Откриха труп в багажника на модел на "Плейбой"

25-годишната Келси Търнър е арестувана
31 мар 2019 12:15, Петя Славова
22
Откриха труп в багажника на модел на "Плейбой"
Снимка: Facebook

 25-годишната Келси Търнър, модел на "Плейбой" бе арестувана в Стоктън, щата Калифорния, във връзка със смъртта на 71-годишния Томас Бърчард, който бил открит мъртъв в кола на междущатски път до Лас Вегас.

Бърчард починал след удар с тъп предмет по главата. Търнър е арестувана от детективи от Лас Вегас и агенти на ФБР.  Повече подробности за убийството не се съобщават. Келси се е снимала за италианския "Плейбой“ и за мъжката библия "Максим", пише "Монитор".

Убитият е познавал Келси от две години и дори й е плащал наема. След края на отношенията им Бърчард е спрял да внася сумите по наема и блондинката била изгонена от жилището.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: плейбойСАЩубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"71 годишният, ако беше седял мирно с бабата си на пейка в парка и си гледаше внучетата, най-вероятно още щеше да поживее" абе да ти кажа и аз като стана на 71 предпочитам да попраскам някоя на 25 години няколко месеца, пред това да живея още няколко години и да кибича по пейките в парка...
15
0
 
19
 
! Отговори
Fallschirmj&#228 преди 5 години
Ама трупът как е влезнал в багажника.Ха-Ха-Ха
14
1
 
17
 
! Отговори
Турчин преди 5 години
Добре, че на девойчето нищо й няма.
13
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно 71 годишният много го е бивало в леглото и тази го е утрепала от ревност, че ще радва някоя друга, а не нея. Мъжът е бил с възможности, а тази май не е била на нивото му.
12
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искал е нещо по-крехко :) блондитата станаха опасни
11
0
 
52
 
! Отговори
Версия преди 5 години
Починал след удар по главата с TЪП предмет?Тя вероятно го е ударила с главата си ...
10
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко е до време, човека е решил да прехвърли парите си към друг модел и тази не й е харесало, само не разбирам какво би спечелила след смъртта му .
9
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано Митьо Пищова да прочете статията и да плаща редовно наемите..
8
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Убитият е познавал Келси от две години и дори й е плащал наема. След края на отношенията им Бърчард е спрял да внася сумите по наема и блондинката била изгонена от жилището."===Класика в отношенията с sugar daddy.
7
2
 
46
 
! Отговори
Кобрата преди 5 години
Адвокатката да се изкаже за правата на мъжете в този случай
6
6
 
18
 
! Отговори
НЕЖЕЛАНО Е ! преди 5 години
"ЛОЗЕТО НЕ ЪИСКА МОЛИТВА-ИСКА "МОТИКА" ТОВА Е СЪДБАТА НА ВСЕКИ КОЙТО "ИСКА",А ПЪК "НЕ МОЖЕ"ПРАВЕТЕ СИ РЕАЛНА СМЕТКА ЗА ВАШИТЕ "ВЪЗМОЖНОСТИ" ПРЕДИ ДА СЕ ЗАХВАНЕТЕ С ПО МЛАДИ.НЯМА СЪЩО РЕАЛНИ ГАРАНЦИИ ЧЕ И ПРИ " ПРИЦЪФТЯЛА" ЩЕ ВИ СЕ "РАЗМИНЕ"НЕ СЕ ЗАХВАЩАЙТЕ АКО НЕ СТЕ СИГУРЕН В "ВЪЗМОЖНОСТИТЕ"СИ" ПРЕДПАЗЛИВИЯТ И ГОСПОД ГО ПАЗИ"ПАЗЕТЕ СЕ ДА НЕ ВИ ВОЗЯТ В" БАГАЖНИК"-НЕ Е ЖЕЛАТЕЛНОБЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ И "РАБОТЛИВИ" .УСПЕХ !!
5
8
 
44
 
! Отговори
Anonimen преди 5 години
71 годишният, ако беше седял мирно с бабата си на пейка в парка и си гледаше внучетата, най-вероятно още щеше да поживее, ама де, гъ,,,зз глава затрива..да се хвали на аверите колко го харесват още жените и какъв е неустоим сваляч
4
6
 
46
 
! Отговори
келеша преди 5 години
До Анонимен 3 "По интересното е какво прави 71 годишен с 25 годишна. Та той и е дядо. Или в кравария тези неща не се зачитат."що , ицо 100 манекенки на колко е според теб ? па само той да беше :)
3
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не, краварю, не и е дядо, освен ако нямат роднинска връзка. Не се зачитат никъде тези неща. Ако живот пето ти е толкова скални, че иска да си налага мнението без в туркистан или неква друг дупка, разбрали!!
2
34
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По интересното е какво прави 71 годишен с 25 годишна. Та той и е дядо. Или в кравария тези неща не се зачитат. Няма дядо няма баща няма брат всичко на пангара. Егати и сбирщината.
1
4
 
56
 
! Отговори
Кубрат преди 5 години
Щом е феминистка - може!Страшното престъпление на Кубрат - трябва първо да избистрим!