Торнадо удари няколко щата в САЩ, осем загинали

Бурята оставя след себе си десетки ранени и разрушения
15 апр 2019 09:48,
11
Торнадо удари няколко щата в САЩ, осем загинали
Снимка: pixaBay

Торнадо удари вчера Съединените щати, а броят на жертвите достигна осем души, съобщава USA Today.
Бурята се развихрила в южните щати – Луизиана, Тексас, Мисисипи и Алабама.

Осем души загинали, десетки в неизвестност и над 40 ранени - това е черната статистика в щатите Тексас и Мисисипи. Сред загиналите има 3 деца.

Градовете Франклин в Тексас и Хамилтън в Мисисипи са понесли значителни щети от преминаването на торнада.

Над 100 хиляди домове и търговски обекти остават без електричество. Бурите са довели до закъснения или отмяна на над две хиляди полета от Далас през уикенда.

"Възможно е гръмотевичните бури с дъждове и силни ветрове да се придвижат към централната част на атлантическото крайбрежие и южната част на щата Ню Йорк в неделя през нощта", заявиха метеоролози.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: САЩзагиналиторнадо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
God bless America преди 5 години
Бог да ги прости!
6
0
 
2
 
! Отговори
Отговор преди 5 години
До usa = на джуджеИ аз искам, ама кой ще пострада от торпедото? Пак обикновените хора, които и без това са жертва на системата - пръскат ги като *** с кемтрейлс, бодат децата им с 46 ваксини до година и половина, ядат ГМО, манипулират ги по медиите, слагат им чипове, живеят само на кредит... Полителитът си има подземни бункери и цели градове, подготвили са се, но и това няма да ги спаси. Споко, природата ще помогне.
5
1
 
1
 
! Отговори
Подозрение преди 5 години
Май бумерангът се връща...Който гроб копае сам пада в него. Нека продължават да саботират венецуелците да видим докъде ще стигнат.
4
2
 
2
 
! Отговори
usa = на джудже преди 5 години
Абе хубаво ги е ударило торнадо ,ама аз искам да ги удари сто милиона ядрено торпедо Посейдон.Ще бъде голям празник. Истинска фиеста.
3
2
 
12
 
! Отговори
Патриот преди 5 години
Оказа се че торнадото е било всъщност руски агент на ГРУ Торнадовищ Вихрушков!Намерени са паспорти ,медицински картони,уринна проба ,кръвна картина ,акт за раждане и документ със заповеди подписани лично от Путин!Ако не вярвате Плевневлиев ще ви каже !
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да остават без ток и вода и да падат къщите им.Срещу природата немогат да налагат Санкции, нека Тръмб наложи икономически санкции както обича да прави.Заслужават си го "винаги правите американци"
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Над 100 хиляди домове и търговски обекти остават без електричество."------------------Пък се радвахте, че в Каракас нямало ток.Нали сезонът на торнадата е в края на лятото?