Откриха тялото на 8-годишния правнук на Кенеди

Момченцето и майка му изчезнаха преди седмица по време на разходка с кану
9 апр 2020 10:25, Ния Христова
23
Откриха тялото на 8-годишния правнук на Кенеди
Снимка: Pixabay
Водолази откриха тялото на 8-годишния прявнук на Робърт Кенеди - Гидиън в сряда следобед, съобщиха от полицията в Мериленд, цитирани от Си Ен Ен. 
 
В залива Чесапийк е намерен трупът на момченцето  на дълбочина от около 7,6 метра и на около 600 метра от мястото, където преди два дни бе открито и тялото на майка му Мейв Кенеди Маккийн. 
 
Двамата за последно бяха видяни преди седмица, когато излезли на разходка с кану, но попаднали на буря. Семейството е било под карантина в дома на майката на Мейв - бившия губернатор на Мериленд и внучка на Робърт Кенеди - Катлийн Кенеди Таунсънд.
 
"Играхме отвън с топка, когато едно от децата я ритна силно и топката падна във водата. Мейв и Гидиън се качиха в кануто, само за да вземат топката, но вятърът ги избута навътре в залива", разказа съпругът на 41-годишната Мейв Дейвид Маккийн.
 
Полицията уточни, че кануто най-вероятно е било преобърнато от бурния вятър. Не е имало шанс майката и синът да се преборят с голямото и силно вълнение. 
 
41-годишната Мейв Кенеди Маккийн беше съветничка на глобалната програма на Държавния департамент за борба с вируса на СПИН, както и доброволка на Корпуса на мира в Мозамбик.
 
Майката на Катлийн изрази благодарност към губернатора на щата Лари Хоган, както и към всички, които са се включили в издирването на нейните дъщеря и внук. 
 
Това е поредната трагедия за световно известната политическа династия. 
Още по темата
 
След убийствата на Джон и Робърт Кенеди, един от синовете на Робърт, Дейвид, през 1994 г. умира на 28-годишна възраст от свръхдоза кокаин в хотел във Флорида. 
 
Най-голямото дете на Джон Кенеди, Джон Кенеди-младши, загина на 39-годишна възраст през 1999 г. при катастрофата на управляван от него малък самолет в Масачузетс.
 
Друга внучка на Робърт Кенеди, Саоарс Кенеди Хил, почина миналата година от свръхдоза упойващи вещества само на 22 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
9
 
! Отговори
невзрачен преди 4 години
До Анониментвоите дядовци са били обикновенни хора,защитаващи страната си , а не са се борили срещу хора с идеи, способности и желания да променят света. Виж ако се бяха борили против това да има война или друго което налага тирания, бедност и робство , тогава можеш да кажеш , че имаш семейно проклятие
18
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трима от прадядовците ми са загинали по време на Балканските войни.Четвъртият е умрял от болест след войните.Единият ми дядо е умрял по време на Втората световна война,другият умря на 90 години от инфаркт.Има ли проклятие над нашето семейство?Или има само над богатите и известните?
17
6
 
6
 
! Отговори
До ФСВ преди 4 години
Какво внуче мавърче на кралицата,като Диана беше разведена с Чарлс?Как ги мислите тия г.лупосри не ми е ясно
16
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Двама загинали от наркотици.Един при пилотиране на частен самолет,за което не е бил подготвен,двама загинали в буря с кану,един пък на ски.Къде е тук проклятието-аз виждам само неразумно поведение.
15
2
 
16
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Като чета тази статия се сещам за Лейди Даяна - истината остана дълбоко скрита някъде в Короната на Бабата- очертаваше се извънбрачно внуче мавърче--та така ,,,,,,,,,
14
1
 
3
 
! Отговори
Рикиджия Северозапад преди 4 години
Да не излиза !
13
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Знаем това, , проклятие, откъде се появи. Откак Джон Кенеди реши да върне печатането на пари обратно в държавата и да разсекрети интересни тайни пазени от ЦРУ. Искаше да е истински президент. Брат му също в последствие. Нещастни случаи... да бе да. По скоро всички останали и назначени глави на държави да си помислят какво се случва при непослушание и непокорност на... е всички ги знаем кои са богоизбраните.Вечна им памет на братя Кенеди! Достойни мъже.
12
0
 
15
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
А само 2 реда по надолу вече пише, за някаква топка паднала във водата уж отиват да я приберат и аре...бурята идва. Така написан текста ви влиза по скоро в хумуреските, не в информационните..
11
0
 
9
 
! Отговори
Случайност? преди 4 години
Точно тази сутрин четох, че Робърт Кенеди Дж. говорил остро против Бил Гейтс...
10
0
 
22
 
! Отговори
Пепи преди 4 години
Другия вариант е някой много методично да ги избива. До колкото помня Кенеди е имал много радикални идеи за Федералния Резерв ( който винаги е бил частен) , да се одържави и други подобни. Не случайно е убит от шофьора си ( както се вижда от заснетото видео и в каква посока се опитва да се измъкне жена му от колата). Най-лесното е да се каже или подхвърли че са наркомани, пияници и развратници. И това ще излезе наяве след 200 години, ако някой въобще тогава го интересува
9
0
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ЗА ТЕЗИ МОЖЕ ДА СЕ ЗАСНЕМЕ ЦЯЛ НОВ ФИЛМ ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА: ПОСЛЕДЕН ИЗХОД 1, 2, 3 , 4 И 5!ТАМ СМЪРТТА ТЕ ГОНИ НЕПРЕСТАННО С ГОДИНИ ДОКАТО НЕ ТЕ ДОКОПА
8
1
 
21
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ПРОКОБАТА НЕ Е САМО ВЪРХУ УБИТИЯ ПРЕЗИДЕНТ А ВЪРХУ ЦЕЛИЯ ИМ РОД!!!МИЛИОНИ ДА МИ ДАВАТ С РОДА КЕНЕДИ НЕ СЕ СРОДЯВАМ!!!!
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Подобно проклятие има и над семейство Хемингуей ама за тях никой нищо не пише.
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ако знаехте с какво се друсат обама и хилъри щяхте да напълните гащите
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ако знаехте с какво се друсат обама и хилъри щяхте да напълните гащите
4
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви нещастия? Виж ги, че се друсат като гламави, а някои се качват да пилотират, без да са достатъчно подготвени...
3
0
 
19
 
! Отговори
м дааа преди 4 години
Господ забавя , но не забравя. Питайте прадядо й как стана богат и известен- заради него плащат.
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Семейство Кенеди...... тая фамилия има повече хора загинали бе време от колкото починали от старост.
1
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ако се разровите,ще видите че това не са нещастия.не е случайно че бивш агент на цру е начело на най гледаната медия в сащ.не е случайно че половин цру работи в тв и манипулират новините.сега ако излезне че е истина всичко което Мел Гибсън разказа за холивуд не се знае какъв ад ще се отприщи над хората само и само хората на върха да се спасят в паниката и хауса