Един човек е застрелян при безредици в Уисконсин

Те избухнаха заради прострелване на чернокож от полицай
26 авг 2020 11:10, Елка Василева
23
Един човек е застрелян при безредици в Уисконсин
Снимка: архив, БГНЕС

Трима души са били простреляни, един от тях смъртоносно при стрелба по улиците на американския град Кеноша, щата Уисконсин, предаде Ройтерс, цитирайки вестник "Ню Йорк таймс". Вестникът се позовава на правоохранителните органи.

В Кеноша от три дни има безредици, предизвикани от прострелване в гърба на чернокож мъж от полицай.

Видео, разпространено чрез социалните медии, показва престрелка между цивилни, като няколко души се втурват към човек с пушка, която изглежда е бил повален на земята. Той стреля по хората, които тичат срещу него, и един от тях пада на земята. Чуват се няколко изстрела.

Още по темата

Пред местен вестник очевидец разказва, че част от хората, събрали се на протест, започнали да чупят стъклата на колите и носели оръжие. Стигнало се е до пререкания между тях и собствениците на колите, които настоявали те да спрат, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

От вчера в Кеноша е обявен полицейски час. Губернаторът на Уисконсин Тони Евърс увеличи до 250 души броя на разположените в града служители на Националната гвардия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тия се изтрепаха ....
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЗВЕРСКО НАРУШЕНИЕ НА ЧОВЕШКИ ПРАВА:Демонстрантите под формата на протест мирно си чупят и обират магазините, а полицията по зверски начин и с използване на страшна сила им нарушава правата!
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Работата е ясна, пак берачи...
14
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо ни занимавате постоянно с престъпници или луди. Полицията в САЩ си върши работата. На клипа ясно се вижда, че полицата е издала нареждане за проверка, а оня си ходи се едно е над закона. Извадили са пистолети и той отваря вратата и бъркам за нещо? Ако вие сте полицай, как ще реагирате? Това че има комплекси или се прави на някакъв си е негов проблем. Ако беше стоял мирно да го проверят щеше да си пие бирата вкъщи здрав.
13
10
 
1
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Мързеливите отново решиха да се поразкършат ! Ама донякъде основателно,защото дедите им като роби не са получавали нищо !
12
1
 
13
 
! Отговори
ПорЦелан преди 3 години
До 8. Застреляните черни от черни са 88%. Застреляните от полицаи бели са приблизително 16 пъти повече от черните.
11
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблема в САЩ е, че черните са свикнали полициятра да е с предрасъдъци и да ги унижава, поради което не ги уважават. Черните са възпитвани да не уважават полицаите и съответно не слушат полицейските нареждания. Съответно и не ги следват. А това удря самолюбието им до небесата и са готови да убият всеки, който им уронва самолюбието. Това са американските полицайчета и американските черни.
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво ще ги защитавате нали полицията се относя в ес към Българи и Румънци по същият начин, роми.....са малко по добре защото соросойдни организаций ги защитават.
9
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Нека 2А и това ,че човек изпълнява полицейските нареждания , изобщо не е гаранция , че ще си тръгне жив . Сторило му се нещо на полицая и айде изпразнил пълнителя . Независимо , дали са спрели бял или черен , американският полицай е готов да гръмне всеки После в съда " ами почувствах се застрашен , защото онзи мигна 2 пъти " и айде полицаят с условна , ако въобще бъде осъден
8
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Нека 2 Е какви по-сериозни мерки ? Видят черен , или го пребиват , или го застрелват . После се разследва виновен ли , не е ли . Направил ли е нещо , не е ли направил Колко по брутални са станали престъпленията , извършвани от черните - ядат деца ли , какво ли ?А белите след като са като момина сълза , защо статистиката показва ,че повечето застреляни и убити от полицаи са бели .
7
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Европейският съюз да смени президента на САЩ, да сложи санкции, да му каже да не бие демократичния народ и да подаде оставка за полицейски терор срещу опозицията и дисидентите в САЩ.
6
17
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 1 Стига си писал поредни постове де Разбрахме че мразиш *** и ромите
5
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може да видите украинския клип в ютюб - Ztx 098111 -видеото на началната страница
4
4
 
24
 
! Отговори
Нека преди 3 години
На всичкото отгоре на всеки прострелян чернокож, няколко хиляди излизат да чупят коли и да ограбват магазини. Сякаш правят като нашите *** - дават жертва, за да имат повод да крадат...
3
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Toку що гледах един трагикомичен клип в Украйна - блогери спрели колата край пост на КАТ извън града как техните катаджии вземат пари от минаващите тираджии Излизат от колата и викат началника му да го претърсят за парите Катаджията се разтрепера , не знае какво да прави , както стоеше и хукна със спринт зад поста Там имат обикновена тоалетна , бяга до там и хвърли банкнотите в отвора на тоалетната яма Така ги гонят там А ние тук като видим катаджии и се свиваме зад волана да не ни спрат
2
5
 
31
 
! Отговори
Нека преди 3 години
Забелязвам, че чернокожите масово не изпълняват полицейски разпореждания, бягат с хладни или огнестрелни оръжия, затичват се към жабката на автомобила си, вместо да останат за проверка, когато това е поискано от тях, както е навсякъде по света. Полицията там трябва да вземе по сериозно мерки, защото престъпленията от чернокожи стават все повече и по брутални.
1
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ги избиват защото са черни избиват ги защото са престъпници. Ако полицай застреля бял защо няма безредици с цел грабеж на магазини