Полицаи в САЩ с късата клечка - арестуваха чернокож агент на ФБР

Мъжът казва, че не е човекът, който търсят, те му слагат белезници
3 юни 2020 07:00, Нели Христова
406
Полицаи в САЩ с късата клечка - арестуваха чернокож агент на ФБР
Снимка: Facebook

Полицията в Америка не се държи по-различно с чернокожите?

Видеата от последните дни показват, че далеч не е така  - чернокожи журналисти са нападани от органите на реда докато си вършат работата, полицаи бият чернокожо семейство, което се опитва да предпази бизнеса си от грабежи, хвърлят се и срещу протестиращите. Едно от тези видеа обаче покзва, че понякога кармата си знае работата.

"Вие ме тормозите", казва чернокож мъж, докато си пуши спокойно цигарата пред заведение. Двама полицаи се опитват да го арестуват, защото е заподозрян. Мъжът им казва, че не е човекът, който търсят, но те настояват да му сложат белезници.

"Вие смятате, че съм някой, който не съм", казва мъжът, а полицаите му отговарят, че ако това, което казва е истина, то те ще го освободят.

Спорът продължава няколко минути, в които чернокожият мъж отказва да бъде арестуван, тъй като полицаите нямат заповед, нямат и доказателства, че той е човекът, който търсят. Самите те казват, че "просто мислят, че той е престъпникът".

Когато мъжът се дърпа, органите на реда се хвърлят отгоре му и му слагат белезници. Няколко пъти той им казва:

"Вие сте най-глупавите хора, които съм срещал" и ги кара да извадят документите от джоба му, като специално се обръща към човека, който снима видеото и му казва: "Гледайте какво ще стане сега". 

Когато вадят документите от джоба му, те разбират, че той е служител на ФБР и бързо махат белезниците му. След това той събира идентификационните им карти, за да попаде оплакване срещу тях.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


406
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
267
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 277 Фалшива ти е кратуната!Агента ги направи на мармалад! Муахахахаха...няма такава гавра!"Гледай сега какво ще стане""Оооо Боже мооой"Муахахахахаха...
266
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
265
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В случая авторката на статията няма вина . Видеото е озаглавено така . Ама какво значение има и да не е бил ФБР агент не се разбра , защо не му поискаха личната карта , да го идентифицират Ами го закопчаха и след това му гледаха документите В лавите им става следното -" черен , джобовете му са оръжия , трябва да гозакопчеем на секундата "
264
3
 
4
 
! Отговори
до Ямболски цървул преди 3 години
Кат та гледам как си се разработил...
263
8
 
9
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Стига с тази защита на черните.Ние работим вместо тях,а те наглеят!
262
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Американофилчетата още не могат да повярват какво става в скъпата им Америка. В шок са. Културологичен шок. В момента са на вълна пълно отричане и оправдания от типа "вашите да не са по-свестни". А САЩ продължава да бъде полицейска, расистка държава.
261
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ - расистка държава, изградена от робски труд, на основите на геноцид.
260
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фалшиво! Проверявайте си източниците.
259
3
 
3
 
! Отговори
ФБР да публикува преди 3 години
снимки и досиета на всички агенти за да не ги бъркат, подобно на нашите агенти от ДС, па може и Мосад да се престрашат
258
4
 
8
 
! Отговори
Стрина Пена преди 3 години
Теорията за произхода на човека от Източна Африка, също издиша последните години. Дори преди година или две, откриха доста неточности в нея. Те бяха свързани точно с разселванията. Имаше и други тези. Имаше заседания на учени. Независими учени не я признават още от самото й начало.
257
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига сте се пънали, господа! Не е за черни, не е за бели, всичко е за да се срине Тръмп.Толкова е прозрачно.
256
9
 
6
 
! Отговори
До стрина пена преди 3 години
Според учените, всички сме дошли от Африка.
255
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До251Предполагам живееш с черни от 1990г, че нещо английският ти хич го няма.I've been living ... , perhaps?
254
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тези бунтове не са добро нещо. така е започнал и комунизма в европа.помислете добре на коя страна ще бъдете, и си създайте план за действие, когато бурята дойде и в българия.
253
8
 
5
 
! Отговори
мисъл преди 3 години
До DVBняма значение, че видеото е от миналата година. То просто показва, че този тип безхаберно отношение съществува и протестите имат основателна причина.
252
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И как завършва историята бе Анелия? Твоят редактор не ви ли каза да си довършвате съчиненията по картинка?
251
0
 
14
 
! Отговори
Ковача преди 3 години
Можеш да ги псуваш. Това не е престъпление... Много хора го правят, но трябва да знаеш как и кога, за да не се окажеш в колата с решетките. Иначе наистина ги псуваше през цялото време и им каза че са най-големите *** които е срещал. Просто не можеш да арестуваш някой защото си МИСЛЕЛ... арестуваш, когато имаш достатъчно основателна причина, която трябва да я цитираш на лицето и да го информираш защо го задържаш. А не защото си мислиш...
250
7
 
10
 
! Отговори
Стрина Пена преди 3 години
И да ми цъкате минусчета, това е положението, хич не ме интересува на кого му изнася и на кого не. Българите са пришълци от Азия. Това е положението. Вместо да се сърдите като малки деца, трябва да се обединим и да видим какво може да се направи за България, докато още може, времето изтича.
249
16
 
10
 
! Отговори
Стрина Пена преди 3 години
Българите никога не са били в Европа, фактите за това са налице, неслучайно има изследвания, че имат повече общи черти, обичаи и традиции, с монголи, таджики и т.н.отколкото, с германци, шведи и т.н. Българите са азиатски пришълци в Европа, в никакъв случай не са европейци. А ти като продължаваш да се самозалъгваш, фактите няма да ги промениш. Те ще останат за който иска да ги види.
248
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ахаахахахаа....до последно си правеше гавра с ченгетата! Така им се пада!