След сърдечна криза, изписаха Бърни Сандърс от болница

Сандърс продължава предизборната си кампания
5 окт 2019 10:30,
9
След сърдечна криза, изписаха Бърни Сандърс от болница
Снимка: Reuters

Претендентът за номинацията на демократите за президентските избори в САЩ догодина Бърни Сандърс беше изписан от болница в Лас Вегас, където беше приет заради запушване на артерия в сърцето, предаде Асошиейтед прес.

Предизборният щаб на сенатора от Върмонт потвърди, че във вторник е получил инфаркт на миокарда. Сандърс излезе от болницата, ходейки без чужда помощ. Очаква се той да се върне във Върмонт и да продължи предизборната си кампания, предаде БТА.

Лекарите, занимавали се с лечението на 78-годишният независим сенатор съобщиха, че той е бил приет в стабилно състояние и са му били сложени два стента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
yes преди 4 години
да, килъри разкара всички демократски кандидати, подло, подмолно и по най-криминален начин взе номинацията.С магическа пръчка изчезнаха и всички републикански кандидати бушисти и остана Тръмп срещу когото беше изчислила че има най големи шансове и ще го глътне като топъл хляб. Което ме изненада е че тя оцеля след победата му, а по моите изчисления трябваше да получи непреодолим инфаркт и изпратена на оня свят. Ама дъртия вампир и оцеля и още хапе...
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 4 ДодоХаха ,имало и други да забележат това.Така си беше , повреме на кампания за кандидат президент ,О.бонго го извика на "консултация"и след час от "Анатема на Хилари" Бърни си даде гласовете на оная змия ,даде ги както баба пари хвърля през балкон на ало измамници.Така е в голямата политика... Или ти ядеш други или те теб изяждат!Бърни ми напомня на нашите малки партии които събират като пчелички гласове и после ги дават на по големите за пачки . *** джу, все пак не е просветен
7
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полахонтас го озпревари този. Няма никакъв шанс!!
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако доживее до 83 може и да изкара мандата ако спечели. На тези години се изка спокоен живот но както личи този не обича спокойствието.
5
8
 
3
 
! Отговори
Хюго Бос преди 4 години
Болшевик начело на САЩ- нещата не са на добре. Така и болшевиките там не искат д апрочетата историята на Източна Европа от 1944 и какво се случи и как изостанахме с едни 50 г о света.
4
3
 
10
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Бърни е евреин. Спечели симпатиите ми, когато на миналите избори, през 2016г., въпреки, че водеше във всички прелиминари на демократите, баш ционистите го дръпнаха на страна и му казаха, че трябва да се махне в интерес на Хилари. DNC-то им беше фарс, а горкия Бърни беше победителя, чиито медал беше даден на загубилия. Този случай доказа дълбоката връзка на криминалния клан Клинтън с мегационисткия, глобалистки Кабал. Сега вече е доста стар, идеите му са тотално радикални и шанса му е нула.
3
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мирише на пръст вече, а тръгна да управлява. Т'ва левичарите вЕрно пускат властта само с бой.
2
5
 
5
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 4 години
...tozi shto ne si gleda pensiata ?!?? Tragnal na darti godini da se buta mejdu shamarite ,vlastta I parite ?!??
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не става