Свобода на зърната! Нюйоркчани излязоха на протест голи

Демонстрантите се вдигнаха срещу забраната на Facebook и Instagram
Обновена: 3 юни 2019 23:09 | 3 юни 2019 23:00,
52
Свобода на зърната! Нюйоркчани излязоха на протест голи
Кадър: YouTube

Американецът Спенсър Тюник организира протест в неделя в Ню Йорк с десетки голи модели. Те се вдигнаха срещу забраната на Facebook и Instagram върху женските зърна.

Мъже и жени се разходиха голи по улиците на Ню Йорк, държейки снимки на зърна. Те организираха кампания #WeTheNipple.

Организаторът на протеста обаче не се съблече заедно с моделите, а снима демонстрантите пред Астир Палас в Манхатън. На някои от снимките протестиращите са легнали на улицата, вдигнали снимки на женски зърна.

Жените закриваха гърдите си със снимки на мъжки зърна, които според социалните мрежи не представляват проблем. Двете платформи позволяват голотата единствено под формата на картини и скулптури, но не и на истински снимки.

Според движението #WeTheNipple забраната пречи на много артисти и фотографи да споделят онлайн работата си със света, тъй като социалните мрежи днес са основно средство за популяризиация.

Организаторът Спенсър Тюник призова социалните мрежи да направят изключение за ограниченията на голотата поне за фотографите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 39 Някъде гледах за едни опити на общество плъхчета, които изследователите поставят в абсолютно комфортна среда. Най-напред има увеличаване на популацията. След това максимум, след който обществото почва да се разпада. Мъжките се затварят и изпедерастяват, а женските стават все по-агресивни и все по-малко се грижат за малките. Накрая популацията се самоликвидира експоненциално. Опитът е повторен няколко пъти, без различия в резултата.
37
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето това става, когато един вид получи охолен живот даден без труд и грижи. Всички еволюционни подбори са премахнати. Няма хишници, масово болестите са под контрол с ваксини и антибиотици, храна има в излишък дори да не бачкаш.И така поколенията се израждат и деградират. Спират да се размножават. Развиват психози и емоционална лабилност.Кото гледам какво става на запад и упадъка, който търпят... започвам да се радвам, че не достигнахме техния стандарт на живот.
36
1
 
6
 
! Отговори
До Waffen SS преди 4 години
Нашите чалгарки нали от краварите се учат, затова станаха такива. Сега и джендърството ще дойде от САЩ, и нашите младоци пак на тях подражават, затова не останаха свестни мъже, все лигaви ***! Това е то, западен стандарт!
35
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Напълно са прави. Допреди 20-30 години нямаше нормална жена със сутиен, освен бабите на село, и светът беше по-хубав.
34
0
 
18
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
"до От *** кравари" Да ,ама нашите родни чалгарки си слагат такива размери,че всяка средностатистическа крава монтафонка ще поделение от завист.Е,мляко не пускат,но тежат
33
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"I`m The ***"Свети, западняшки ценности! Да се свети името ви...........Абе, тия няма ли някакси да си измрат от болестите си и ни оставят в покой? Защо искат да ни превърнат насила в такива като тях ?Значи си умират да си показват минджурутките, ама мъжете ги гледали "сексистки" и "похотливо", което е криминално проявление!Да ви се изходя на демокрацията, пляскана!
32
0
 
12
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 години
Само не разбрах за какво мятат тези чинии.Сигурно им е топло и се охлаждат. Така ли е ?
31
3
 
5
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 години
Готино.
30
3
 
16
 
! Отговори
ОНЗИ преди 4 години
САЩ - ИЗТОЧНИК НА СВЕТОВНИТЕ НЕВОЛИ !?!?!? Я ВЪРВЕТЕ МАЙ....НА...ТА..СИ !?!?!?
29
0
 
18
 
! Отговори
Мухаха преди 4 години
Организаторът на събитието е Спенсър Тюник - известен организатор на голи женски демонстрации , а когато поискали и той да се съблече в подкрепа на каузата която той сам измислил им казал да си го набият много злобно между двете задни бузи като за това могат да използват неговата собствена *** . п.ц. : Само не мога да разбера защо замъгляват зърната на протестиращите против замъгляването на женските зърна на снимките в медиите и социалните мрежи ? Кретенски изглежда .
28
2
 
26
 
! Отговори
Victimized преди 4 години
Падението на РИМ има потресаващи прилики с днешната ситуация в западните държави.Културен и морален упадък, хомосексуализъм, апатия към семейните ценности, корупция, безразборни войни и конфликти, както външни така и вътрешни. С оглед на това от колко века западната цивилизация дава наклон на целия свят, времето май е дошло.
27
1
 
12
 
! Отговори
От тъпи кравари преди 4 години
какво да очаквате, искат вимета да виждат и колкото може по големи, те са по ГМО-то!
26
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не нормален протест.Facebook и Instagram са частни компании, ако не искат снимки на зърна на техните сървъри - тяхна си работа. Въпрос на управление на бизнеса. Всеки е свободен да си съсдаде своя платформа. Ако реши да допуска само снимки на женски гърди, дали тогава ще има протест, че не могат да се качват и снимки на котенца?
25
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Напълно нормален протест.
24
9
 
16
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
Простотия до шия!
23
3
 
20
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Умната,културна и образована жена,сама може да прецени как и по какъв начин трябва да се облича и държи.По- интересно е държанието на пластмасовите създания с две мозъчни клетки,на които имат визия и държание ориентирани към мъжете с ясно изразени аграрно- месарски вкусове.
22
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ненормална работа.
21
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 26 Анализаторрано си се дрогирал бегендар!баахтевгз
20
4
 
25
 
! Отговори
Хм! преди 4 години
"Гледай без да пипаш" и после защо мъжете им обърнали резбата!
19
5
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересна ми е женската логика (ако такава съществува) - искат да се гологъзят, да си въртят циците и зърната пред всички, да носят поли с размерите на колани и всичко отдолу да им стърчи, да имат джуки, скули, грим за 500 евро, прическа, хубава кожа, тен, лачени дрешки и т.н. Същевременно искат феминизъм, да не им се отправят "мръсни" предложения, да не били дискриминирани, да получават същите заплати като ядрени физици-мъже. Щом се държиш като изпразвачка, ще те третират като изпразвачка.