САЩ: Ученички от сатанистки култ готвели убийства на деца

Момичетата били на 11 и 12 години, хванали ги с ножове
25 окт 2018 22:55, Анисия Иванова
111
САЩ: Ученички от сатанистки култ готвели убийства на деца
Снимка:

Две непълнолетни ученички са били арестувани във Флорида за заговор за убийства. Това съобщи Си Ен Ен, като се позова на началника на полицията в град Бартоу (щата Флорида) Джо Хол, предаде ТАСС.

Според телевизионния канал ученичките, които са от местно основно училище на възраст 11 и 12 години, били арестувани във вторник, след като човек от училищния персонал ги хванал в тоалетните, въоръжени с ножове. Те признали, че подготвяли нападения над ученици от по-долните класове и заявили, че са привърженици на сатанински култ.

Трагедията в училището била избегната по случайност: автоматичната система за известяване съобщила на майката на едното от задържаните момичета, че детето й не се е явило в часовете за деня, а човек от персонала на училището отишъл да търси момичето. Полицията обискирала домовете на задържаните, прегледала паметта на смартфоните им и открила улики, сочещи за подготовка на убийства.

Според Си Ен Ен на задържаните са повдигнати обвинения в заговор за повече от едно убийство, носене на оръжие на територията на училище, скрито носене на оръжие и нарушаване на правилата за вътрешния ред в училищата.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хиляда пъти по добре в сатанинска America отколкото във пропадналата *** ***.Хайде бе, даже Румъния ви отмина и забрави за вас.........***
16
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Американците, както всички други имперски държави си плащат минали "дългове" . Да не бяха изтребвали коренната раса, за да влачат роби от Африка.
15
3
 
10
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Зверски идиотизъм!Но децата не са виновни,а обществото в което израстват!
14
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кво като полицайте са ку-клус клан?Във всички щати или градове където полицайте са с обвинения,че са расисти почти няма престъпления.Ако имате някой познат който е живял в САЩ през 50-те ще ви каже,че масово хората не са си заключвали къщите и автомобилите.Такъв просперитет е имало,че сериозно се е говорело че през 2000 година най-вероятно ще има пожизнен гарантиран доход от държавата и цялата работа ще я правят роботи пък белите хора ще правят дечица и ще се грижат за щастието и радоста си.
13
9
 
4
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Важното е да има свобода на вероизповеданията и сектите!Няколко хиляди унищожени детски съдби какво са?
12
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хелуин е друидски празник и всичко е символично. През Средновековието са го изродили в сатанински, за да се отърват от знахарките и билкарките, които са нарекли вещици и големите клади са лумнали. Кръвта вода не става - пролятата кръв крещи за отмъщение и цялото зло се връща на най-милото на човека - децата.
11
10
 
6
 
! Отговори
OldSmuggler преди 5 години
До патриотТи си много злобен човек. Виждам ти глупавите дрънканици всеки път като видиш думата America. Да не би виза да не са ти дали от посолството или пък си дошъл тук но си се насрал, не знам......но *** ти отхвърляне на всичко Америка е жалко и тъжно !!!
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре, че не са искали да убият някое куче.
9
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицаите са замаскирани ку-клус-клан по-скоро. И имат повече права от българските със сигурност, но това са деца и няма как да ги подложат на обичайната репресия при съпротива. Най-страшното, че това се случва в училищата все по-често. Ето, скуул шутър си имат вече и в Крим.
8
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хелоуин наближава и цялата им култура ще избухне в чествания на този сатанински празник!Апогей на реднешкия интелект.Оргия на демоните-ако не си превърнеш фронтярда в гробище с накичени черепи,прилепи и откъснати крайници-не си истински американец!
7
5
 
2
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Майко мила!А за сатанистите с пистолети (мицифайки) койой нищо не говори.
6
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всъщност в провинциите им се живее не зле. Мегалополисите им са пълни със зли сили. Един Шаман ми каза.
5
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обама въведе изучаването на Сатанизъм в 4500 американски училища!Трябва да благодарят на този Нобелов вундеркинд!
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вещиците от Истуик са виновни. И Алистър Кроули.
3
12
 
13
 
! Отговори
Царски Воин преди 5 години
Вие нищо не знаете пичове, само знаете да приказвате глупости от панелките си.В САЩ има прекрасни хора, хора с наша кръв.Колко българи отидоха там и намериха мекото на хляба.Никой българин от там няма да се върне в тази злобна страница отново.Предпочитам да отида там с риск някой сатанист да ме убие, вместо да живея тук и да умирам всеки ден, ден след ден, сред комунисти и злобни човечета.
2
6
 
14
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
психодиспансер замаскиран ,като държава!
1
6
 
21
 
! Отговори
Абе преди 5 години
Тея от САЩ съвсем изтрещеха. То не се стрелят по училищата, то не се колят, а сега вече и рогати добитъци им се привиждат и пак до убийства се опира. Страшно е положението.