Тръмп обвинява Мълър: Предaва информация на пресата!

US президентът с нов пост в Twitter
7 апр 2019 20:50,
52
Тръмп обвинява Мълър: Предaва информация на пресата!
Снимка: БТА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви днес, че екипът на специалния прокурор Робърт Мълър, разследващ предполагаемата намеса на Русия в американските избори, подава незаконно информация на медиите, съобщи ТАСС.

"Както изглежда, екипът на Боб Мълър от 13 мразещи Тръмп и разгневени демократи незаконно предава информация на пресата, докато в същото време фалшиви новини на медиите създават собствени истории с източници или без", написа Тръмп в Twitter.

Още по темата

Специалните служби на САЩ обвиняват Русия в намеса в американските президентски избори през 2016 година. С разследването се зае от май 2017 година бившият директор на ФБР Мълър, припомня БТА.

Тръмп и неговите помощници нееднократно отхвърляха подозренията в каквито и да било неправомерни контакти с руски официални лица в периода на предизборната кампания.

Москва също многократно опроверга твърденията, че се е опитала да повлияе на изборите в САЩ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво значение има кога и къде е бил роден баща му.Вие знаете ли през коя година е бил роден дядо ви.На мен Тръмп ми харесва изглежда малко ексцентричен и самовлюбен сякаш но с толкова много пари и власт повечето богаташи дори не биха си дали трудът да обясняват действията си.Него го дебнат на всяка дума какво е казал,кога го е казал преди колко време го е казал ,точно какво е казал и всичко се преглежда от "старите ленти" Едва ли има човек който няма да допусне грешка.
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия има намеса в изборите в САЩ но и Китай Корея и куп други.Въпроса е че по максимални оценки тая намеса въобще е била усетена без значение със или без резултат от 15 процента от гласоподавателите тоест нищо кой знае какво не е фалшифицирано.Намеса има но не е нито само нито доминантно руска а друга и тук се крие нещо много голямо което здраво се прикрива.Дали основната намеса не е била местна еврейско-масонска.Теърде вероятно и твърде много извънредно скандална.Това е опит за преврат.
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДА ЖИВЕЕ УНИЩОЖИТЕЛЯТ НА САЩ /ТРЪМП/АМЕРИКАНСКИЯТ ГОРБАЧОВ
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сащ не е в разцвет . а обратното --в упадък , но селяните не са в състояниеда забележат това състояние .
8
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 6Де ти да имаше и половината от умственито му способности. Нямаше тогава да ръчкаш тук за копейки. А САЩ е в разцвет при Тръмп. Въпреки ежедневния неистов вой на блатото.
7
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук Тръмп е абсолютно прав. Пускане на фитили от екипа на Мюлър към медиите е престъпление. Особено след като и двамата - Бар и Мюлър са подготвяли резюмето. И пак двамата подготвят целия 300 страници доклад който ще бъде предаден на конгреса.Мюлър ли не знае какво е заключението му от разследването?? Или сега и него ще изкарате руски агент?:)Скоро ще узнам и как е бил изфабрикуван 3 годишния саботаж на САЩ и опит за преврат. И много глави падат вече.
6
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Американските психиатри са обезпокоени :Тръмп все по-често показва признаци наспад на умствени способности , което есимптом на някакво психическо заболяване .А той е на най-високия пост в държаватаи по техни твърдения и в света . Последниятслучай е твърдението му , че баща му ероден в Германия .
5
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп и майка си ще обвини ако и една от лудите му идеи каже че не и харесват ако искаш Тръмп да те обича трябва за всичко да си съгласен с него иначе както той казва си лош.Тоест лош в превод значи несъгласен с Тръмп.Много съжалявам че отказвам да смятам Тръмп за безгрешен всезнаещ и всемогъщ аватар или пророк, аз си имам за тая работа Христос новото кандидат божество не ми е затрябвало, за Тръмп има само едно достойно място но в светата тройца от 2000 г.. няма вакантни места.Уникална тръмпотия
4
4
 
0
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 5 години
Господин- президент- на, САЩ...Има, само- един- начин,.Да- сй- получи, човек, заплатата .....
3
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
САЩ винаги са били под контрола на евреите, но за първи път в Белия Дом имат абсюлутен слуга! Дори един истински евреин не би могъл да бъде по-голяма слуга на Израел от този клоун! Обвинява другите че лъжат, но ... ей човеко, този лъже почти като български историк!
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре де нали руснаците са някакви още от индустриалната епоха как така изведнъж могат да придобият контрол над толкова важно и добре пазено нещо? Щом могат да толкова лесно и бързо да хакнат системата за броене на гласове и гласуване то това означава че също тъй лесно биха могли да саботират редица американски обекти със значение-банки,фирми,бази,централи.Очевидно,че не могат. Не ми харесват демократите в САЩ.Само глупости са им в главите и какво като всички станат ***?Голямо важно.
1
4
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Дедо Сорос още се опитва да саботира Тръмп...Не можа да прежали изборното фиаско!Ама да се сърди на събратята си от Синедриона-те го подхлъзнаха,щото я подкара хептен през просото!