Тръмп прогнозира: Флорида – досущ Венецуела!

Черният сценарий ще стане факт, ако демократите спечелят в щата
4 ное 2018 11:11,
129
Тръмп прогнозира: Флорида – досущ Венецуела!
Снимка: БТА

На последния си предизборен митинг в щата Флорида преди изборите следващата седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп призова поддръжниците си да изберат републиканските кандидати за губернатор и сенатор, заявявайки, че в противен случай Демократическата партия ще съсипе щата, който той също нарича свой дом, предаде Асошиейтед прес.

Тази вечер Тръмп се върна за втори предизборен митинг във Флорида тази седмица, за да подкрепи кандидатите на своята партия за сенатор и губернатор. Той предупреди, че ако бъде избран кандидатът за губернатор на Демократическата партия Ендрю Гилъм, жителите на Флорида ще плащат високи данъци, посочва БТА.

Още по темата

"Те ще наложат социализма във Флорида. Добре дошли във Венецуела", заяви още Тръмп, цитиран от Франс прес.

Президентът на САЩ наблегна на икономиката, включително рекордно ниската безработица, особено сред малцинствата. Освен това той обеща данъчни облекчения за средната класа, отбелязва АП.

По-рано вчера Тръмп проведе среща с избиратели в Монтана, където даде да се разбере, че иска сенаторът от Демократическата партия Джон Тестър да напусне горната камара на американския парламент както поради политически, така и поради лични причини.

Президентът на САЩ обвинява Тестър, че е провалил кандидатурата на Рони Джаксън, адмирал от флота и лекар на Белия дом, за министър по въпросите на ветераните. Той беше принуден да оттегли кандидатурата си заради обвинения в лошо поведение на работното място, припомня АП.

"Не съм го забравил и честно казано, това е една от причините да идвам тук толкова често", заяви Тръмп, който посети щата в средата на октомври. "Това, което той причини на този човек, е срамно".

В щата Тексас вече са подадени 4,9 милиона гласа, което е повече от общия брой на гласовете, подадени на предишните избори в средата на мандата през 2014 г., показват данни на местните власти. Тогава гласуваха общо 4,7 милиона души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При Тръмп е Най ниската безработица от 1969 г на сам. А сред *** и латиносите изобщо от как съществува САЩ
46
3
 
3
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Прогреса е ясен отде идва американците не бягат към Венецуеля а обратното.Когато отвориш учебник по природни науки един ци.анин няма там.Да го ду.ат либералите продукт на *** и ци.а.ин!
45
1
 
4
 
! Отговори
Хм преди 5 години
До Анонимен"По принцип в САЩ на демократите гледат както ние на комунистите от БСП..."Демократите в САЩ минават за леви,ама по американски.Разликите с републиканците са минимални по някакви идеологически въпроси.Голямата разлика дойде,когато Сор.ос овладя демократите и започна да прокарва чрез тях собствените си виждания за Америка и Света!Добре захранените демократи се хвърлят пламенно да защитават тея тези,които на пръв поглед изглеждат чудесно,но всъщност са пагубни!
44
4
 
1
 
! Отговори
Бау преди 5 години
До 44Ти как точно носиш прогреса ? Возиш го с таксито ли ? :D Великия бял мъж си ти. Поклон.
43
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Hasta siempre, comandante!
42
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Долу американските фашаги, да живее международната дружба! Hasta la victoria, siempre
41
0
 
2
 
! Отговори
А бе преди 5 години
До 33Не намеквам,че могат да те допишат в списъците за гласуване(в САЩ),а направо го твърдя.Аз самият бях шокиран,като го прочетох и не вярвах,че е възможно,докато нашият човек в Маями не го потвърди!Оказва се,че това е масова практика в южните щати,използвана при местни избори и за губернатори.дават им американски шофьорски книжки и си гласуват като стой та гледай!Впрочем,дописване в избирателните списъци се прави и у нас,но поне искат лична карта.
40
3
 
6
 
! Отговори
Софиянецът преди 5 години
ЛОКО СОФИЯ!!!
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По принцип в Сащ на демократите гледат както ние на комунистите от БСП сиреч смятат ги и с право за крадлива лъжлива и за нищо негодна партия която кара с гласовете на банда червени сектанти + Дпс и роми( латиносите и *** )
38
1
 
1
 
! Отговори
Факт преди 5 години
До АнонимеННе бъркай бюджетите за отбрана и сигурност(и някои други),които няма как да не са федерални,с местните.Отделните щати си имат различно данъчно облагане има и офшорни даже.Изобщо местното самоуправление е много добре развито в САЩ.
37
3
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ВЪВ ПОЛИТИКАТА И ВЪВ ВОЙНАТА ВСИЧКО Е ПОЗВОЛЕНО!ДА МУ МИСЛИ И ФЛОРИДА И ДРУГИТЕ ЩАТИ КОИТО НЕ ПОДКРЕПЯТ ТРЪМП!ЩЕ ИМ СЕ ИЗЯСНИ МНОГО ЯСНО ЗАВИСИ ЛИ ИЛИ НЕ ОТ НЕГО ФИНАНСОВОТО ИМ СЪСТОЯНИЕ :DОСОБЕНО ПРИ БЕДСТВИЯ ДА ВИДИТЕ КАК ПРЕЗИДЕНТА ЩЕ ИМ ПОМОГНЕ НА НЕГЛАСУВАЛИТЕ ЩАТИ ЗА НЕГО :DТРЪМП Е НЕ САМО ОТМЪСТИТЕЛЕН ТОЙ Е НАПЪЛНО НЕУРАВНОВЕСЕН!
36
0
 
6
 
! Отговори
Англофил преди 5 години
Либералите що не викат против водата и акулите които спират клетите бежанци да стъпят на Австралийска земя.
35
0
 
3
 
! Отговори
33 преди 5 години
И как ще гласуваш без гражданство? Как ще си във списъка ако не си гражданин? Ако намекваш, че комисиите записват хора в списъците, които нямат право на глас, може би?
34
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 25 на шофьорите на камиони и месарите на пример
33
1
 
2
 
! Отговори
29 преди 5 години
Какво работиш е сащ и колко ти се вдигна заплатата и с колко ти се понижиха данъците???
32
1
 
6
 
! Отговори
А бе преди 5 години
До 13Не съм казал,че в САЩ можеш да гласуваш без документи,а без гражданство!Може да се гласува с шофьорска книжка,каквато лесно издават в южните щати за нуждите на местните избори!Малко циг**ска работа,като у нас.Напоследък обаче тая практика се прилага и за националните избори,примерно по груби оценки Хилъри Клинтън е получила до 5млн.(!) такива гласа.Впрочем наш близък,живеещ в Маями бийч от много години(с гражданство) потвърди тоя факт.И каза,че почти всички работещи бели са за Тръмп.
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До26 пусни си ако щеш икономическите новини на CNN
30
1
 
2
 
! Отговори
Ало Фактическия преди 5 години
Ти в сащ ли живееш? Ако да, с колко ти се вдигнаха приходите и с колко ти се намалиха данъците??? Само питам.
29
2
 
8
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Всички бели от Америка Канада и южна Африка бягат към Австралия и Нова Зеландия там е раят.Другите ще люпят семки с латиноси и ще прославят интернационална и Ленин.
28
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БауКак да няма мексиканци араби и африканци?Мексиканци в Бг лично бай Тошка докара към половин милион.Да се плодят.Той нали си беше парче от етноса-бяха му слабост.Заради либерастката политика на ЕС в България е пълно със много съмнителни типове от навсякъде си предимно от кафяво-***.Вие в България ли живеете как е възможно да не знаете тези неща?