Румен Радев поздрави Тръмп за Деня на независимостта

Държавният ни глава изпрати писмо на президента на САЩ
4 юли 2020 11:51, Петя Славова
40
Румен Радев поздрави Тръмп за Деня на независимостта
Снимка: БГНЕС

Държавният глава Румен Радев поздрави президента Доналд Тръмп по случай националния празник на САЩ – Деня на независимостта, съобщиха от Прессекретариата на президента.
 
"Стратегическото партньорство между България и САЩ е солидна основа за все по-активната динамика в двустранните отношения. Този възход е естествено продължение на дългогодишното приятелство между двете страни, основаващо се на споделени ценности и сътрудничество в редица области на взаимен интерес", заявява в писмото си президентът Румен Радев.


 
Държавният глава изразява увереност, че България и САЩ ще продължат  да работят заедно за още по-интензивни търговско-икономически отношения, разгръщане на големия потенциал за американски инвестиции у нас и укрепване на връзките между българския и американския народ.
 
В писмото си до президента Доналд Тръмп, президентът Румен Радев откроява и двустранното сътрудничество между България и САЩ за енергийна диверсификация, партньорството в сферата на отбраната и сигурността и справяне с предизвикателствата, които поражда безпрецедентната световна криза през последните месеци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така трябва да е между Президенти.А оня полуграмотнуя Ту лупа с чекмеджето не е ли изгрухтял нещо по въпроса.
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп е милиардер а нашия е ***
11
7
 
13
 
! Отговори
Хе,хе! преди 3 години
Най-зависимият президент поздравява най-независимия такъв ! Той се подиграва ли на Тръмп ? Свинското черво ,Радев, пише телеграми до Тръмп, а самият Тръмп питал : "Тоя пък кой беше ?"
10
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Повече няма да ходя да гласувам ни за президент ни за парламент те не ги вълнуват моите проблеми а само се правят на велики.
9
6
 
10
 
! Отговори
Poeblo преди 3 години
Румба ти си празноглавец.
8
2
 
5
 
! Отговори
САЩ зависими преди 3 години
Тръмп построи една стена с Мексико да възпре емиграцията ,а онзи ден обяви колко важни били тези същите емигранти за икономиката на Америка.Едва ли има по-зависима вече от целия свят държава.
7
4
 
8
 
! Отговори
2020 преди 3 години
Какво е да си Българин в 2020, който живее в България?! Отговорът е потресаващ - шест месеца работи, за да изплати телефон на кредит!?!!!
6
6
 
4
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
До Анонимен 4: "Намлял, наругал"? Откъде ги вадиш тези г'лупости. За пореден път се убеждавам, че тролването по гербаджийски опорни точки води до прогресивно о'глупяване.А изпращането на поздрави до държавният глава по повод на национален празник е нормална дипломатическа практика.
5
5
 
5
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Ха, така! Малко повече лицемерие! Няма само Тиквата да се пъчи, че е атлантик!
4
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес др. Радев се прави на нещо, защото е нищо. Путин го е наругал и намлял защо поздравява Тръмп , а не него . Радев веднага се е извинил и си прибрал телеграмата до Тръмп. Евалата товарищ.
3
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Британските робовладелци в британските колонии с Северна Америка станали независими и запазили робите си и своя начин на живот.
2
4
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
"Стратегическото партньорство между България и САЩ е солидна основа за все по-активната динамика в двустранните отношения. Този възход е естествено продължение на дългогодишното приятелство между двете страни, основаващо се на споделени ценности и сътрудничество в редица области на взаимен интерес"===Леле, лелееее...Дрогаре пенсионере, този неадекватник ви предаде на САЩ :)))
1
2
 
9
 
! Отговори
АмчъмдейвиС преди 3 години
Изтървал се е не го поздравил!