Младите в САЩ: Тръмп е расист, умствено негоден...

Те смятат и че US президентът не отразява техните ценности
30 мар 2018 21:20,
61
Младите в САЩ: Тръмп е расист, умствено негоден...
Снимка: БТА

Мнозинство от младите хора в САЩ смятат, че президентът Доналд Тръмп е расист, нечестен човек и умствено негоден за служба, сочи ново проучване по поръчка на Асошиейтед прес и Ем Ти Ви.

Според сондажа най-младите потенциални избиратели в Съединените щати са по-обезпокоени от действията на Тръмп като президент, отколкото по-възрастните си сънародници.

60 на сто от анкетираните младежи са отговорили, че смятат Тръмп за "умствено негоден", 62 на сто казват, че той е "като цяло нечестен", а 63 на сто - че е расист.
Проучването също така констатира, че повече от 7 на всеки 10 американци на възраст между 15 и 34 г. смятат, че Тръмп "не отразява (техните) лични ценности".

Това е първата от поредица анкети, които имат за цел да проучат възгледите на най-младото поколение избиратели, отбелязва АП, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
38
 
! Отговори
муспи преди 6 години
Живея в САЩ отдавна, - те са заляти с диваци повече от Европа, но за това еврейските медии пазят мълчание. Раси е обявено че няма, а ако някой каже че има бели, черни, жълти и всякаква мелес ще бъде обвинен в далтонизъм, един вид фашист. Умственото ниво на шарената паплъч е като за това което написах, а диваците са убудени в едно - и младеж и дърти, - Пособията са от бога дадени! Какво работят все още намиращи се бели? Келнери в мексекански ресторанти, бояджии и пожарникари. Залезът на Америка!
16
5
 
35
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
До Сюр-Реалист'аЧоджуум, ако този охлювофрен е символ на твоето разбиране за "нормална ценностна система", нещо ти куца! Или хлопа!Я да видим този Донат кой е - има 5 деца от 3 жени, като е изневерил на всяка една от тях, и то - многократно! Ще рече всеки път е нарушил клетвата си пред Бога "Ще ти бъда верен до последния си дъх!"Излъгал хиляди хора с Тамп Юниверсити. Месец преди да положи клетва като президент плати 36 милиона на 4,800ищеци за да се откажат от делото срещу него.
15
8
 
33
 
! Отговори
расист е Путин преди 6 години
Преби от бой всички татари и други неруснаци , които живеят в Крим и се противопоставиха на незаконната анексия на полуострова !
14
1
 
54
 
! Отговори
Евротолериз преди 6 години
Ауууу, колко е гадeн тоя Тръмп!!! Нестига, че е бял, че и богат, че и мъж, а на всичкото отгоре, негодникът му с негодник, си пада по жени и не е фен на мъжката любов! Аууу, колко е лош! Аууу колко е гадeн и расист!
13
4
 
44
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Тръмп е последната надежда на човечеството за възвръщане към нормална ценностна система и захвърляне на бунището на историята на извращенията на Илюминатския Елит, налага ни ни като "прогресивни ценности" - а именно - геноцид над бялата раса, унищожаване на юдеохристиянските ценности и налагане на Исляма над останалата аморфна кафява маса земляни. А тази статия е поредната от поредицата Фейк Нюз. Тръмп е обичан и широко подкрепян президент, въпреки милиардите илюминатски $ изсипвани срещу него..
12
0
 
33
 
! Отговори
Trump 2020 преди 6 години
GO Trump! MAGA 2020~
11
7
 
34
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
Егати и малойумните коментари! Някой да е седнал да изгледа едно-две свободни интервюта на този дангалак на ингилизски?! Не може да закове четири думи на кръст и да оформи разбираемо изречение. Започва изречение за строеж на стена и я завършва с обяснение колко голяма му е пивоварната.Но проблемът на американското общество не е този охлювофрен, а че голяма част от американците са по-големи офхлювофрени и от него, та виждат него като лидер.
10
2
 
43
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Да, България харесва Тръмп. Но ОБИЧА Путин!
9
0
 
43
 
! Отговори
ККК ТРАДИЦИЯ преди 6 години
не се връзва никак. Расист- значи информиран непредубеден човек със самостоятелно мислене, несъобразяващ се с клишета и натрапени идеологеми. Негоден е точно обратното на расист. Необходимо е човек да мисли и да чете, иначе е просто второкласен материал. Не статии във фейса естествено....
8
2
 
47
 
! Отговори
1337 преди 6 години
Тръмп им разказва играта на неолибералчетата, за това реват на умряло! Най-добрият президент от Рейгън насам!!
7
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако се споменаваше етносът на анкетираните и дали са на социални помощи а също така и произход -афро,латиноси най-вече мексиканци всичко щеше да ви стане ясно.Все едно в някое ромско гето в България да ги питат дали Цветелин Кънчев и Азис са готини и дали искат да плащат ток и вода.
6
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ам ние в Европа кво да кажем, като нашите слушкат умствено негодния ви лидер?
5
4
 
46
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! преди 6 години
Млади каубойчета,Само Тръмп ще ви отърве от хрантутници на социал, проблемни "бежанци", афроамериканци с мислене и манталитет като на повечето наши роми, гейове в културата, изкуството и политиката, леви движения, ционистки интриганти и други подобни ултравредни елементи!Без политици като Тръмп, в рамките на един век сте свършени! Ще кандидатствате да дойдете да работите у нас за нашенски заплати и ще бъдете щастливи, ако успеете да се уредите!
4
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп е хахо и непредсазуем и това влудява съперниците му, младите хора обичат Тръмп и не обичат дъртата вещица Хилъри, която на туй отгоре припада и се изпуска в гащите.
3
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво знаят младите за Света преди Обама? Нищо!Щом не е черен или поне ЛГБТ значи е никой...Това е тежкото наследство, породено от умствено незрялата левичарска джурналистика.
2
3
 
41
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 6 години
Много са прави - за русият самовлюбен перчем !! Той мрази и грозни жени !!
1
11
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БЪЛГАРИЯ ХАРЕСВА ТРЪМП! ТОЙ Е СИЛЕН ВОДАЧ, КОЙТО РАБОТИ ЗА СТРАНАТА СИ.