Тръмп прогнозира: Флорида – досущ Венецуела!

Черният сценарий ще стане факт, ако демократите спечелят в щата
4 ное 2018 11:11,
129
Тръмп прогнозира: Флорида – досущ Венецуела!
Снимка: БТА

На последния си предизборен митинг в щата Флорида преди изборите следващата седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп призова поддръжниците си да изберат републиканските кандидати за губернатор и сенатор, заявявайки, че в противен случай Демократическата партия ще съсипе щата, който той също нарича свой дом, предаде Асошиейтед прес.

Тази вечер Тръмп се върна за втори предизборен митинг във Флорида тази седмица, за да подкрепи кандидатите на своята партия за сенатор и губернатор. Той предупреди, че ако бъде избран кандидатът за губернатор на Демократическата партия Ендрю Гилъм, жителите на Флорида ще плащат високи данъци, посочва БТА.

Още по темата

"Те ще наложат социализма във Флорида. Добре дошли във Венецуела", заяви още Тръмп, цитиран от Франс прес.

Президентът на САЩ наблегна на икономиката, включително рекордно ниската безработица, особено сред малцинствата. Освен това той обеща данъчни облекчения за средната класа, отбелязва АП.

По-рано вчера Тръмп проведе среща с избиратели в Монтана, където даде да се разбере, че иска сенаторът от Демократическата партия Джон Тестър да напусне горната камара на американския парламент както поради политически, така и поради лични причини.

Президентът на САЩ обвинява Тестър, че е провалил кандидатурата на Рони Джаксън, адмирал от флота и лекар на Белия дом, за министър по въпросите на ветераните. Той беше принуден да оттегли кандидатурата си заради обвинения в лошо поведение на работното място, припомня АП.

"Не съм го забравил и честно казано, това е една от причините да идвам тук толкова често", заяви Тръмп, който посети щата в средата на октомври. "Това, което той причини на този човек, е срамно".

В щата Тексас вече са подадени 4,9 милиона гласа, което е повече от общия брой на гласовете, подадени на предишните избори в средата на мандата през 2014 г., показват данни на местните власти. Тогава гласуваха общо 4,7 милиона души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дедяка е забравил, какво из ачава демокрация.
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БауТой може да обвинява но в България направо уволняват хора заради медиини изказвания.
5
18
 
12
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Бедна му е фантазията как ще се обединят хората да гласуват с/у него. Той пак ще обвини медиите за всичко. Глупав и луд дядка.
4
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп е реалист.Мразят го защото е бял,хетеросексуален и казва че за да ядеш трябва да работиш.Разбира се това не се харесва на либерастите с червени каскети.Те са свикнале само да си берат и да развъждат кафево на социал.
3
6
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ЗАПОЧНАХМЕ СЪС ОТКРИТИТЕ ЗАПЛАХИ!!АКО НЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА МЕН НЯМА ДА ОТПУСНА ПАРИ ЗА ТОЗИ ЩАТ :D
2
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп просто обича, да се закопава все по-дълбоко. Направи нещо, което се одобрява от народа на САЩ, и после тотално се преьакяа с подобни изказвания.
1
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Би било добре да се разделят на бели и черни щати.Да ги видим и красивите и умните за колко 20 години ще почнат да живеят във вигвами.И кой ще обвиняват в дискриминация ?