Фалшива усмивка, а има ли фалш в брака на семейство Тръмп?

Видео с първата двойка на САЩ говори за проблеми между двамата
8 юни 2020 12:22, Петя Славова
63
Фалшива усмивка, а има ли фалш в брака на семейство Тръмп?
Снимка: БГНЕС

След години слухове за разрив в отношенията между първата двойка в Съединените щати – Доналд и Мелания Тръмп, видео с това как президентът заповядва на половинката си да се усмихне, а тя не намира сили да го направи, подхрани слуховете за това дали двойката има безоблачен живот.

След предполагаемата изневяра на Тръмп с порнозвездата Сторми Даниълс през 2006 г. на езерото Тахо, когато Мелания е раждала сина им Барън, както и непрекъснатите проблеми на първата дама с английския език, новото видео даде храна за размисъл за това дали двойката не е заедно само за пред избирателите.

Публичните изяви на Мелания и Доналд Тръмп се наблюдават отблизо от американските медии, които не пропуснат всякакви възможности да спекулират за състоянието на отношенията на двойката.

Последното видео показва президентът и първата дама, които позират за снимки по време на посещението си в националното светилище "Свети Йоан Павел II" във Вашингтон тази седмица. Според сайта за политически новини The ​​Recount, Доналд Тръмп с каменно лице моли съпругата му да се усмихне по време на снимките, въпреки че думите му са неразбираеми. Мелания наистина прави опит за усмивка, но не й се получава, а това доведе до хиляди коментари и подигравки в социалните мрежи.

Мнозина си спомниха подобни уловени мимики на първата дама, която привидно се усмихва, но видяла гърба на съпруга си, моментално се отпуска и придобива печален тъжен вид. Потребители на социалните медии припомниха и няколко кадъра, в които бившият модел, роден в Словения, умишлено отблъсква ръката на съпруга си и показва, че не иска да го държи за ръка, което според анализатори сочи, че тя е била заложник на съпруга си.

Попитана от репортер на телевизия ABC дали наистина обича съпруга си въпреки очевидните доказателства за изневяра от негова страна, Мелания отговаря: "Да, добре сме. Медиите спекулират с клюки".

"Никога не съм виждал по-малко химия между двама души", коментира един от потребителите под новото видео на президентската двойка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
10
 
7
 
! Отговори
Че Гобара преди 3 години
Един мъж можеш да разбереш какъв е, като погледнеш жената до него. В този ред на мисли няма какво да кажем повече за последния президент на САЩ. Падението е голямо.
12
11
 
10
 
! Отговори
Че Гобара преди 3 години
Тази жена би стояла добре до сводник или някой нарко-трафикант. Има излъчване на скъпа метреса. Двамата с бай Доналд са като двойка, която се е сгодила набързо в някой параклис във Вегас за 19.99USD, след бърна нощ с наркотици и пиене. Меко казано изглеждат нелепо и вулгарно. Смеехме се на руските олигарси, които се разхождат с 20 годишни кифли с тунинговани устни, но тия двамата не изглеждат много по-различно.
11
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много са си стабилни даже. Някои от американските медии се чудят какъв фейк да изфабрикуват преди изборите, защото опозицията щедро плаща за това.
10
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как да се усмихне жената като и се плаче. С такъв 75 годишен младеж до нея само и е до смех. Дано по скоро младежа да отпътува за отвъдното че жената да има време да си поживее поне 20 години.
9
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поне не е като Бил Клинтън, който имаше любовна връзка със стажантка докато беше президент.
8
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мегън се омъжи за принца по сметка, ама тов не го казвате.
7
2
 
12
 
! Отговори
Брей, преди 3 години
какъв атлет! Полов атлет, имим предвид, бил тръмпестия, да му се не надяваш! На 100 години, ама меракаът не гасне...
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Убеден съм, че имат добър зъболекар и добър фризьор, вижда се от снимката.
5
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обяснявам за тези, които не знаят. Есента ще има президентски избори в САЩ, затова журналистите започнаха с поръчковите статии. На това се дължи и разпалването на протестите в Съединените щати.
4
0
 
17
 
! Отговори
коко преди 3 години
в демократична америка в играта хокей на лед щели да сменят цвета на шайбата от черна на бяла,сега било модерно да не се удря нищо черно
3
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долнопробните либерастки плюнки по Тръмп нямат край. Само *** може да смята за нормално да се ровиш в личния живот на който и да е човек, с единствената цел да го унижиш, обидиш и злепоставиш.
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига да унищожи гадните демократи, личния му живот изобюо не ме интересува!! Това прилича на статийка достойна за клюкарско списанийце
1
2
 
13
 
! Отговори
baby shark преди 3 години
а не бе, обичат си се много ... сигурно ходя в неделя на кино, ух мамини сладки...