Мъжете не искат да се борят за климата: Гейско е!

Екоактивистите били женствени, смятат американците
3 окт 2019 22:50,
57
Мъжете не искат да се борят за климата: Гейско е!
Снимка: архив Reuters

Според ново изследване на Американския държавен университет в щата Пенсилвания, мъжете избягват воденето на екологично съобразен образ на живот заради свързаните с него предразсъдъци, а именно – възможността да бъдат обвинени в мъжелюбство, пише изданието Out.

Още по темата

ООН алармира: Промяната в климата е налице, затоплянето се ускорява 

Учените са потвърдили тенденцията сред хетеросексуалните мъже да се отказват от торбичките за многократна употреба, разделното събиране на боклука и изискването за изключването на климатиците в стаите, докато няма никой там.

В проучването са взели участие 960 души. Били са им дадени опции да окачествят по десетобалната система различни дейности от бита си, темата за екологията е получила категоричната марка - „женска“. Според участниците повечето екоактивисти са женствени, разказа професорът по психология и водещ на изследването Джанет К. Суим.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Объркани мозъци. Няма вода, а телевизора работи!
24
7
 
3
 
! Отговори
Сена преди 4 години
Само забрани са му макята като спрът двг в Лондон Париж и Лисабон "газарите" ще си останат на село.
23
8
 
2
 
! Отговори
Дъ Клаш преди 4 години
Забрани и брутал и такси са му мамата.кола над 1.0 обем такси и данъци а тия над 1.6 само в покрайнините на градовете.Само така ще се опраат нещата.Па кой квот ще да ***.
22
11
 
2
 
! Отговори
Славюч преди 4 години
Борбата с климата е елементарна.като спреш в градовете да влизат коли с двг особено голяно и среднообемни двигатели и проблема е наполовина решен е сега държави като Германия ще фалират ама кво ни интересува това нас нормалните хора.
21
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Мъжете с коли са жени с джуки"... Ти у ред ли си? Мъжете с коли са мъже с коли. Колата е нещо нужно. Няма лошо в това да ти доставя удоволствие, освен, че ти е нужно. Все едно аз да ти кажа, понеже спиш на матрак си жена с джука. Трябва да спиш на слама на земята. Понеже имаш удобня кухня си извратен и болен. Трябва на огън в полето. Бaхти и *** нещастници се навъдиха... Аз нямам кола, да подчертая.
20
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами те и феминистките не искат да се борят за климата по същата причина. Елате в северна Америка да ги видите - всичките карат големи джипове, горящи 40 на 100. Всичките феминистки и почти всички лесбийки карат огромни коли. Изглежда скритото значение на понятието "гей" там не означава "хомосексуален/на", а означава обратен мъж. Ама на вас ви казват друго. Защо ли?
19
6
 
7
 
! Отговори
Европеец преди 4 години
България е много по-оправена от Русия и Турция,като се сравнят заплатите.Така,че троловете им да си гледат азиатските проблеми.
18
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Госбоди и Пламен помилуй.
17
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз си сортирам бок лука като изтински ***.Не знам дали ви е правило воечатление, но като извадиш всики пластмаси, бутилки и кенчета, остава една шепа обелки от салатата.
16
2
 
1
 
! Отговори
то климат преди 4 години
Да не забрраввме, че има и Жени-гей..Климакс и Климат нали не е едно и също?А и на кого (до честно), му пи пука..нали има климатици, те са за сметка на електрото ;)]) ?
15
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-вероятно е мъжете просто да подхождат съвсем рационално към проблема и да отказват да се подадат на натиск от разни кухи *** и затова да им са такива реакциите. Ако за меките китки това не е така, нищо чудно че учЕните са направили разграничение по такава линия.
14
1
 
8
 
! Отговори
Зелен ЕвроЖендрВеган преди 4 години
ами вие името ми случайно ли си мислите, че е?!
13
6
 
13
 
! Отговори
Ами преди 4 години
Наистина е гейско и ненормално да си приказваш с марулите
12
5
 
24
 
! Отговори
честно преди 4 години
Аз пък съм ЗА глобалното затопляне.Причината е Топлофикация. Радвам се,че цял септември беше топъл и още не са включили парното. В България нямаме тайфуни, урагани,нямаме пустиня,за да може климатът да е решаващ за страната ни. В САЩ да си го мислят климата. В България мислим за Топлофикация и още колко ще надпише тая година дори да е топла цяла зима.
11
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Повечето мерки, предложени от НПО-тата, са безполезни, точене на средства и имитация на дейност. Например забраната на пластмасовите сламки, които като замърсител са нищожен процент от всички пластмаси. В Калифорния ги замениха с хартиени сламки, забележете, индивидуално обвити в целофан, което обезмисля цялата работа. Плюс това хартията за сламки все трябва да дойде отнякъде.
10
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До VДТ и Б ВГЗ. Надявам се да си се зарадвал!
9
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен -9Я се...
8
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъжете искат да се борят за климата и не никък не е гейско
7
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен за НПО-татаАми те всичките са гейчета (джендърчета) или както искаш. Е, от ******** -ки работи можеш ли да очакваш реакции на нормални хора? Нали виждаш, че и роботчетата в ИНЕТА заменят всякакви думи със звездички. Ха кажи създателите и потребителите на такава простотия не са ли с лява резба?!
6
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами в НПО-та работят предимно хомосексуалисти, лесбийки и стари моми феминистки. Така че не са далече от истината.