Алжирец, дал пари за ада на 11 септември, точил карти

Бил шеф на банда, която опитала да източи ?5 милиона
8
Алжирец, дал пари за ада на 11 септември, точил карти
Снимка: Reuters, архив

Испанската полиция ликвидира престъпна групировка, изработвала фалшиви кредитни карти под ръководството на алжирец, излежавал присъда за съфинансиране на атентата от 11 септември 2001 г. в САЩ, предадоха Франс прес и ТАСС.

В Мадрид са арестувани 19 души, произвеждали фалшификатите, вграждайки в тях събрани от "Тъмната мрежа" (Darknet - анонимния сегмент от интернет) данни на потребители, включително пинкодове.

Така измамниците получавали възможност да теглят суми от банкомати и да пазаруват в магазини, съобщи полицията.

Арестуваните се опитали да извършат с "клонираните" карти измами за над 5 милиона евро, но банките и други финансови учреждения блокирали много от техните трансфери.

Според оценки реалните щети достигат 500 хил. евро, отбелязва БТА

Главатарят на престъпната групировка - 49-годишен алжирец, чиято самоличност не се съобщава, - използвал същия процес, за да подпомогне финансирането на атентата от 11 септември 2001 г. в САЩ, при който загинаха близо 3000 души.

Говорителка на полицията съобщи, че мъжът е бил осъден и излежавал присъда в Испания, но не бе в състояние да посочи кога е бил освободен.

Този път е действал за собствена облага, допълни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Испаниякартиалжирец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
До Sollar Power преди 5 години
Ами то няма конспирации. Това си е един добре изготвен план. Не е нужно да бъде знае от много хора но пък и много хора да го знаят все тая. Както споменах в предишният си коментар. Погледнете стоковите скачане на този ден и специално тъпотиите покрай Marsh & McLennan Companies и въстановяването на архива им.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От 93 до 99 етаж е удара на първият самолет.от 93 до 100 се намира компанията Marsh & McLennan Companies на които сейфътС документацията и различни транзакции се намира на 95 етаж (мястото на удара). Също така има сложени пари срещу минус в който дадена компания може да отиде на стоковият пазар на Wall Street или по точно Amarican Airlines. Аре стига с тия араби които от стадото кози са бутнали кулите със самолет. Не че не са залагали и арабските елитни на Wall Street.
6
1
 
1
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
До 1: Лесно мога да ти обясня. Щом ти си фен на конспирацията хайде обясни защо знамето на луната изглежда сякъш се вее и стои накъдрено а там няма вятър ?Обяснение има и няма нужда да обвиняваш Сорос или Костов :)Имаш глава на раменете МИСЛИ ! Ако отговориш правилно ще ти кажа как за 20 палки можеш да си осигуриш топло+ток до края на живота си. Точно както съм аз :) Няма конспирация тук !
5
0
 
2
 
! Отговори
Майтапчия преди 5 години
Които вярва че с алуминиева лъжица може да пререже 70 см стомана, да се обади на чичко Сорос
4
4
 
3
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
До 1: О да и американците не са кацали на Луната, а всичко е снимано в щата Невада. Гагарин никога не е летял в космоса и земята е плоска. Най-важното е ,че за всички твои беди е виновен Сорос и Костов :) По малко с филмите пич. А когато ти се гледа нещо по добре xnxx добави com отзад :)
3
1
 
16
 
! Отговори
33541 преди 5 години
Излежавал присъдата в Испания, не се знае кога бил освободен... Я, чупка! В България все още не сме дегредирали до това равнище.
2
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Главатарят на престъпната групировка - 49-годишен алжирец, чиято самоличност не се съобщава, - използвал същия процес, за да подпомогне финансирането на атентата от 11 септември 2001 г. в САЩ, при който загинаха близо 3000 души."A защо не се споменава името му? А, да, защото Буш без да иска сам си призна пред камерите, че 11 септември е продукт от Вашингтон.
1
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Главатарят на престъпната групировка - 49-годишен алжирец, чиято самоличност не се съобщава, - използвал същия процес, за да подпомогне финансирането на атентата от 11 септември 2001 г. в САЩ, при който загинаха близо 3000 души.......Още ли продължава сагата за бутнатите кули когато цял свят даже и децата разбраха че самолетите бяха дистанционно управлявани макети без прозорци. Кулите бяха бутнати от Макака. Как ще ми обяснят че сгради по никакъв начин не засегнати от кулите се саморазпаднаха.