Военните в САЩ признаха за автентични записи с НЛО

Били направени преди години от американски пилоти
19 сеп 2019 17:15, Петя Славова
37

Американските военни потвърдиха, че разпространените в YouTube клипове с неидентифицирани летящи обекти са истински. Записите бяха публикувани преди 2 години, но чак сега от американската армия признаха тяхната автентичност, предаде Bulgaria ON AIR.

Според информацията първото видео е заснето през 2004 година. На него се вижда продълговат обект, сниман с инфрачервен сензор. Неидентифицираното тяло е прихванато то мерника на американски военен самолет, но е трудно проследимо.

Другите два записа са направени през 2015 година. В тях се чува и запис от разговор между пилотите, които се опитват да анализират какво виждат.

Според американските военни потвърждението на автентичността на записите ще насърчи младите пилоти да докладват за подобни явления, което ще подобри безопасността във въздуха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Виждал съм, но няма.
35
1
 
4
 
! Отговори
Русофил преди 4 години
И руснаците имат такива автентични записи, пък...........
34
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Естествено, че не сме сами. Фскти много. Въпрос на години е да се покажат първите гости на земята. Очевидно не сме достигнали нужната еволюция. Все още имаме битови проблеми, пием ракия, бием се по барчета, стреляме ракети един към друг... Много сме нисши за раса, кяото може да дойде до тук.
33
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе, вие наистина ли вервате на тия уйдурми, бре ?
32
3
 
9
 
! Отговори
Gogo преди 4 години
Трябва да сме пълни наивници да си мислим че сме сами
31
2
 
3
 
! Отговори
Котката наШрьодингер преди 4 години
Има теории, че ние самите сме извънземни. Да не се окаже, че Земята и ние хората заедно не сме някаква прашинка на нечий ***.
30
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 29Най-много разумна слуз.
29
3
 
1
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Техническото развитие свидетелства за духовна атрофия. От една страна има дух, който каквото си помисли и моментално го вижда, от другата страна обаче, в частичния свят който е в обсега на възприятията на примитивите, и е илюзорен защото е частичен - лишен да носи пълнотата на цялото, възникват материални натрупвания със спекулативни цели. Това е и пътя за ада и самия ад. Нашия свят съставен на 95% от милиардните празни същества, в които евреите са по нисши и от ***, си е откровено ад.
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 28. Ще видим.. може и да не е толкова невероятно :))
27
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Парадоксът на Ферми придобива други измерения в контекста на развитието на биологията. Всяка от основните стъпки, извършени от живота на Земята, е с много по-малка вероятност, отколкото физиците са предполагали през миналия век. А повторно осъществяване на всичките тези ниски вероятности до същество с две ръце и два крака, способно да конструира летателен апарат или каквото и да е било, е толкова невероятно, че няма как да бъде осъществено в наблюдаваната Вселена.
26
2
 
2
 
! Отговори
Дали не е преди 4 години
муха на стъклото?
25
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Извън земни няма. Специално през 19-ти и 20-ти век никога не са идвали на земята. Извън земни са идвали по времето на Ной. От тогава са останали легендите за Кентаврите и Анунаките които живеят на планетата Нибури. В днешно време извън земните контактуват само по телепатичен път с избрани хора на които им дават технологии. От колко години съществуват хората на земята. Как неможаха да се развият технически през тези хиляди години а в последните столетия изведнъж станахме нации технически.
24
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ае ко са дърляте?Обект ли е? Обект е.Лети ли? Лети.Идетифициран ли е? Не е.Значи е НЛО - неидентифициран летящ обект. Що си мислите, че трябва непременно да са други форми на живот?Ето - изсирaм се в чорап и го мятам по съседния блок. И това също се води НЛО по класификация. Щот е обект, лети и не вярвам някой да го идентифицира преди кацането...
23
4
 
7
 
! Отговори
ЛЯВ преди 4 години
88 комплекса PATRIOT в Саудитска арабия и 3 кораба с по 100 комплекса в Персийския залив а нефтезавода горикакво друго да гледат военните освен НЛО?
22
9
 
3
 
! Отговори
Бай Петко преди 4 години
Дрогата не прощава
21
1
 
3
 
! Отговори
еми преди 4 години
Каката дето писа за това колко са зле сутрин рано омъжените жени,когато на мъжете им се при..й..ска ,...пак загрява аудиторийката.А Руснаците да не го стреляха стероида-метеорит на Челябинск със обикновенни изтребителчета за продан?
20
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КАКВО ДРУГО ИМ ОСТАВА НА ВОЕННИТЕ КАТО НЕ МОГАТ ДА ОПАЗЯТ НЕФТОЗАВОД
19
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Манията по НЛО вече е попреминала. Хората са свикнали да виждат всякакви неща в небето, и не им обръщат внимание. А и става все по-несериозно да вярваш в извънземни. Според редица учени самото наличие на друг живот в нашата Вселена е съмнително, колкото и странно да звучи това. Вероятността е много малка, дори с оглед мащабите на вселената. А някои продължават да си въобразяват извънземни космически кораби ...
18
2
 
4
 
! Отговори
venix преди 4 години
Военните що се правят на "дръж ми шапката"?! Тези неща отдавна не са конспирация и има супер много информация за тези, които искат да знаят. Двигатели, технологии... всичко вече е известно.
17
3
 
2
 
! Отговори
ЛЯВ преди 4 години
Видели/записали НЛО а дронове и ракети не моигли