100 са жертвите на COVID-19 в САЩ

Най-много жертви има в щата Вашингтон
18 мар 2020 09:17, Ния Христова
26
 100 са жертвите на COVID-19 в САЩ
Снимка: БГНЕС
Броят на жертвите на коронавируса в САЩ достигнаха 100 души, сочат изчисления на АФП въз основа на данни на местните власти, цитирани от БНР. 
 
Най-много са жертвите в щата Вашингтон - 50, следвани от Ню Йорк - 12 и Калифорния - 11. 
 
Кметът на Ню Йорк Бил де Блазио предупреди жителите на 8,6-милионния град, че може и да се издаде заповед всички да си останат вкъщи, за да се улесни борбата с пандемията. Тази заповед ще бъде издадена в рамките на 48 часа. 
 
Той уточни пред репортери, че все още не е взел това решение, но нюйоркчани скоро може да бъдат ограничени в домовете си.
 
Коронавирусът трансформира буквално за една нощ САЩ от място на безгранично консуматорство с ограниченията и социалното дистанциране, заяви АФП.
 
Кризата с коронавирус е тест за всички търговци. Магазини като "Епъл" и "Найк" са временно затворени. Междувременно маниакално изкупуване на храни в големите супермаркети като "Уолмарт" не спира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
място на безгранично консуматорство...Колкото повече ядеш, толкова повече...
16
1
 
14
 
! Отговори
препърс преди 4 години
Кажете колко умряха от обикновения грип само в САЩ.Медиите сте развъдник на паника и на нищо друго,американците не изкупуват храната ,изкупуват оръжието защото не малка част знаят че наш враг са банките и политиците,медиите сте слуги ,които рано или късно ще ви излезнат лъжите.
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само из имигрантите на границата нема заразени.Разчистват им територията къде да се заселят.
14
20
 
7
 
! Отговори
Форумен рубладжия преди 4 години
За нас, форумните рубладжии, нещата с Ковид са ясни! Американците изкуствено го създадоха импусмаха по света, а накрая за разкош го пуснаха сами на себе си! Щото са ***. Така казаха от Кремъл, а там знаят всичко. Готово, къде да си получа рублите?
13
2
 
4
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Ния, в Америка само крадците на колела си пазаруват храната от Уолмарт, така, че публикацията ти е расистка. Извини се!
12
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В САЩ към този момент116 починали106 оздравяли6524 заболели113 нови случаяС много бързи темпове растат случаите там.
11
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 10И аз съм работил в американска топ компания, но Европа е моя дом. САЩ са против ЕС значи САЩ са мой враг, както всеки друг тръгнал на икономическа и хибридна война срещу Европа.
10
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
САЩ ще се разпаднат преди ЕС. Който вади нож от нож умира.
9
18
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Комунягииии, помнете, че вирусът мори само дрътите. Латиносите и чорните от гетото са все младежи. САЩ не са азиатска котара за да изпаднат ......
8
4
 
11
 
! Отговори
До 10 преди 4 години
Частично си прав. Принципно всеки богат американец има вила в Европа и да ходиш в Европа е престиж за богатите. Аз съм работил в американска топ компания- насред LA. Откъм технологии и производство САЩ са напред от ЕС (бойна техника, IT среда, микропроцесори, дори Тесла няма аналог итн). Някои градове на САЩ откъм технологии са много напред от ЕС. И със САЩ, и в ЕС ценят образованите и кадърните. С дипломата си се подписваш върху заплатата. Толерират кариеристите и адекватните.
7
17
 
8
 
! Отговори
Светозар преди 4 години
Кремълските троляги във форума се активизираха. Плащат им в руския център на Шипка 6. Ама виреят само тука и в Блиц.
6
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
30 милиона американци незнаят какво е здравеопазване и ако се разболеят от нещо умират на улицата. Много ми е интересно как краварите ше предотвратят разпространението на вируса като голяма част от обществото им е с IQ на зелена еyглена - ами никак. Варненеца е цвете с твapите които пързят из САЩ.
5
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 7САЩ са прехвалена държава, Европа е класа над САЩ.
4
2
 
13
 
! Отговори
до 7 преди 4 години
САЩ към днешен момент тестват алфа версиите си ваксина за COVID-19 върху хора (от вчера). Няма как в огромна държава да вземеш мерки, които да работят. Винаги ще има "бунтари" и "лоши момчета"- разбирай австpaлопитеци. Като тия от Лом и оня с колата от Бергамо. Да не говорим, че именно тия сбирщини латиноси Тръмп ги ненавижда, пречат на икономиката (както *** бачкатора със залатата в плик у нас) и е добре дошло да се поизчистят или да им сервират сметки по 100к долара от болниците.
3
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сащ са мърлява сбиpщина, там ще стане катастрофа особено ако вируса влезе в гетата и при латиносите. Те не са дисциплинирани като корейци или китайци. Масово психясало консуматорско общество, пълно с луди с оръжия, очаквам масови разстрели на опашки по магазини. А и правителството им не е от най-умните на света. Тръмп омаловажаваше вируса и не взе никакви мерки първоначално. Който вади нож от нож умира.
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Естествената смъртност в сащ за един ден е около 6000 души.
1
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Короната като влезе в тъмните и никога не видели медицинска помощ квартали и са в гражданска война. Ненормалниците ще се избият за 5 литрови кофи сладолед, пръскайки заразата още повече. Добре, че в Европа обществото влезе в карантина спокойно и магазините са пълни засега.