Огън до домовете на знаменитости в Калифорния, те бягат

Пред имуществото те са избрали дара на живота
10 ное 2018 16:12, Елка Василева
43
Огън до домовете на знаменитости в Калифорния, те бягат
Снимка: Reuters

Певиците Лейди Гага, Иги Азалия и Шер, режисьорът Гийермо дел Торо и риалити звездата Ким Кардашиян са сред знаменитостите, които избягаха от домовете си в Малибу заради пожара в калифорнийския окръг Вентура, съобщи Ройтерс.

Гийермо дел Торо написа в Тwitter, че е оставил във вилата си "Студеният дом" голямата си колекция от книги, фигури на чудовища, костюми и кинореквизит. "Студеният дом" и колекцията може да са в опасност, но запазвам дара на живота" - написа носителят на награда "Оскар".

"Притеснявам се за дома си, но не мога да направя нищо - написа Шер в Тwitter. - Къщите на приятели изгоряха".

За това, че домовете им са застрашени, написаха също певицата Иги Азалия и актрисата Алиса Милано. Певицата Мелиса Етъридж съобщи, че се е преместила в хотел.

Още по темата

Нареждане за задължителна евакуация на цялото население от 12 000 души на Малибу беше издадено вчера. Там и в близкия град Калабасас имат домове стотици знаменитости, като Барбра Стрейзанд, Том Ханкс, Джъд Апатоу, Бритни Спиърс.

Лейди Гага също написа в Instragram, че се е евакуирала от имението на Франк Запа, което купи, съобщи Контактмюзик. Тя публикува и снимки как с антуража си се качва в автомобили на фона на дима от близкия пожар.

Уил Смит, който притежава голямо имение в Малибу, също пусна снимки за пожара в социалните мрежи.

Много жители разпространиха молби за помощ за евакуацията на коне и други големи животни. Алиса Милано, която се изяви с движението срещу сексуалния тормоз #Аз също, помоли за помощ за извеждането на пет коня от района.

Актьорът Чарли Шийн написа в Тwitter, че се безпокои за баща си Мартин Шийн и съпругата му Джанет, които живеят в Малибу, защото не може да се свърже с тях. По-късно Мартин Шийн увери децата си, че е добре.

Кейтлин Дженър също увери последователите си в Instragram, че е в безопасност, след като беше съобщено, че домът й е обхванат от огъня.

Ким Кардашиян и сестрите й Клоуи и Кортни също трябваше да напуснат домовете си в Калабасас.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
firebg преди 5 години
Ще бягат, разбира се!
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нема лошо. Повечет от тези "знаменитости" и без това заплашваха, че ще се изнесат от САЩ от ако Тръмп спечели...
31
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЕвропейкаСтига писа и ти глупости,кой ще запали такова нещо,за какво му е да пали?Гледах в Тубата пожари от Калифорния,същите са като тези в Гърция,запалени на няколко различни места и къщите с мебелите буквално ги няма,просто ги няма,това се върши с някакво лъчево оръжие и може би с дронове или чрез сателит.Горкия набеден човечец,дано не осъдят невинен човек!
30
1
 
3
 
! Отговори
До 28 преди 5 години
Да сме чували за кой? Метоо Илиянския? Навремето да..
29
3
 
6
 
! Отговори
до 27 преди 5 години
Toва изобщо не ни интересува!.......верно си е. виж,друго си е да ти върви ВИП-брадър1 да научиш кой с кого спал, кой колко силикон си сложил...ето, това си е новина !
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 15 Очевидно ти си мислиш, че тия са светци, тия са едни търтеи като Кардашян пускаш се на някой и отиваш в едно риалити ставаш звезда и си купуваш къща в Малибу или ако се пуснеш на някой режисьор на филм. Там в Холивуд няма шуробаджанащина и простотии нали, има и то какви, а какви рушвети се дават за една малка роля с надежда да те забeлежи някой и да станеш звезда не ти е рaбoта да знаеш. Да си чувал нещо за #Метоо и разни перверзии, изнасилвания и подобни.
27
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Toва изобщо не ни интересува!
26
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Др.- борисов да прати пожарникари да помагат.Ще се отчете, когато отиде на измолената с голям зор среща с Тръмп.
25
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БОЖИЯТ ГНЯВ!
24
3
 
17
 
! Отговори
СВОБОДЕН преди 5 години
ама изобщо не ми дреме за тия ..............те интересуват ли се дали киселото ми зеле е станало? Пак слизах вчера в мазата - вони добре ама иска още малко. За това зашо не се пише нищо , питам аз. Ние не сме ли хора.
23
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дреме ми, а пък със сигурност са и застраховани така, че муха ги е ухапала
22
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МИШКИ!
21
2
 
12
 
! Отговори
Европейка преди 5 години
Ако добре си спомням миналата година пак имаше голям пожар,разследваха и арестуваха някакъв,че драснал клечката.Какво стана не се писа.Преди дни четох за изгорели някъде само мазератита,ламборджинита. Бедността и несправедливостта може да докарат някои хора да изтрещят.
20
2
 
2
 
! Отговори
Do 1 преди 5 години
Лицемерие е твоето поведение.
19
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"До Анонимен 11 Ако такъв огромен пожар стане в Русия , друго ще пишеш.И ще ти пука."Ако такъв пожар стане в Русия или някъде извън САЩ, няма да може да се класира в новините тук, защото херцогиня Меган ще е споделила с каква скорост растат косъмчетата по брадата на принц Хари, или Кардашиян ще е публикувала нови снимки в инстаграм.
18
11
 
3
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
Много грях направиха като приказваха срещу и не гласуваха за Тръмп сега Господ велики ги наказва както наказа града Содом и Гомора. Калифорния е центъра на пропадналите вече Google и всички са либерали там включително и дърветата за това - огньовъй господнъй им разказва играта сега
17
5
 
16
 
! Отговори
повече подробности преди 5 години
Нашия пожарникар там ли е?
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 11Всичко споделям. Ама на последното изречение се о ***. Бедствия с такива размери са световна новина. Иначе съм съгласен с теб.
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очевидно не знаеш какво е олигарх щом мислиш че тия в Холивуд са олигарси
14
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 9Путин ли раздава държавни компании това да не е баница, че да се раздава ? A защо в САЩ има цели квартали с олигарси, снимаш се в един филм и дори не ръководиш държавна компния с хиляди хора, които чакат на теб и имаш вила за 20 млн в Малибу, а някой хлебар живее на кредит в предградията на Малибу това ли наричаш демокрация ? Колко руски олигарси познаваш кинозвезди, да има ама не са цял квартал .