Тръмп с отрицателен тест за COVID-19

Президентът е заявил, че температурата му е нормална и се чувства добре
Обновена: 15 мар 2020 07:16 | 15 мар 2020 07:16, Ния Христова
31
Тръмп с отрицателен тест за COVID-19
Снимка: БГНЕС
Доналд Тръмп е дал отрицаелна проба на тест за коронавируси. 
 
73-годишният президент на САЩ се подложи на теста, след като беше заедно с няколко членове на бразилската президентска делегация, посетила курорта му във Флорида, които се оказаха заразени с вируса.

"Тази вечер получих потвърждение, че тестът е отрицателен", каза в докладна записка лекарят на президента Шон Конли.

 
"Една седмица след като вечеря с бразилската делегация в Мар-а-Лаго, президентът остава без симптоми", каза той.
 
"Допускам, че дълго време ще ми се наложи да не се ръкувам", каза американският президент. В отговор на въпрос на журналист защо въпреки препоръките доскоро се е здрависвал с гостите си Тръмп отговори: "Това отдавна ми беше навик". 
 

В Белия дом вече мерят температурата и на всички журналисти, които присъстват на пресконференциите с участието на американския президент. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лудия тръмп ще закопа Сащ, което ще даде възможност на доминирана от Франция Европа да стане новата суперсила. Вив льо Франс!
27
0
 
1
 
! Отговори
Онанимен преди 4 години
Резултатите от теста на другаря Тръмп шокираха американската общност. Те принципно са доста разкрепостени, но тов явно и на тях им е дошло в повече: другаря Тръмп няма корона вирус, но се е оказал бременен. А това се е случило, защото и той като техните спортисти е излъгал на тестовете - кръвта и урината всъщност ги била дала жена му.
26
1
 
1
 
! Отговори
EUROPA преди 4 години
Всичко е ясно Сащ пуснаха вирусът !Със цел срещу Китай за да им разбие икономиката и успяха!
25
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
няма страшно Тръмполиньо и теб ще докопа някоя от мутациите дето ваксина не им действа! Аз стискам палци да се срещнеш преди края и да заразиш и тия дето ти дърпат конците.
24
0
 
1
 
! Отговори
Китай да внимава преди 4 години
Леле Китай яката ще се усъмни сега, че е от САЩ вирусът. Дано не направят някоя военна глупост само. Китайци, петел вируси не го хващат. Организма им произвежда антибиотици. Видят ли оранжевата грива, даже не се и занимават там изобщо. Недейте да го ежите повече, че гадостите никога не идват по една, а след първата идва втора. Кълва ви със санкции, а после изскочи и инфекция, за която най-вероятно няма пръст.
23
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Америка - най-великата страна! MAGA 2020
22
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмп има лекарството! Нали те са го създали тоя вирус.
21
2
 
7
 
! Отговори
Верваме преди 4 години
Ами така ще кажат. Беше прекалено явно кой е пуснал вируса като отказа да си направи тест и днес си поправиха грешката. Има тест бе! И ето, отрицателен е! Да не си помислите, че е ваксиниран и затова не се страхува? Изследва се човекът като всички!
20
5
 
7
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Нали нямаше да прави тест?! Па и той е имунизиран ! Сега ще жертва 2-3000 американци колкото да покаже,че вируса не е американски и толкова...
19
4
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Жалко! Но още не е късно! Въпрос на време!
18
3
 
3
 
! Отговори
Генг бенг преди 4 години
Така ще кажат те
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той и Клинтън не познаваше Моника...
16
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмп , незабавно арестувай Бил Гейтс и Сорос за тероризъм срещу човечеството заради създаването и разспространението на коронавирус. Изпращането им на електрическия стол е задължително
15
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И в *** е така -- трябва да си поне Tpъмп, за да ти направят тест в някоя болница. Иначе мpeш като последното кyче и накрая ген. Годжи те обявява в статистиката.
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има си илачи челяка.
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ахаБритания е породила янките. От столетия са тандем.
12
8
 
5
 
! Отговори
Камо грядеши преди 4 години
Тръмп е Горбачов за САЩ. Не го ли махнат от власт, той ще закрие САЩ. Заял се е с ЕС, на всяка крачка прави мръсно на Европа. А не вижда как и Русия, и Китай мразят САЩ. И дори да правят бизнес с Америка, и двете тези азиатски държави ще правят всичко, за да разорят американците и да заемат мястото им на пазара. В руския случай - пазара на оръжия и енергийния пазар. Британия? Тя е с побледителя и заедно с Пекин ще глозга американски кокали.
11
2
 
14
 
! Отговори
Докторчето преди 4 години
Човекът си пие редовно илачите, как тогава да го лепне вируса? Преди да пъкне короната, се е знаела ваксината. Какви са тези циркове- тестове, проверки?
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Европа ще има много повече жертви,населението застарява.В Китай го овладяха защото са млада нация,много са.По-старите и болните отиват курбан на тоя вирус.
9
2
 
12
 
! Отговори
аха преди 4 години
Когато Тръмп забрани влизането в САЩ за европейци, забраната не важеше за Велкибританоия и за Ирландия. А знаем, че в Британия дори и зам министърката им на здравеопазването е заразена и след многото и срещи с Борис Джонсън въпрос на време е и той да се зарази. Но Тръмп реши, че Британия е безопасна от вируси. Става ясно, че Тръмп е настроен против ЕС и насърчава Британия.