Тръмп обвини Байдън в опит за обезличаване на полицията

Асоциацията на полицейските организации падкрепи Тръмп
18 юли 2020 12:37, Ния Христова
9
Тръмп обвини Байдън в опит за обезличаване на полицията
Снимка: БГНЕС
Бившият вицепрезидент Джо Байдън иска да обезличи полицията. Това написа президентът Доналд Тръмп в "Туитър".
 
"Корумпираният Джо Байдън иска да обезвреди полицията ни. Той може да използва различни думи, но когато погледнете пакта му с Лудия Бърни и други неща, това иска да направи. Това би унищожило Америка!" публикува Тръмп.
 
По-рано тази седмица Националната асоциация на полицейските организации (NAPO) обяви, че подкрепя кампанията за преизбиране на Тръмп.
Още по темата
 
Професионалната полицейска кампания подкрепи президентските кампании на Барак Обама през 2008 година и 2012 година. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
1, коко, ще търгува със същите с които си изброил. Само че ще е честно и коректно за САЩ също, не както до сега, обонговци и разни други *** да подписват погробващи за собствената си страна договори. Санкции до дупка, понеже са необходими.
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как сметнахте и ЗАЩО САЩ *трябва* да смени изборния си закон ве, експерти? Изборния закон на САЩ е точно този които е необходим. Не може президента да се избира от 2-3 морално опустошени и изгнили градове като Лос(т) Анджелес, Ню Йорк и Чикаго! Не може да се допусне умствено изостанали либерасти развяващи цветни знаменца с дъга, учещи децата в училищата че могат да си изберат какъвто искат пол, рушащи паметници на културата, грабещи магазини....тези да избират президент? Вие ЛУДИ ли сте?!?
4
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой ще направи в САЩ истинска демократична избирателна система?Реформа в избирателната системаРеформа в здравната системаРеформа в полицейщината и полицейския терор над гражданите.Реформа в осигурителната система, в трудовото законодателство.Права на работниците.
3
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ трябва да смени конституцията си, изборния си закон.В САЩ няма пряка демокрация и честни избори. Изборите печели вторият по брой гласове. Така бяха избрани Буш син, Тръмп. Само демократите печелят честно изборите.
2
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Байдън е пълен мишкар и молец, Тръмп ще го смаже като микроб.
1
16
 
4
 
! Отговори
коко-до факт преди 3 години
ти си прав за демократите но и Тръмп нещо се е взел за велик.Санкции на Китай,санкции на Русия,санкции на Европа е с кого ще търгува с африка ли.а зад всяко действие има противодействие,този ги води към дъното