Журналистка иска ДНК проба на Тръмп заради изнасилване

Жената обвинява американския президент в деянието
31 яну 2020 12:11, Ния Христова
53
Журналистка иска ДНК проба на Тръмп заради изнасилване
Снимка: БГНЕС

Американска журналистка обвинява Доналд Тръмп в изнасилване и вчера поиска от президента да предостави ДНК проба, съобщи Франс Прес. Жената иска да се направят изследвания на пробата, за да се установи дали е същата като тази от следите, открити по роклята й.

Елизабет Джийн Каръл е автор на рубриката "Попитайте Е. Джийн" ("Ask E. Jean") в сп. "Ел". Тя твърди, че е носила определена черна рокля в деня, когато твърди, че е била изнасилена от сегашния американски президент. Предполагаемото изнасилване е станало през 1995 или 1996 г.

Тя твърди, че бъдещият президент на САЩ я е заговорил в пробната на големия нюйоркски магазин "Бергдорф-Гудман", след което насила я е целунал и изнасилил.

76-годишната журналиста публикува твърденията си през юни 2019 г. в сп. "Ню Йорк". След публикацията Тръмп заяви, че "никога не се е срещал с това лице през живота си". Една от снимките, илюстриращи материала в списанието, обаче показва Тръмп да се шегува с Е. Каръл и съпруга й.

Тръмп увери, че журналистката не е негов тип жена. За снимката той коментриа, че на нея просто е запечатан момент как той седи, облечен с палто, в редица от хора. 

Съдебен документ, публикуван от в. "Ню Йорк" твърди, че по роклята на жената са открити следи от "ДНК на неидентифициран мъж". Адвокатката на журналистката даде срок на Тръмп и адвокатите му до 2 март да представят ДНК проба на президента.

До този момент 16 жени са обвинили Тръмп в сексуално насилие, извършено от него преди да стане президент. Държавният глава винаги е отричал подобни твърдения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
2
 
! Отговори
жокер преди 4 години
Еврейската линия върви по майчина линия.Пример Путин. Баща му е мужик, но майката . . .
47
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СкептикДъщер му Ирванка се поеврейци защото е женена за евреин: джаред кушнер.
46
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оф, не им ли омръзна на пишмандемократите са си чупят главата нон стоп.
45
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако жените започнат масово да наричат секса "изнасилване", пътят към джендърството ще стане широко отворен.
44
3
 
3
 
! Отговори
не не е преди 4 години
Евреин. Там си сменят вярата както си сменят колата
43
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СкептикЗащо се е поеврейчила? Тръмп евреин ли е? Нямам представа за религиозната му принадлежност.
42
6
 
3
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Може да не е вярно, но звучи правдоподобно. Тръмп би влязал в пробна, а "пробните" в някой магазин на хайлайфа май са повече за полови сношения. Но той отдавна ми падна в очите. Жена му се поеврейчи, кото за източно православен си е престъпление. Явно годините в САЩ са и промили и без това оскъдния мозък на фотомодел.
41
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Щом има телефонниВ случая с Тръмп не е до парите е чиста политическа атака. Макар че точно тая караконджулка тръмп не би я пипнал с 10 метров прът.
40
0
 
9
 
! Отговори
Щом има телефонни преди 4 години
измамници, защо да няма жени с *** номера? Навремето сами са се натискали да ги чукат, сега се правят на светици, гузна съвест измиват, а и някой долар ще спечелят.
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Докъде стигнахме"Защо обаче всички, които се оплакват, сочат като извършител......3) Група мигранти или други представители на някой екзотичен етнос;"Ами щото тея екзотичните това им е в гените. Особено нег _гарите, арапите и пакитата.
38
0
 
7
 
! Отговори
Докъде стигнахме преди 4 години
Ако кажеш, че никога не си бил обект на сексуално посегателство,ще станеш за резил! :)Защо обаче всички, които се оплакват, сочат като извършител(ка):1) Известна личност;2) Прекия си шеф;3) Група мигранти или други представители на някой екзотичен етнос;4) Някой от кръга на най-близките си роднини.Изглежда, не е престижно да ти налети обикновен мъж или обикновено момиче да те хареса дотолкова, че да започне да ти досажда с вниманието си.
37
1
 
6
 
! Отговори
Каква е тази мода,бе преди 4 години
Всички жени пищят, че някой ги е изнасилил.Всички мъже младоци, пък даже и не чак толкова младите, ако имат жена за шеф,се опитват да докажат, че са били подложени на сексуален тормоз от страна на началничката си!
36
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само погледнете че сее оженил за такава която може да му е дъщеря ясно вие какъв е бил на младини. Човек на 75 години не би ли трябвало да има жена на поне 68 или 70 годишна. Къдее първата му жена от която са децата му. Дъ, рт пер, гиш ше гориш в Ада. На онзи свят няма президенти и бизнесмени всички са равни пред Бог. А Бог съди според как сте живяли на земята. Бог вие пратил на земята за да изкупите греха си. Не за да живеете и се правите на тарикати. Бог ви изгони от Рая не помните ли.
35
4
 
3
 
! Отговори
Хаджи Генчо преди 4 години
Хей, приятели отвъд океана! Оставете човекът най-после да си върши работата. Откакто е президент. той постоянно трябва да се оправдава и защитава И то не за престъпления а за някакви земни грехове Та и този път, та и той е човек и при него хормоните са както при другите простосмъртни мъже .. Проявяте най-после малко разбиране ...
34
1
 
1
 
! Отговори
Дядо Коледа преди 4 години
Като основен лечител на климата в момента са половите контакти . По време на лечебния акт се подават несъзнателни команди до природата за това че се готви зачеването на важна дълго подготвяна личност и всичко трябва да е наред .Това се отнася както са хората така и за кравите и биковете,слоновете,овцете,козите ,лъвовете,китовете и...Най често биковете и кравите предупреждават че става въпрос за потомци на Боговете
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха, ха и кой би се прежалил с тази за без пари? Много мъка има на този свят...
32
3
 
1
 
! Отговори
внимателно преди 4 години
Ако са имали лечебни полови контакти БРАВО..Правят ги готвещи се за раждане деца .Ако с а правили *** лечебен масаж влиянието е от момиченца. Ако са се любили в майчиния отвор е от момченца.Ако журналистката е съблазнила мъжа и е простено. Ако го набеждава ,че уж е е насилил може да пострада тежко след смърта. Вместо да я наградят ще я накажат заради блокиране подсъзнателно на желанието на мъжете да лекуват жени и деца и природа с лечебни полови масажи..Блокираха половите контакти
31
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмп наистина не е стока и заслужава да го изритат, но кой би посегнал на тази? Та тя е била на 50 тогава.Тръмп си пада по стажантки, не по баби.Версията й издиша, да се прегледа на психиатър.
30
8
 
4
 
! Отговори
Няма начин, преди 4 години
паралия да не е чукнал нещо младо. И там има кифли като нашите, защо да не си изкарат някой лев, а и този циркаджия така ще го махнат по лесно, може и измислени изнасилвания да му спретнат. Нали видяхме какво стана с Кобрата, тези кравари са по авантюрите!
29
1
 
12
 
! Отговори
Тая е куку преди 4 години
Тази госпожа е БУКВАЛНО луда. Намарете й в ютюб интервюто от ляото на 2019 по американските телевизии и ще се втрещите какви идиотщини говори. Левичарските мейнстрийм медии, които по цял ден плюят Тръмп се сепнаха какви неща плещи тази кукувица и повече не я поканиха в студията си. Не знам защо dnes.bg ни занимава с тази *** акция.