Още една жена обвини Тръмп в сексуален тормоз, натиснал я пред WC

Ейми Дорис била заедно с президента на САЩ на US Open
18 сеп 2020 08:58, Нели Христова
120
Още една жена обвини Тръмп в сексуален тормоз, натиснал я пред WC
Снимка: БГНЕС

Още една жена обвини президента на САЩ Доналд Тръмп в сексуален тормоз. Името й е Ейми Дорис. Тя се срещнала с бизнесмена на US Open през 1997 година и дори седяла до него на VIP ложите на тенис турнира. Тогава Ейми е едва на 24 години.

Неприятният инцидент се случва пред баните на VIP ложата. Тя отива до тоалетната, а когато излиза от нея, бизнесменът вече е отпред. "Помислих си, че просто чака своя ред, но за жалост не беше така", спомня си тя. Двамата поговорили няколко секунди, след което Тръмп хваща Дорис толкова силно, че тя не може да избяга.

"Той просто натика езика си в гърлото ми, а аз се опитвах да го отблъсна. Хватката му обаче ставаше по-силна и по-силна, а ръцете му бяха навсякъде - върху дупето ми, гърдите ми, гърба ми, навсякъде. Беше хватка, от която не можех да се измъкна. Опитах се да изкарам езика му от гърлото си със зъбите си и мисля, че го нараних", разказва Ейми пред The Guardian.

Тя също така показва снимки, на които стои точно до милиардера на стадиона на US Open. Нейните думи са потвърдени както от майка й, така й от нейна приятелка, на която тя се оплаква малко след инцидента.

Адвокатите на Тръмп обаче отричат обвиненията. Те твърдят, че няма как подобно действие пред тоалетните на US Opeп да остане незабелязано. Според адвокатите на президента обвиненията са пълна измислица, а зад тях има политическа подбуда.

Пред The Guardian Дорис показва няколко снимки с Тръмп, направени в рамките на 6 дни, както и билета си за US Open. Тя казва, че е прекарала няколко дни с бизнесмена в Ню Йорк заедно с приятеля си Джейсън Бин, който бил близък на Тръмп. А това адвокатите използват като поредното доказателство, че Дорис лъже - защо тя би прекарала и следващите дни с Тръмп след подобен инцидент? Джейсън Бин си задал същите въпроси.

"Аз бях с Джейсън и нямах пари. Нямаше къде да отида. Обикаляхме от събитие на събитие", отговаря Ейми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Милиардер който може да има всяка жена ще тръгне да причаква някаква кифла по кeнефите. Човек който цял живот е бил заобиколен от модели. Само му вижте съпругите. Вие сериозно ли.
73
1
 
18
 
! Отговори
ОЩЕ ЕДНА! преди 3 години
ОЩЕ ЕДНА ли беее?? Аууууу!!!! Леелееееее!!! Олеелеееее!!!!Майкооо!!! В момента си скубя ушите от потрес! Как може бе!23 години го е таила в себе си и е живяла в СТРАХ и УЖАС, нищо че го е разказала на поне 2000 човека. Това е една силна жена. БРАВО!ОЩЕ ЕДНА...
72
0
 
10
 
! Отговори
USA преди 3 години
Каквото и да правят, Тръмп ще бъде преизбран. Просто демократите от център-ляво се превърнаха в радикално леви екстремисти. Такова чудо никога не е било. Обявиха се срещу полицията и подкрепиха анархистчетата, които подпалиха Америка. Призовават за "народни бунтове" ако Тръмп спечели и че няма да признаят победата му. Искат да забранят на американците да имат оръжие, искат да наложат социализъм. Но това е Америка. На който не му харесва Америка да ходи в Китай и да се радва на социализъм.
71
1
 
5
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Бих искал да кажа на всички гербави и гербоиди,които подскачат тука,че сек*суалният живот на любимият им премиер ВЪОБЩЕ НЕ ни интересува.Обаче живо сме заинтригувани какво прави с ПАРИТЕ НИ!И явно не са добри неща...
70
0
 
7
 
! Отговори
Картофчо преди 3 години
Наближават избори, така че нищо ново - почват обвиненията в какво ли не, когато си наясно че губиш изборите. Опитваш се да си спечелиш служебна победа с манипулации, тъй като нямаш солидни преизборни идеи, които да привлекат хората в твоя лагер.При последните избори се видя че този номер вече не върви, но нямат нищо друго с което да се опитат да променят настроенията!
69
0
 
0
 
! Отговори
Ненормалник преди 3 години
Може да е вярно.Гледайте Пицагейт,Педогейт и Кой уби Джефри Епщайн и ще се хванете за главата какво правят болните световни мозъци
68
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на чичо Дончо! Плющи наред-куцо,кьораво и сакато!Нема стигане!
67
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бавния Джо е толкова зле, че си забравя изреченията и речите, затова комyнeтата ще изкарат Тръмп изнасилвач, пeдофил и антихрист за да добутат своята кукла на конци.
66
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Левите вече се чудят каква глупост да измислят за да провалят Тръмп. Но това се връща като бумеранг срещу тях. Живеем в ерата на информационните технологии и нищо не може да бъде скрито.
65
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пък мен преди 25г. ме натисна Мелания. Голем зор беше,*** нямаше накъде да бегам.
64
0
 
5
 
! Отговори
митя преди 3 години
дошло е времето за ударите под кръста.аз мисля, ако такива компромати са неистина-то инсигаторите и гражданката на която е платено да играе роля, трябва да им се отнеме свободата за известно време, чрез съд!инъче-успех, г-н тръмп!няма да ви е много трудно срещу този мозъчно немощен противник! :-)))
63
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бе и тук налазили ГЕРберуги да обясняват колко е лошо да покажеш снимки на пачки и кюлчета на ББ
62
0
 
4
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Ах Палавник)))- ама като я гледам и нея- бая се търка в него на седалките!
61
1
 
1
 
! Отговори
Депутатин преди 3 години
Ето това е политиката, дами и господа!Ако си мислехте, че влизате просто ей така с добри намерения в Парламент и започвате да правите чиста и свята политика, се лъжете.Първото нещо, което става, когато влезете в който и да е Парламент, е да ви се изкара досието и да се изследват професионално всичките ви СЛАБОСТИ, които после се използват СРЕЩУ вас. Успяват тези, които имат силен гръб.Това е притеснителното. Политиката е превърната в субкултурна квартална дразгя, сбирток интриганти. ФАКТ
60
1
 
1
 
! Отговори
Суверен преди 3 години
Обществото се ползва като дойно стадо овце. То е държано в обезлесена пустош, дава му се храна и вода, колкото да оцелее и да дава мляко, а компроматите в тази картинка се явяват пастир, който е от другата страна на оградата и размахва свежа клонка с прясна паш.Когато овчиците я видят, те се ЮРВАТ ПРЕЗГЛАВА да се докопат до квото може, блеейки.Резултатът от този ход е ясен - просто един НОВ пастир за стадото.Стадо, което седи и се оглежда жадно за новата подхвърлена клонка.ГРОЗНО Е!
59
1
 
4
 
! Отговори
1997 преди 3 години
Хммм... ако случая е от 1997-*** година, това означава, че жертвата е имала цели 23-години да подаде жалбата си.Но тя решава да го направи ДНЕС... което е меко казано ЦИРК.Това е като с шкафчето на Борисов, което е снимано преди 1-2 години, но се изкарва в точно определен момент.ЗАЩО не изобличавате нещата СВОЕВРЕМЕННО?ИМА ли налице търговия с компромати? Ако да, тя облага ли се с данъци? :D Тва в рамките на шегата, но нещата в задкулисията са доста грозни. Само интрижки и скандали...
58
3
 
3
 
! Отговори
Предизборно преди 3 години
Когато изкараха снимките с чекмеджето, клюкарката от афера бе споменала, че изпращача е посочил, че има ОЩЕ компромати за премиера.А щом не са изкарани до момента, вероятно ще ги изкарат предизборно.Моето мнение е, че не бива да влизаме в цикъла на интригантството и аморалността, когато говорим за политика.В една демокрация е редно хората да могат успешно да използват демократични лостове, в случая протестите, което би елиминирало подобен изход. Но в БГ не е така, за съжаление.
57
3
 
1
 
! Отговори
Предизборно преди 3 години
Ето ви нагледно.Ако мислите, че компроматите и предизборните бухалки са измислени в България или МАсква, се лъжете.Мен единствено ме е СТРАХ, какво ще покажат за Бойко Борисов на предстоящите предизборни кампании.Щом чекмеджето се извади просто ей така - между другото... това говори, че хората разполагат с още ДОСТА ПО-СТРАШНИ компромати(козове), срещу Премиера.Което е доста плашеща хипотеза.Това са спекулации, разбира се. Дано не се окажа лош пророк... Държавата НЕ БИВА да върви натам
56
0
 
0
 
! Отговори
Тъпи Бедняци преди 3 години
Много съм ЗА да търсим отговорност за престъплението "Сексуален тормоз".Обаче, за да го правим правилно, ние трябва МНОГО сериозно да изследваме мотивацията и да изчистим всеки казус от възможни зависимости от трети страни на жертвата.Идеята е, че не трябва да влизаме в хипотезата, че скоро и за палаво гледане могат да осъдят някой клет загорлия. ХАХАХАХ:DВъпросния случай може да се провери лесно, защото тамА е имало много ВИДьО камери и може да се види, че Трумпета е влизал в женската.
55
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В много удобен момент го обвинява, точно преди президентските избори.