Обичайните неща в US детската стая: Кукли, колички и автоматична пушка?

Десетки деца в САЩ са възпитавани в любов към оръжията от малки
Обновена: 31 мар 2019 17:20 | 31 мар 2019 17:15,
99

Наред с играчките в детските стаи на някои деца в Америка може да бъдат намерени и съвсем истински оръжия.

Дан Робъртс е страстен почитател на оръжията и децата му са израснали с огнестрелни оръжия покрай себе си. Започнал е да учи дъщеря си да стреля, когато тя била едва на 5 години.

"Когато беше на 5 г. я взех във вксута си и й дадох да стреля с моята малокалибрена пушка, за да свикне със звука и да не се плаши", обяснява Дан пред DW. Обяснил на Шайен и правилата за безопасност.

Почти 10 години по-късно Шайен вече тренира спортна стрелба и дори вече има спонсори. Хиляди нейни връстници протестират за забрана на огнестрелните оръжия в страната, но тя държи своите пушки в детската стая - между роклите от последния училищен бал.

Шайен смята, че е добра идея учителите да са въоръжени, защото така могат да спасят учениците си.

Баща й Дан смята, че не е никак лошо, че децата му могат да стрелят. Той вижда опасности зад всеки ъгъл и е на мнение, че щом децата му могат да стрелят, те са в по-голяма безопасност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българите ги е страх от оръжието, защото са ***.В САЩ децата ги обучават и възпитават да боравят отговорно с оръжие, защото са горди хора с принципи.За това едните владея света, а другите все чакат все някой нещо да им даде безплатно и да ги освободи от някой.
49
3
 
1
 
! Отговори
Спартак преди 5 години
До славянинНапротив, имаше много за крадене тогава, но никой не крадешеХайде сега обясни как сте визмали по 100лв заплати и сте направили къщи и сте купили коли без крадене.Това ми е любимато.
48
2
 
5
 
! Отговори
Прав си Пич преди 5 години
оръжие ни трябва за да се дигнем и да изколим гнусните еврей които ни продадоха на НАТО и ЕС и исламските животни
47
9
 
2
 
! Отговори
anon преди 5 години
До до 58 от славянинНямаше какво да се открадне. Всеки имаше едно и също. Влизаш при съседа... печката същата, телевизора същия...Аман от носталгия по младините.
46
2
 
3
 
! Отговори
V преди 5 години
Капитализма не е като комунизма .При капитализма баш от ченгеджиста трябва да се пазиш ,защото е въоръжен с безпределна власт .Ако искат да те ударят го правят с важни документи и после демонстративно не спазват законите защото са безнаказани .А в бг това е огромен проблем защото герб са ченгеджииска мафия .Виж им само резултатите и натиска над народа .Не порпорционален е. В други държави няма такъв натиск към народа от ченгето ;) Да не говорим за резултатите .
45
2
 
3
 
! Отговори
Моше преди 5 години
Само глу.ак ще остави личната си сигурност на други!
44
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До VПрез соца никой нямаше оръжие,освен полицаи и военни,но не само.,че убийствата бяха изключителна рядкост,но и кражби нямаше!И хората не само,че не си слагаха решетки по прозорците,но дори и не си заключваха вратите!И никога не е имало нужда от оръжие,нито хората се страхуваха,защото полицията работеше добре и държавата беше добре организирана!От оръжието печелят производителите,но не и хората,убийство означава загуба от двете страни - този,който е застрелян и този,който отива в затвора.
43
1
 
8
 
! Отговори
SS преди 5 години
Бг-я е страна на абсурдите,не може да ми искат курс за оръжие,при условие че навремето държавата ме вземаше запас и ми даваше АВТОМАТ АКМ.Обаче трябва да се даде бизнес на едни наши хора.
42
0
 
4
 
! Отговори
гп преди 5 години
Идете във Венецуела и вижте какво става, когато правото на оръжие се вземе от хората. Това винаги е била целта на социализма и на демократите, както и на глобалистите. Вземете им оръжията, променете законите, промийте им мозъците..а иначе като човек, който живее в САЩ ще ви кажа, че в детските стаи, детските градини и училище, включително пред църквите и ...навсякъде е лгбт знамето, а не пушките.
41
2
 
1
 
! Отговори
V преди 5 години
В капитализма -ЧОВЕК ЗА ЧОВЕКА Е ВЪЛК .Такъв е принципа . Един разоражен народ лесно се убива .Като нашия народ .Я виж за кво се използва оръжието в бг .Срещу Митьо очите. Имало корупция .Ми как няма да има като ченгела знае че не мой да го гръмнеш ако ти става душманин с важен документ ,за който нито един ченгеджист не е влязъл в затвора?А България изчезва и никой не променя нещата .При такава демография се разследват хората с власт .За да се отстрани проблема който пречи на народа .Ченгеджиста
40
5
 
2
 
! Отговори
анон преди 5 години
арсенала в къщи е за да не ти влиза никой в къщата и за да има уважение - хората са казали "въоръженото общество е любезно общество". арсенала е още за да имат винаги едно на ум управниците, че народа ако се емне ще ги измете.
39
4
 
1
 
! Отговори
V преди 5 години
То това е разликата между капитализма и България .В капитализма всеки има право на самозащита ,а България само ченгеджиста и гербераса . Трябва да сме равни по права защото ченгеджиста се изживява на безнаказан душманин на народа щото знае че сме обезоражени .Да не говорим за мутрите ,които само това чакат .И се почва с рекет и заплахи .Така се разгражда държавата от ченгеджисти и гербераси
38
2
 
5
 
! Отговори
Моше преди 5 години
Умните хора са преценили че всеки трябва да има достъп до оръжие.Сащ е огромна държава престъпленията стават за минути полицията не може да огрее навсякъде.Всеки трябва да има право да защити достойнството си тялото си и имота си.А ако на армията и се наложи да влиза в градовете да потушава нещо тая държава я пиши бегала.Оръжието значи свобода сигурност защита.Престъпника винаги нелегално ще намери оръжие.
37
0
 
2
 
! Отговори
от 46 преди 5 години
Но пък за сметка на това там си имат правила за целувките.
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЕскаДа има в България изисквания , при нарушение ти се отнема лиценза.В САЩ нямаш нужда от лиценз за това и правилата са препоръчителни а не задължителен характер.
35
1
 
1
 
! Отговори
Еска преди 5 години
Глупости , не е обичайно. Напротив, има много строги изисквания, как и къде да се съхранява оръжието в дома. Друг е въпросът, че винаги има някой, който не спазва правилата. А такива видеа са за събиране на лайкове.
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако имате оръжие и крадец ви е влязъл в къщата ако имате възможност го застреляйте отстрани на главата.С повечко пари и тук-там някоя връзка може да мине за самоубийство.Влязъл във вас бил депресиран и луд взел оръжие и се застрелял.По-принцип звучи налудно ,но по-добре така отколкото да ви убие и ограби и ако някога го хванат да го пуснат с условна щото имал деца или глаукома.
33
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи според вас 15 годишната Шайен баща и разчита че ще бъде защитник на дома му срещу крадци, ще ме прощавате но не мисля че е логично вашите планове за защита на дома.Не можеш да разчиташ че едно дете обучено да борави с оръжие ще те защитава от крадци.По скоро следванията са детето няма право да кани други деца на гости, да не стане беля,Следствие детето е по негостоприемно и затворено , не е нестандартно за американците. Сам в къщи е филм а не реалния живот, хубав филм но измислица.
32
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правилно,правилно.Имаше някакъв случай на самотна майка с две деца живееща в отдалечена къща.Една нощ я налазили команчи от африка двама или трима тя обаче се усетила скрила децата в мазето изчакала ги хубаво да влязат и ги застреляла. В БГ тва щеше да свърши с изнасилена и убита жена и две заклани деца.
31
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Затова са номер едно.