Жени обвиняват Джо Байдън в неуместно държание

Той обмисля да се кандидатира за президентската номинация
2 апр 2019 14:26, Елка Василева
11
Жени обвиняват Джо Байдън в неуместно държание
Джо Байдън. Снимка: архив, Reuters

Жена от американския щат Кънектикът обвини бившия американски вицепрезидент Джо Байдън в неуместно поведение спрямо нея, предадоха световните агенции. Това е втората жена, отправила подобни обвинения срещу Байдън в последните три дни.

Четиридесет и три годишната Ейми Лапос разказва, че инцидентът станал през 2009 г. по време на събиране на средства за политическа кампания. Жестът на Байдън към нея не бил от сексуално естество, но бил нежелан физически контакт. Байдън я хванал за главата и си отъркал носа в нейния нос. Жената дори останала с впечатлението, че той има намерение да я целуне по устата. Според Лапос поведението на Байдън показвало "сексизъм и женомразие".

Миналата седмица бившата парламентаристка от щата Невада Луси Флорес обвини Байдън, че е поставил изотзад ръце върху раменете й и е целунал тила й по време на проява през 2014 г.

Байдън обмисля дали да се кандидатира за президентската номинация на Демократическата партия.

Според сондажи 76-годишният бивш вицепрезидент е начело сред кандидатите за демократическата президентска номинация още преди да е обявил официално кандидатурата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой нищо не преиграва. Републиканците показват на демократите какво ги чака на следващите избори за това, което причиниха на Тръмп ;))- За всеки "демократичен" кандидат ще се намерят поне по няколко десетки такива жени ;))) Защото хората са си такива. Особено тези с власт. Сега демократите ще се превърнат в партия с изцяло женски или *** алтерирани кандидати и ще се окажат с минимална подкрепа точно по тази причина. Добре са го замислили републиканците ;)))
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смешно и жалко! Да си седят там! Не ги искам!
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Американците хептен превъртяха!
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
10 години изкарват пари по един начин, сега след 10 години са решили да изкарват пари по друг начин, защото първият начин вече не върви.
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига бе, тия там станаха смешни тия техните жени. Тоя бизнес там е епидемия. То, мъж да не поглежда жена вече. Все девици се събрали там.
4
2
 
18
 
! Отговори
Жена преди 5 години
Жените в САЩ почнаха да преиграват. Стана на мода движението me too и всички се сетиха какво е било преди 20-30 години. А, когато са били готови на всичко в името на кариерата си не са се чувствали унизени.
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи трябват фереджета и бурки като арабите.
2
4
 
16
 
! Отговори
Mustafa преди 5 години
Какво ще се кандидатира, щом вече е обвинен, че е хетеро. Вече всеки, на който му става от жени е насилник. Няма място за белият хетеро мъж. Само за хейовете. Свят на хейове.
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво жени този налита на малки момиченца има много клипчета(creepy uncle Joe) в тубата.