Над 4400 починали за ден от коронавирус в САЩ

33 000 са общо умрелите според нови данни
17 апр 2020 08:20, Елка Василева
109
Над 4400 починали за ден от коронавирус в САЩ
Снимка: архив, БГНЕС

За последните 24 часа САЩ добавиха още 4491 починали заразени с новия коронавирус и общият брой на жертвите вече се доближава до 33 000, според данни на университета "Джонс Хопкинс", предаде Франс прес.

Това е най-високият брой на починали от началото на епидемията досега, но е възможно в него да са включени и смъртни случаи, които "вероятно" са свързани с COVID-19. Тази седмица град Ню Йорк обяви, че ще добави 3778 "вероятно починали" от COVID-19 души в списъка с жертвите.

Още по темата

Заразените в страната са 667 800.

Вчера вечерта нюйоркчани вместо да аплодират или да скандират "Благодаря" от прозорците си по адрес на лекарите, мобилизирани срещу пандемията, запяха песента на Франк Синатра "Ню Йорк, Ню Йорк". Класическото парче отекна в продължение на десетина минути в няколко от кварталите на града. Музиката се долавяше от много балкони и прозорци, според потребители на Facebook, предаде БТА.

В Ню Йорк заразените са 213 000, а починалите са над 11 500. Вчера губернаторът Андрю Куомо удължи мерките за изолация до 15 май.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
1
 
1
 
! Отговори
АМИ , ТАКА Е ... преди 4 години
Нали , се хванаха на лакардиите на СЗО , за "стадния имунитет"..Сега за компенсация им резнаха финансирането....ама , кел-файда!ОКАЗА СЕ , ЧЕ СЗО Е ПОД КИТАЙСКА ПРОТЕКЦИЯ...ХА,ХА,ХАААААААААА...ДОРИ ПРОДАВАНИТЕ КИТАЙСКИ ТЕСТОВЕ ЗА КОВИД-19 СА "МЕНТЕТА"!НЕ ЗНАМ ДАЛИ И МАСКИТЕ ИМ НЕ СА НЕКОЙ ПРОМИШЛЕН ОТПЪДЪК...ХА,ХА,ХА,ХАААААБЕ ---НИКОГА ПОВЕЧЕ КИТАЙСКИ СТОКИ ДОМА!ЕВТИНОТО ---ВИНАГИ ИЗЛИЗА , АДСКИ СКЪПО!
98
2
 
3
 
! Отговори
Оня с големия преди 4 години
До 89СМЕШНИКО ЩЕ МИ БЪДЕШ КАКВОТО АЗ РЕША ЯСНО
97
0
 
5
 
! Отговори
32 годишен преди 4 години
Болшинството коментатори много зле има и читави ама трябва да си губиш времето да удариш на такъв статииките слабички затова на този сайт ЧАО
96
7
 
3
 
! Отговори
Емигрант преди 4 години
САЩ е около 6 пъти по-многобройна страна от Италия. В най-лошите дни за европейската страна умираха около 1000. Това прави равностойност от 6000 за САЩ, т.е. още е далеч от това число.
95
2
 
12
 
! Отговори
голямата лъжа преди 4 години
До АнонименТочно така е подяволите!Филмите и сериалите на холивуд са една ефтина пропаганда да привличат ефтина мръвка от Европа. Истината там е по различна.50% друсат от трева до херо, а коката е за всеобщо ползване.Повечето умрели от Ковид са и без мед.застраховки и болниците просто ги отписват преди да са ги записали.Богатите отдавна са по карибските острови а някои дори в Сибир-на заточение,ама там няма вирус.Бедните да се заразяват един-друг а ние след година ще се върнем да ги преброим.
94
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А защо не кажат кои са тези които ***. Имам приятели които от 25 години живеят в САЩ. Те ми казаха че болшинството от починалите са Наркомани с размазани от дрогата организми Спиньосани и възрастни хора с по две и повече придружаващи заболявания. Но това никъде няма да го прочетете или чуете всички се слагат под един знаменатал и умират от корона вирус.
93
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не вярвам. Кремълска пропаганда.
92
8
 
15
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Който е в САЩ и може да напусне - да бяга докато е време. Ще става страшно.
91
3
 
16
 
! Отговори
Знаете ли, че преди 4 години
Има един любопитен факт-по време на стачка на лекарите в Ню Йорк, преди години, броя на смъртните случаи намалял двойно.Неадекватно лечение и смърт от странични ефекти на медикаментите са 3-ти по ред ,като причина за смърт.Или както каза един от лекарите в ,,Доктор Наус"- ще го убием,докато го диагностицираме. Нека им пляскат и пеят,не са виновни лекарите,а системата и протоколите по които лекуват.Както и отровните медикаменти.
90
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Олигархията разбра, че това са афроамериканци, бедни, болни, латиноси.
89
7
 
4
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
Amerika first!
88
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя дето постоянно споменава рабфага е голем комплексар ;)))Абсолютен комплексар, бих казал. Вероятно някой рабфагаджия му е отмъкнал гаджето и го е изгонил от работа ;))Смяаатай ;)
87
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как да не ти обърна внимание бе Чочко като напиша нещо и ме цитираш дословно
86
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смешен клоун
85
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не съм ти биФшия любовник......не ми се обяснявай......рабФагоф.
84
2
 
3
 
! Отговори
Онзи анонимен преди 4 години
Това не съм го писал аз казах ти че приключих с теб и не съм от рабфага защото съм,87 бро
83
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БиФшето зКпЧ пак проговори.......нИщо нОво.
82
5
 
7
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Анонимен 83: Санкциите са също част от пропагандата. Забранят на собственици на десет фирми в Китай да посещават САЩ и ето ти санкции. И новината (пак с американска помощ) обикаля целия свят. Този филм вече сме го гледали.А това, че в САЩ медиите с малки изключения критикуват Тръмп, това си го знаят американците. При нас за това предпочитат да не говорят. Това е американската пропаганда. Нищо ново.
81
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доналд каза че кризата е преминала за американците и тия 3000-4000 умиращи на ден не са важни колкото икономическото развитие. Все пак го казва ръководителя на най-задлъжнялата държава в света.
80
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За съжаление така сме се докарали,че Светът е тотално зависим от Китай,настоящата криза го доказа в пълна степен!Ерата на"Печатарите"приключва и техният Производ-$ ще могат да си го заврат там където не ги огрява слънцето!