Над половината американци биха гласували против Тръмп

Допитване: Само 26% готови да дадат гласа си за него
6 фев 2019 09:20, Елка Василева
45
Над половината американци биха гласували против Тръмп
Доналд Тръмп. Снимка: Reuters

Над половината граждани на САЩ със сигурност смятат да гласуват против действащия президент Доналд Тръмп на изборите през 2020 г. Това показва социологическо проучване на сайта "Политико" и компанията "Морнинг консълт", цитирано от ТАСС.

Допитването сочи, че 52 процента от анкетираните нямат никакво съмнение, че ще гласуват за друг кандидат за президент, а не за сегашния държавен глава, а още 6 процента казват, че е възможно да гласуват против Тръмп.

Само 26 процента от запитаните смятат със сигурност да гласуват за Тръмп и още 10 процента вероятно биха гласували за него.

Освен това 56 процента от анкетираните не одобряват начина, по който Тръмп върши работата си като президент, в това число 44 процента, които решително не го одобряват.

Доволни от работата на Тръмп са 41 процента, като от тях 23 процента решително подкрепят президента, пише БТА.

Анкетата е проведена на 1 и 2 февруари сред 1933 регистрирани американски избиратели. Статистическото отклонение не превишава 2 процентни пункта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво да направим сега? Ние тук няма да гласуваме за Тръмп, защото не ни допускат!
42
1
 
0
 
! Отговори
100% "истина&qu преди 5 години
"цитирано от ТАСС"
41
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТРЪМП БЕШЕ ИЗБРАН В ЕДНИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЪМНИТЕЛНИ ИЗБОРИ.ДОРИ ИЗБОРЪТ НА МАДУРО БЕШЕ ПО-ДЕМОКРАТИЧЕН.
40
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно мигрантите ще съсипят САЩ. След 20 години 2/3 от гражданите на САЩ ще говорят испнски и китайски
39
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на Президента Тръмп,за стената с Мексико.На всеки един престъпник в САЩ, когато властите го подгонят,първата му мисъл е да избяга в Мексико.А и всички знаем каква власт имат нарко картелите в Мексико.Наркозависимостта в САЩ е бич за хората и почва за престъпността.При демократите тези неща се заминаха защото улесняваха изборните им победи.То си пролича и при тези избори,само че удариха на камък,поради особеностите на избирателната им система.Изборите бяха легитимни съответно и Президента
38
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахахахахаххахааааааааааааа......3г. минаха и пак цитирате politico....сайтът който прогнозираше разгром за Тръмп през 2016г....ейййй, таз "Америка за *** - България" не фалира ли ве ?!?!??
37
1
 
7
 
! Отговори
До баба МАРА преди 5 години
Ти от кога си на тази земя бе ,,бабо" Маро? Май не си баба щом не помниш кога светът беше наводнен светът с оръжие и конфликти.Само малка България имаше 150 хилядна армия.Ти с какво мислиш че бяхме въоръжени ? В трета армия ни спукваха *** от учения,стрелби и подготовка за война със Гърция и Турция.А сега младите ходите да се плацикате когато си поискате там.А конфликти винаги е имало мойто момче ,от както свят светува.
36
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп е последната надежда на Сащ да оцелеят, след него идва ерата на Китай. А демократите са толкова плоски , че единственото нещо което искат да направят е да постелят първото място на Китай. В крайна сметка китайците са много , умни , много по - умни от латино и афро , и най - вече слаби. Първото им място е гарантирано. Тръмп се опитва да спре процеса , но демократите са кухи *** и единственото което могат е да пречат и да пълнят Сащ с безполезници.
35
2
 
5
 
! Отговори
До 31 от +? преди 5 години
Абсолютно съгласен с теб.Имам приятели от 35 години са там Споделят същото мнение,не е фин човек но е типичен американец,обичаш родината си и работи в нейна полза.Но и в неговата партия му правят сечено.
34
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще се види това на реалните избори, че напоследък в щатите социологическите им проучвания ги правят с огромна статистически грешки.Така че не са им много стойностни.Според теорията на вероятностите би трябвало да е малка , На американците обичат да разбиват тези теории и да внасят елемент на изненада.
33
4
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
оставка наводни света с оръжие създава военни и търг конфликти неподготвен иподвластен на впк на сащ
32
2
 
6
 
! Отговори
До 27-ФАКТ преди 5 години
Точно тези от изостаналите общества-Хондурас,Доминикана,ПортоРико,Гватемала и подобни са недоволни от Тръмп,защото казва че ,,Америка/САЩ/ е за американците.И всеки мигрант трябва да заслужи мястото си в обществото.
31
6
 
6
 
! Отговори
Абсолютен факт преди 5 години
Всички работещи бели американци са за Тръмп!Верно,стилът му си пада прос.ташки,ама това си е американска черта.Ако бъде оставен да работи,най вероятно би спасил САЩ и световното им господство.Обаче саботажът на демократите яко спъва собствената им държава и е възможно да провали усилията на Тръмп.Което пък е добре за останалите страни(без Израел),би ги отървало от американския тормоз.Все пак да не забравяме,че Тръмп е сложен на поста с активното участие на Ротшилдите,а тия знаят какво правят!
30
4
 
7
 
! Отговори
Неолибералните преди 5 години
кратунки не могат да си дадат мира с победата на Тръмпи. То бяха медии, то бяха актьори от ранга на де Ниро да го плюят. Такъв трън в очите е, че не могат да дишат. И така трябва. И по- леко с числата, и изборите щеше да ги загуби според платените социолози.. ама сакън.
29
2
 
4
 
! Отговори
До 23 преди 5 години
Осъзнали са го.Нормалните истински работещи американски граждани оценяват това.Но има много от тия ,които и сега щурмуват границата и те ,,искат права и ПАРИ" ама ако може ,,по-така"За никого не е тайна че в щатите ще успееш ако си пробивен,конкурентен и с цел, а не със Столипиновски или т.р.о.лски манталитет. Като е лошо защо всички са се юрнали натам,нито един не се е заселил примерно в Магнитогорск?
28
7
 
7
 
! Отговори
Хе Хе преди 5 години
А другите две половини ще гласуват за Тръмп. Човекът е най-добрият президент на САЩ и ме кефи. Бърка яко отзад в псевдодемократичните ценности особено в измамата глобално затопляне.
27
5
 
6
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Тръмп е идол на хора в изостанали общества.
26
1
 
6
 
! Отговори
До 15 преди 5 години
Сега разбрал???А нещо друго за Хилари знаеш ли? Щом сега си разбрал за двата милиона -ясен си.Ти помниш ли и знаеш ли какви ги стори тя като държавен секретар,добре че не влезе в затвора.Абе дечко,що не си пуснеш Джъстин Бийбър и Селена Гомес ,ами си седнал нещо за което не си в час да обясняваш.Илит рябва да изпълниш плана за 50 поста за да вземеш,,двата"лева.Мушморок голобрад!!!
25
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За *** няма демокрация, *** Умника си оправи своята *** и тръгна да дава съвети на САЩ и да им променя системата. Визи до дупка за бг кроманьонцитe
24
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"ФАЩ НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ"Единствената демокрация в света е тази в КНДР начело с най-големият демократ Ким Чен Ун. Втората страна тръгнала по пътя към демокрацията е Русия, но Путин има още доста работа по превъзпитанието на населението си преди да достигне стандартите на Ким.