Фалшива усмивка, а има ли фалш в брака на семейство Тръмп?

Видео с първата двойка на САЩ говори за проблеми между двамата
8 юни 2020 12:22, Петя Славова
63
Фалшива усмивка, а има ли фалш в брака на семейство Тръмп?
Снимка: БГНЕС

След години слухове за разрив в отношенията между първата двойка в Съединените щати – Доналд и Мелания Тръмп, видео с това как президентът заповядва на половинката си да се усмихне, а тя не намира сили да го направи, подхрани слуховете за това дали двойката има безоблачен живот.

След предполагаемата изневяра на Тръмп с порнозвездата Сторми Даниълс през 2006 г. на езерото Тахо, когато Мелания е раждала сина им Барън, както и непрекъснатите проблеми на първата дама с английския език, новото видео даде храна за размисъл за това дали двойката не е заедно само за пред избирателите.

Публичните изяви на Мелания и Доналд Тръмп се наблюдават отблизо от американските медии, които не пропуснат всякакви възможности да спекулират за състоянието на отношенията на двойката.

Последното видео показва президентът и първата дама, които позират за снимки по време на посещението си в националното светилище "Свети Йоан Павел II" във Вашингтон тази седмица. Според сайта за политически новини The ​​Recount, Доналд Тръмп с каменно лице моли съпругата му да се усмихне по време на снимките, въпреки че думите му са неразбираеми. Мелания наистина прави опит за усмивка, но не й се получава, а това доведе до хиляди коментари и подигравки в социалните мрежи.

Мнозина си спомниха подобни уловени мимики на първата дама, която привидно се усмихва, но видяла гърба на съпруга си, моментално се отпуска и придобива печален тъжен вид. Потребители на социалните медии припомниха и няколко кадъра, в които бившият модел, роден в Словения, умишлено отблъсква ръката на съпруга си и показва, че не иска да го държи за ръка, което според анализатори сочи, че тя е била заложник на съпруга си.

Попитана от репортер на телевизия ABC дали наистина обича съпруга си въпреки очевидните доказателства за изневяра от негова страна, Мелания отговаря: "Да, добре сме. Медиите спекулират с клюки".

"Никога не съм виждал по-малко химия между двама души", коментира един от потребителите под новото видео на президентската двойка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
11
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
словенският сфинкс е чист кариерист от балканите нито може да говори нито дасе усмихва а за него да не говорим кои брак му е това него го управлява самовпк на сащ и нищо друго
32
1
 
2
 
! Отговори
Леле до Неразбиращ преди 3 години
Разкажи за себе си lol и хората не претендират да са разбиращи- споделят мнението си. Проблем? Отделен е въпроса, че се самоопределяш като Неразбиращ , ми, какво са ти виновни останалите :) поздрави, дерзай
31
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** ,стига писахте глупости ,напишете нещо за реалните проблеми в България !
30
0
 
30
 
! Отговори
Леле до 28 преди 3 години
Бяха питали Мелания по този въпрос. Тя каза: Той щеше ли да се ожени за мен, ако не бях толкова красива? Затапи си ги жената класно :)
29
4
 
9
 
! Отговори
Неразбиращ преди 3 години
Ама много "разбирачи" пред монитора бе !
28
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво Петя, страхотна статия? Колко време ти отне да я напишеш? Ти си откритие на журналистиката! Искай допълнително заплащане от главния редактор!
27
2
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
И какво като има фалш, важното е, че тя е неотлъчно до него и го подкрепя!
26
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ли някакъв шанс този дяланият с топора до тази красива жена ако няма пари...и то много...няма абсолютно Никакъв ама никакъв шанс...
25
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ужас, вече и под чаршафите на хората ли си врем носовете? Това ли ви е журналистиката,днес бг?! Това е кафява журналистика. Темата засяга само тези двама души,и на никой не му пука какви са им отношенията. Това си е тяхна лична работа.
24
9
 
12
 
! Отговори
Барселона преди 3 години
Този е фалшив от горе до долу и понеже има много парички има и златотърсачки или пък се обичат...хайде това последното за домашно...
23
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко е по-добре от подчехларката Росица Банова.
22
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
като не знае добре английския,как са се разбирали досега,той ли е научил словенския,едва ли,това му е държанката за разплод,той си е коцкар и не може да създаде истинско семейство,но с какво точно я държи не зная,може да имат договор да играе роля на съпруга за пред хората,но май се е оказал по-дълъг отколкото се е надявала,а сега вече няма отказване,иначе ще свърши като мерилин монро
21
3
 
7
 
! Отговори
МитьоКрика преди 3 години
Била много хубава за него ами и той е много успешен за нея. По-скоро трябва да ходи с някоя мутра от бетономорието. Тези двойни стандарти към мъжете и жените е време да си ги избиета от празните кратуни
20
5
 
8
 
! Отговори
Че Гобара преди 3 години
До GagoКоя икономика е "вдигнал" бе, Гого? Защо повтаряш някакви московски опорки? Изтегли САЩ от сферата на влияние от ключови позиции, които бяха извоювани на жестока цена от предишните администрации, подари ги на Путин, и сега залъгва народа си с "Лошите китайци и европейци", Америка Фърст", и други патриотарски дивотии. КАкво се е променило в САЩ?! Полицейското насилие ли го няма, стена с Мексико ли вдигна, забогатяха ли повече американците?
19
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не правиш войни навън напрежението вътре се покачва и следват граждански войни.Изпускане на парата фенове на това са демократите но слабите врагове като Садам се свършиха а силните не са им по силите.
18
3
 
18
 
! Отговори
Хах преди 3 години
Приличат на баща и дъщеря. Дамата е представителна извадка на това ,че парите и властта са по-важни от любов и разбирателство
17
3
 
20
 
! Отговори
US Buddy преди 3 години
Днес.бг както и повечето български медии продължават със слугуването на демократическата партия на Щатите, което е изключително опасно и глупаво.Защо мълчахте, когато стана публично достояние, че сексуалния извращенец Бил Клинтън е пътувал десетки пъти с Лолита Експрес (частния самолет на Епстейн) до острова на разврата Little Saint James да се гаври с непълнолетни филипински момчета и момичета? Ако Тръмп спечели пак - лошо ви се пише, драги ;)
16
4
 
23
 
! Отговори
Gago преди 3 години
Либерастите държат доста медии явно, дори и в България. Единствения президент, който не води война в последните 40г , вдигна икономиката също. Явно е трън в очите на така наречените демократи .
15
9
 
7
 
! Отговори
българин преди 3 години
Има фалш и в политиката му и в брака му!-:) Тая може да му е внучка,ама пред хората пазят поведение! Още малко!
14
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
твърде е хубава за него,ако не бе имал власт и пари не би го погледнала,може би вече го е разбрала,ако отначало се е самозалъгвала,а сега откопчване няма,и таен любовен живот вече е невъзможен,откакто е президент