрана ,е нападението.
50
8
 
3
 
! Отговори
Щом като преди 6 години
Захарова е изказала тази новина всичко е ясно. От ЦеКа-то на Кремъл освен да лъжат друго не могат да направят. Нищо не се е променило от времето на Сесесере-то. За голяма радост ние сме извън орбитата на агресора Путин.
49
0
 
2
 
! Отговори
Моля обяснете! преди 6 години
Не разбрах заглавието. "Кой на кого се рови" е израз на диалект, жаргон или просто е лишен от смисъл?
48
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До българин от Казан - ...руснака си харесва Путин и затова пак ще си го избере !Така е и у нас, българинът си харесва Борисов и пак ще си го избере!
47
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
всичко вече е определено ;нов съветски съюз с цар путин .ревете краварски изчадия краят ви дойде
46
1
 
7
 
! Отговори
63344 преди 6 години
Екатеринбург, вторият по големина град в Русия, е базовият лагер на американско влияние и антируска пропаганда. Това не са празни приказки.
45
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Драги демократи ,с тревога виждам как в нашите сплотени редици се промъкват агентите на Кремъл.Един от най опасните е Гошу.Той изнася самата истина за изборите в САЩ и руската намеса.Тъй като това е секретна информация ,то той като минимум е генерал от КГБ.От пост на пост той ни убеждава в превъзходството на руските технологии пред тези на САЩ.Защото действително трябва да си много по слаб в софтуера ,за да не можеш да се съпротивляваш.А и доста други говорят същото.ДЕМОКРАЦИЯТА е в опасност
44
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко ли им е мъчно, че не могат да изнасят демокрация в Русия, така както си искат и си знаят. И в Крим не им се получи, в Украйна също. Толкова им се иска да разграбят богатствата на Русия, ама на, злият Путин им пречи. Горките!
43
3
 
10
 
! Отговори
Всяко зло за добро преди 6 години
Краварците развързаха ръцете на рашките - сега вече ЦРУтата няма да могат да се оправдават със "демократичните ценности" като им покажат червен картон.
42
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сирийската армия преди 2 седмици свали американски самолет ф-22 със зрк С-200 докато американците са се опитвали да създадат зона забранена за полети. Летели са 4 Раптора като единия са го свалили а останалите 3 са се върнали в базата Инджирлик невредими. Какво е станало с пилота няма информация.
41
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те да внимават Путин да не им се намеси с един "Ярс" в чугунените американски тикви
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Голям смяхСпоред мен ЦРУ са бизнес организация и пет пари не дават за нищо друго,освен за печалбите си,това е куха бизнес структура,работеща за лична изгода.
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Голям смяхБяха писали,че доста хора не са искали война в Европа и понеже Клинтън се е ослушвал за Югославия и не са искали тази война,затова са му спретнали аферата Люински.
38
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
краварите да чакат мечешка/путинска/тояга.и ще е много чепата тъй да знаят.задниците ще ги болят яко
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГошуТи си придурок (да ти е поясно де.бил.
36
3
 
13
 
! Отговори
Голям смях преди 6 години
Да припомним на малобройните любители на "западните" ценности, че навремето ЦРУ инсталира Елцин за президент на Русия. Инвестираха над 500 милиона долара. Лично Билката Клинтън, тогава зает със стажантката, звънеше на Елцин по телефона и му даваше "съвети". Даже един "заем" от Световната банка беше отклонен за кампанията на Елцин. На конкурента на Елцин беше отпуснато само 3 процента телевизионно време. Един от мръснишките номера на ЦРУ беше, че когато конкурента на Елцин се прибирал от митинг, хотелската му стая вече била "наета" от друг човек и конкурента и екипът му трябвало да търсят друго
35
22
 
5
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Всеки средно интелигентен човек, не говоря за високо, може да види в тази новина пълната гротеска :) Алкашите все са една крачка зад Америка, нищо ново не могат да измислят. Опитват се да използват истината, че се намесиха в изборите на САЩ (което си е пълна истина) с фалшива новина, че и САЩ сега им се месят :))) Ами то месят-не месят е ясно и на новородените бебенца в Кочинистан, че *** ще спечели изборите. Това да не е Америка и демокрацията :))))))))))