Треска за пари: Разпилени банкноти по магистрала край Ню Джърси

Хората моментално спрели колата и се втурнали да ги събират
14 дек 2018 20:30, Нели Христова
25
Треска за пари: Разпилени банкноти по магистрала край Ню Джърси
Снимка: NBC

Хора тичат по магистралата край Ню Джърси. Цари хаос, но не заради някое тежко ПТП, а защото пътното платно е осеяно с... пари.

 

Вратата на бронираният камион на компанията Brink се разваля, а парите, които той съхранява, се изсипват по пътя.

Виждайки летящите пари, хората рязко започват да спират автомобилите си и се втурват да събират по някой допълнителен долар. Това на свой ред води до няколко ПТП-та.

Кадри показват множество хора, които в този ранен час спират колите си и изкачат от тях, представлявайки опасност за всички останали, които са решили да не обърнат внимание на дъжда от банкноти.

По-късно някои от хората, които са прибрали част от парите съжалили и се обадили в полицията с желание да ги върнат.

Само един единствен човек се е опитал да помогне на шофьора на камиона, който панически търчал по пътя, опитвайки се да събере парите. Добрият самарянин успял да хване няколко пачки и ги върнал на притеснения мъж. Неговата самоличност обаче остава неясна, тъй като той бързал да тръгне обратно за работа.

Полицията в Ню Джърси призова всеки, който е бил завладян от златна треска, да върне парите обратно. Обвинения няма да бъдат повдигани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
хехе преди 5 години
До ФактДА, сегашните на власт нови комунисти не са му подшушнали, че може направо в офшорки.
12
2
 
1
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Ето такова нещо в България не може да се случи! Защото много пари на куп само комунистът-контрабандист Кирил Добрев може да носи в куфар или в камион. И никога контрабандистът Добрев няма да допусне да се разпилеят "народните" пари така леко - той "съвестно" ги изнася и ги влага на депозит в швейцарски банки ,за да могат комунистите да имат бели пари за черни дни (каквито ще са за тях следващите години).
11
2
 
6
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
Ето това е жив пример за силата на ПАРИТЕ )) А отностно "хубавият" живот на янките кравари- сами виждате колко е хубав- готови са да легнат под някой камион -за да хванат заветната - СТОТАЧКА -- мухахахахах-ЖИВОТ НАЗАЕМ )) КОЛКО американски романтично звучи )) ХМ )
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само в Америка можеш да спреш колата си на магистралата,и да си набереш долари.Никъде другаде.Ако кажеш че това се е случило в България,ще ти отговорят че не си разбрал добре.Ще ти кажат че,не кола на ИНКАСО е изгубила пари,а че е била обрана от въоръжени бандити.
9
1
 
4
 
! Отговори
Православие преди 5 години
Псалом 22Псалом Давидов. Господ е Пастир мой, от нищо не ще се нуждая:2. Той ме настанява на злачни пасбища и ме води на тихи води,3. подкрепя душата ми, насочва ме по пътя на правдата заради Своето име.4. Да тръгна и по долината на смъртната сянка, няма да се уплаша от злото, защото Ти си с мене; Твоят жезъл и Твоята палица ме успокояват.5. Ти приготви пред мене трапеза пред очите на враговете ми, помаза главата ми с елей; чашата ми е препълнена.6. Тъй благостта и милостта (Ти) да ме придружават през всички дни на живота ми, и аз ще пребъдвам в дома Господен много дни.С В. П И
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Русия разпиляха един самолет с диаманти преди няколко години. Който не вярва да провери в гугъл.А че алчността на янките не знае разум и граници, това не е новина.
7
5
 
5
 
! Отговори
?елтак от Ав?тралия преди 5 години
И аз събирам кинти край кораловия риф и край Операта на 4 км и ги складирам в чували под моста Харбър Бридж чакайки един ден да се завърна в панелното гетУ като милионера,,чичо,, от чужбина за ужас на клошовете в селото ми Подгумер
6
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Намерили пари ,взели ги!Кога и по нашите пътища ще напускат евраци?
5
0
 
5
 
! Отговори
Народна Просвета преди 5 години
aбе почвайте тва заглавие с населеното място, до кюстендил стигнах докато прочета, че е в щатите. читалищна работа
4
7
 
4
 
! Отговори
Мунчо преди 5 години
Имали бол пари - пръснали! Ушанките като нямат, кво да пръскат? Там ако разлеят нещо по пътя, най-много да е лосион за вана. Ще се наредят куцо и сакато да осмукват асфалта.
3
0
 
11
 
! Отговори
СциганинС преди 5 години
Втори път става с това вратата на инкасаторската кола да се отварят и да хвърчат долари,този път не бяха много,но предишния около 600 000 долара и още ги издирват,а като четеш тук имаш чуството колко са правилни американците и връщат парите-Днес
2
5
 
16
 
! Отговори
Ум преди 5 години
Аз виждам доста маймуни да бягат а за хора нещо се оглеждам и не видях.Да не съм объркал видеото?
1
7
 
21
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
Ще събират като луди за дозата си краваритета там да срещнеш нормален човек вече си е една от американските забелижителности ,90% са изпаднали наркомани и *** гледащи само с кво да се надрусат за да изживеят "американската мечта" :)