Полицаи в САЩ с късата клечка - арестуваха чернокож агент на ФБР

Мъжът казва, че не е човекът, който търсят, те му слагат белезници
3 юни 2020 07:00, Нели Христова
406
Полицаи в САЩ с късата клечка - арестуваха чернокож агент на ФБР
Снимка: Facebook

Полицията в Америка не се държи по-различно с чернокожите?

Видеата от последните дни показват, че далеч не е така  - чернокожи журналисти са нападани от органите на реда докато си вършат работата, полицаи бият чернокожо семейство, което се опитва да предпази бизнеса си от грабежи, хвърлят се и срещу протестиращите. Едно от тези видеа обаче покзва, че понякога кармата си знае работата.

"Вие ме тормозите", казва чернокож мъж, докато си пуши спокойно цигарата пред заведение. Двама полицаи се опитват да го арестуват, защото е заподозрян. Мъжът им казва, че не е човекът, който търсят, но те настояват да му сложат белезници.

"Вие смятате, че съм някой, който не съм", казва мъжът, а полицаите му отговарят, че ако това, което казва е истина, то те ще го освободят.

Спорът продължава няколко минути, в които чернокожият мъж отказва да бъде арестуван, тъй като полицаите нямат заповед, нямат и доказателства, че той е човекът, който търсят. Самите те казват, че "просто мислят, че той е престъпникът".

Когато мъжът се дърпа, органите на реда се хвърлят отгоре му и му слагат белезници. Няколко пъти той им казва:

"Вие сте най-глупавите хора, които съм срещал" и ги кара да извадят документите от джоба му, като специално се обръща към човека, който снима видеото и му казва: "Гледайте какво ще стане сега". 

Когато вадят документите от джоба му, те разбират, че той е служител на ФБР и бързо махат белезниците му. След това той събира идентификационните им карти, за да попаде оплакване срещу тях.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


406
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
287
4
 
7
 
! Отговори
Кифладжията преди 3 години
До Стрина ПенаПеньо,Няма смисъл да ти се обяснява. Стига ми да прочета 2-3 твои изречения, за да разбера какъв си и каква ти е присъдата.
286
6
 
6
 
! Отговори
Стрина Пена преди 3 години
Защо с такова злоба, ***. Какви агентите те гонят, нещо си се филмирал, май. Но вие бгтата 95% сте си филмари, а всъщност сте гола вода, *** за зеле не става от вас. Факт! Не можеш да умъртвиш никой, пръсни се от злоба, татарино долен, нискочел. Веднага си показа рогата татарски, такива сте всичките. Като ви зариват с факти и аргументи, скачате да биете и убивате, защото нямате мозък и речник, да мислите и говорите. Ела ми ***, да ти тегля една лупата, през мутрака татарски, нисак, мазeн.
285
5
 
1
 
! Отговори
стихче преди 3 години
Стрина Пена на вена!
284
6
 
2
 
! Отговори
Кифладжията преди 3 години
До Стрина ПенаТакива агенги като тебе трябва да се умъртвяват на място моментално. Без жалост.
283
3
 
6
 
! Отговори
Стрина Пена преди 3 години
Ами да, ***, имаш повече общо с таджиките, отколкото с шведите. Може да те яд и да се срамуваш от това, но това е факт. Затова съм тук, да ви свалям на земята, че нещо много сте си повярвали бгтата, тук последните години. Да се чудиш защо?
282
3
 
6
 
! Отговори
Стрина Пена преди 3 години
Искаш или не ***, 95% от бугарите сте с азиатско-татарска кръв. Факт! И съм убедена, че и ти спадаш към тези проценти, щом така подскачаш като ощипана мома, да си защитаваш бгтата. Не се пълни, няма да ти се получи.
281
6
 
4
 
! Отговори
ХА, ХА, ХА преди 3 години
Ей стрино Пено, ако си църна по природа не приписвай тези белези на всите българи! А защо не си помислиш, че на теб ти е тъмното и дивото от кръвта на гостоприемнатата ти пра-, прабаба, която е посрещала повече от сърдечно тъмни, диви и войнствени пришълци по нашите земи. Така сме се омешали, на кръстопът като ни е държавата, била е като хан. Де кой минал "сял" сега ще ми развиваш за шведи и таджики...
280
8
 
7
 
! Отговори
Стрина Пена преди 3 години
Дори по външни белези тогавашните прабългари приличали на днешните узбеки, киргизи, таджики. Ниски, набити, дебелочели, диви и войнствени племена. Сега сме се измешали, но азиатското си остава. Я вземи един швед и един българин и един таджик. Да видим на кого ще прилича повече българина. Българите нямат бяла кожа те имат изсветлява кожа, резултат от дългата мешаница на нашата територия. Само като видиш повечето българи и веднага се забелязва онази типична лека смуглавост на кожата.
279
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новината е фалшива, но *** Христова само толкова си може.
278
5
 
6
 
! Отговори
Стрина Пена преди 3 години
Не случайно още тогава по времето на пратюртките, в подножието на планината Памир е имало селище, което се казвало Тунджа. И това е известно и проучено. Далеч българите не са тюрки, ако това много те притеснява, както виждам. Но имат и такава жилка и древноперсийска жилка. Има много жилки в генома на българите и са все предимно азиатски. Родината на българите е Азия. Те никога не са били европейци. Никой не казва, че в това има нещо лошо, та не знам и защо се обиждаш.
277
4
 
6
 
! Отговори
Стрина Пена преди 3 години
Названието тюрк, се е използвало още от 6-ти век, това го пише в дебелите книги, даже в нета пише, че е 6-ти век. Откъде го изкара 16-ти век, не ми е ясно. Доколкото тюрките, те самите не са чисти монголоиди, та и тази ти теория издиша. Пратюртките, датират далеч преди появата на България. Не бъркай Златната орда на Чингиз хан. Те са сбирщайн от други номадски народи. Но първите тюркски племена, прекосяват азиатските степи. Много преди Кубрат и Аспарух, да ги е имало.
276
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новината е фейк.Човекът е парамедик,а не агент на ФБР и случката е от 2019-та година.-------Ти си фейк, на парамедик никога няма да си дадат картите, още повече да му козируват така.
275
3
 
6
 
! Отговори
Стрина Пена преди 3 години
Анонимко, много добре го знам този руснак и измислената му македонска нация. Но далеч азиатската жилка на българите, не е негова идея. Има цели статии и карти в дебрите на нета и по стари книги, където се показва, откъде точно в Азия идват скъпите ти сънародници. Съжалявам, че ти разбивам дългогодишните представи за българите като европейци, но това е истината. Българите не са европейци. Защо не потърсиш по-хубаво, даже прочети история на тюрките.
274
0
 
1
 
! Отговори
До 278 преди 3 години
Да ..Изявлението ти е провокативно...Но за съжаление е 80%вярно.
273
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 288 Черният е парамедик за такива овце като теб, на които медиите им пълнят главите с лъжи.Я виж и чуй на 2.07 минута от клипа какво казва ченгето като му прочита документите. "FBI *** up". Да ти го преведа ли? " ФБР мамкa му".
272
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А тоя катранения много се вживя в главна роля и заради тово тяхно типично уникално поведение ги задушават. Да си стоят по палмите няма да ги трепят
271
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новината е фейк.Човекът е парамедик,а не агент на ФБР и случката е от 2019-та година.
270
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Стрина ПенаЗа твое разочарование азиатецо,за това,че българите са били някога в Азия,няма нито един източник,това е измислица на един руснак,който измисля и македонската нация.Да не говирим,че самата дума пък "тюрки" се появява през 16 век и с нея обозначават монголоидите,които се появяват векове по-късно от българите на картата на Европа и на друго географско разположение.
269
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русото ченге к'во вика като му погледна документите???" FBI...*** up" А черния.. "What you say? What you say? Oooo, my Goood" Муахаххахаха...
268
1
 
7
 
! Отговори
SS преди 3 години
е разбра се колко мозък имат полицаите - (а) не можаха да се усетят, че това е умела постановка, т.е. клопка за тях; (б) не избягаха тутакси след като разбраха какво става, а се оставиха да ги заснемат подробно. Е, нема такъв клип!! Приятелите-афроамериканци на този агент ще има да го черпят безкрайно... и да се кискат до припадък... чак тука ще се чуе :)