Мъжете не искат да се борят за климата: Гейско е!

Екоактивистите били женствени, смятат американците
3 окт 2019 22:50,
57
Мъжете не искат да се борят за климата: Гейско е!
Снимка: архив Reuters

Според ново изследване на Американския държавен университет в щата Пенсилвания, мъжете избягват воденето на екологично съобразен образ на живот заради свързаните с него предразсъдъци, а именно – възможността да бъдат обвинени в мъжелюбство, пише изданието Out.

Още по темата

ООН алармира: Промяната в климата е налице, затоплянето се ускорява 

Учените са потвърдили тенденцията сред хетеросексуалните мъже да се отказват от торбичките за многократна употреба, разделното събиране на боклука и изискването за изключването на климатиците в стаите, докато няма никой там.

В проучването са взели участие 960 души. Били са им дадени опции да окачествят по десетобалната система различни дейности от бита си, темата за екологията е получила категоричната марка - „женска“. Според участниците повечето екоактивисти са женствени, разказа професорът по психология и водещ на изследването Джанет К. Суим.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
7
 
17
 
! Отговори
13 преди 4 години
По-гейско е да се скриеш на покрива като мишка и от там да църкаш по телефона да идват да те спасяват с лодка. Много по-гейско е да избягаш от пожар вместо да отговаряш за замърсяването си, да останеш и да изгориш, а не да бягаш без да си платил сметката си. Още по-гейско е да те хванат 50 климатични емигранти близо до плажа и да ти се изредят. Най-женствено е да се самоопределяш с колата си, ставаш като жена която се асоциира с гумени джуки и цици. Без тях нула. Мъжете с коли са жени с джуки.
4
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къф климат, кви 5 лева. Един *** ни оправи за 800 дни и вие мълчахте като футки. Сега се пънете да сте интересни, да ви еwa родителката, простакеши нещастни. Айде вървете мноооого далече и си таковайте роботчетата.!
3
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1 Никой не те слуша приятел не виждаш ли? Българите са едни *** без мозък. Всеки адекватен народ щеше да си оправи държавата още когато види, че запада. Ние западаме от векове. Но кой ще направи нешо? Никой. Но очевидно само аз мисля по този начин. Всички са егоисти. Гледат си кефа и не им дреме за държавата им. Е все тая. Вече загубих вяра в тази руина. Нека си се съсипва.
2
16
 
19
 
! Отговори
бай Тошо преди 4 години
Като се замисля наистина е гейско
1
11
 
24
 
! Отговори
Исмаил Реджебов преди 4 години
Напротив!Това е мъжко и човешко.Да опазим планетата за нас, нашите деца, внуци и поколения!