Плаща ли се за фалшива диагноза коронавирус в САЩ?

Целта е да се предизвика масова ваксинация, твърди лекар
57

Mедици отвъд Океана алармират, че са принуждавани да поставят фалшиви диагнози за коронавирус. Причината е, че така пандемията изглежда по-страшна, отколкото е в действителност.

Манипулиран ли е реалният брой на случаите с коронавирус в САЩ? Известен американски учен повдига скандални въпроси относно подхода на американското правителство към пандемията и разкрива, че на лекарите се предлагат пари, за да поставят фалшива диагноза "коронавирус".

Целта е да се предизвика масова ваксинация на населението и печалби за милиарди долари за фармацевтичната индустрия.

Д-р Джуди Миковиц е учен с революционни открития в лечението на ХИВ. Въпреки че рискува кариерата си със сензационна статия, тя отново проговаря и прави разкрития за търговията с човешки животи.

"Играта е да не бъде открито лечение, докато с COVID-19 не се заразят всички. Така ще наложат ваксината", коментира тя.

Според д-р Джуди Миковиц, противогрипните ваксини увеличават с 36% шанса за заразяване с Ковид-19. Тя е категорична, че вирусът няма естествен произход.

"Този вирус е манипулиран", добавя д-р Миковиц. Тя разкрива, че за поставянето на диагноза COVID-19 на лекарите в Съединанете щати се предлагат пари.

"Да, 13 000 долара на медицинско лице, ако пише COVID", твърди медикът. А за поставянето на пациент на респиратор сумата става тройна – 39 000 долара. Лекари от Калифорния също разкриват, че са принуждавани да поставят диагноза "коронавирус".

Вижте повече в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До САЩ и СЗОАми те САЩ вече обявиха как . Създават си собствена версия на СЗО . Послушна и изцяло под техен контрол. После обявяват решенията на досегашната СЗО за нелигитимни и си прокарват каквито си искат ваксини .Извиват ръцете на съюзниците си , така като вече го направиха като ги накараха да спрат търговията си с Китай и ги принуждават да купуват техните ваксини. Където не става насила ... става с пари... или с много пари . Лесно и ясно .
49
0
 
1
 
! Отговори
САЩ и СЗО преди 3 години
До 48Свърши то лобирането в СЗО. Не знам как ще си прокарат ваксините без одобрението на СЗО.
48
2
 
2
 
! Отговори
Евреят е диагноза преди 3 години
Конспираторният теоретик вика, дръжте конспираторите!
47
3
 
10
 
! Отговори
адсфд преди 3 години
Има искрица надежда щом още има съвестни неподкупни лекари.
46
1
 
2
 
! Отговори
До 43 преди 3 години
Ако се заразят всички ,това не е гаранция ,че при втора вълна ще са защитени,тъй като вирусът мутира.Всички сме карали грип,но с настъпването на грипният сезон ,започва агресивна кампания за масова противогрипна ваксинация.По точка 2-американците лесно отсвирват всяка конкуренция във фармацията.Ще извадят доводи,че чуждата ваксина не е минала достатъчно изпитания ,за да бъде пусната,ще лобират в СЗО, ще натискат или подкупват лекарите и да не забравяме-кой субсидира медицинските университети
45
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на Джуди,има съвестни и честни лекари.
44
4
 
10
 
! Отговори
Хм преди 3 години
Дали се плаща на някой за да се изкара починалия болен от коронавирус ? Възможно е . Поне така твърдят роднини на болни или на починали от различни заболявания в коментарите си под такива статии. Не само тук в България , но и в САЩ... Англия ... Германия ... Франция ...Италия ... Дали всички са се наговорили ? Хора от различни страни с различни съдби и една единствена прилика - болен техен роднина .Но пък от страни обслужвани от една от няколкото монополистични фармацевтични компании .
43
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На тая Джуди варвам,колкото вярвам на Джени Суши
42
9
 
9
 
! Отговори
До 43 преди 3 години
Просто се планира бъдещо поробване и контрол на Световното население чрез една бъдеща ваксина. Която ще съдържа кой знае какво. Ако планът е такъв, то тя е създадена и се избира момента да бъде обявена.Може би да се по натрупа още малко страх
41
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Играта е да не бъде открито лечение, докато с COVID-19 не се заразят всички. Така ще наложат ваксината", коментира тя."В това няма никаква логика.1) ако се заразят всички, тогава за какво им е ваксина (ако приемем, че се изгражда имунитет)2) дори целта да е "да се наложи ваксина" (виж 1), САЩ не са сами на света. Други държави също работят по въпроса и ако стигнат до ваксина ако САЩ не са стигнали, това ще е фатално за тяхната разработка. Никоя фирма няма да си рискува печалбата така
40
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Американските мангъри са по-луди и от българските.
39
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България се предлагат пари на близки на починали от хронични заболявания, за да ги пишат починали от Коронавирус. Сумите варират между 900-1000 лв. Научавам за това от различни хора от различни области на България.
38
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако още не Ви е ясно, всичко е балон добре раздут и подкрепян от медиите! Хората са манипулирани чрез нещо просто и много ефективно, нарича се СТРАХ!!!!
37
9
 
19
 
! Отговори
Свой преди 3 години
Ако се дават такива много пари, това не е само за да се спечели от ваксини.Такива пари се дават за голяма цел,контрол,Световен ред,бъдещо робство и може би и регулация на населението с тези ваксини.Вируса може и да не те събори,но ваксината,ще те(ако е злонамерена).Какво се случи в Света,стоп на икономиката и кой ще даде пари:ФЕД ще "напечата" 4трл$ т.е ще произведе пари и ще ги даде на заем под условие(освен лихвата)Так,че от кризата някои печелят.
36
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смятай Рашковия капацитет какъв е щом за имунна терапия би взел акъл от програмист, пък бил той и милярдер като Гейтс. Тогава може и Анджелина Джоли да взема решения при природни бедствия.. И тя е обиколила не една и две бедстващите стани, ама надали това я прави експерт в областта на земетресение, наводнения, пожари и т.н
35
15
 
8
 
! Отговори
До Рашко преди 3 години
Нали не смяташ, че цялата научна общност е единодушна по темата за короната?! Защо не са дава трибуна на всички.. Защо се дава само на тези, които поддържат мнението за "спиране на света". Нали е нов вируса, нали сега се изучават всички как да го лекуват, какво да се прави? В масмедиите да са дали инакомислещите учени от официално приетите норми към този момент?? Не! Защо ли?!
34
13
 
6
 
! Отговори
До Рашко преди 3 години
Най-смешното в случая е, че до сега винаги спора проваксъри срещу антиваксъри е бил воден от съвременните хора, някой от които не са били родени в периодите на големи епидемии от морбили или др. заболявания или когато са пускани дадени ваксини.. И 2та лагера най-често спорят на базата на данни, които сами са откривали в книги, статии, разкази и т.н. За 1ви път сме изправени пред нещо от самото му начало. Непознато. Щом е непознато къде аджеба е дебета по темата?
33
2
 
8
 
! Отговори
муспи преди 3 години
Ново доказателство че пара$и$ите движат процеса - "ПА$А$ИТИ" е цензурна дума.
32
13
 
11
 
! Отговори
До Рашко преди 3 години
Няма значение каква е тя а какви са тези срещу които говори и какво казва срещу тях като теза. От всевъзможни източници излизат едни и същи проблеми за едни и същи организации и кръг от "учени" и "филантропи". Аз не съм никаква в тези среди, но споделям мнението и, както и много учени и обикновени хора. Какво значение има кой каква научна степен има когато се обсъждат ненормалните мерки предприети, за тази "пандемия". Много хора без докторски степени също могат да разсъждават.
31
18
 
12
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Много ми е интересно защо проваксърите държат и антиваксърите да се ваксинират, нали ваксината ви ''пази'' от зарази бе, проваксъри!? Вие със шизофрения ли сте си родени или сте я придобили впоследствие!?