Бил Гейтс определи антиваксерските атаки за "жалки"

Тези нападки вредят на общественото мнение
15 окт 2020 12:30, Ния Христова
64
Бил Гейтс определи антиваксерските атаки за "жалки"
Снимка: БГНЕС

Основателят на "Майкрософт" (Microsoft) Бил Гейтс определи антиваксерските конспирации, които са насочени към него и към директора на Националния институт по алергии и инфекциозни болести на САЩ д-р Антъни Фаучи, като "жалки" и допълни, че вредят на общественото доверие.

Гейтс отбеляза пред телевизия CNBC, че той и д-р Фаучи са най-често обект на атаки от "антиваксъри". Те смятат, че и двамата имат "някакъв зловреден повод да смятат, че ваксините срещу COVID-19 са като цяло важни".
 
"Това е жалко, особено ако подценяваш изискването за носене на маски, или ако подценяваш одобрението на Covid ваксина, тъй като в тези случай хората не само се предпазват, но защитават и близките си", отбеляза той и добави, че "повечето правителства се възползват от техните учени и ги слушат".
 
"Те не ги подценяват и не ги атакуват", отбеляза Гейтс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
37
 
! Отговори
Леле до 3 преди 3 години
Иронията ти е неуместна. Този го изхвърлиха от Индия, сам потърси в нета защо. Децата му НЕ са ваксинирани. Трето: човек, който не може да предпази windows -а си от вируси, щял да се бори за човечеството, при положение, че в YouTube още може да се види негова лекция, в която обяснява колко е важно да намалеем с няколко милиарда. И не е нужно да съм red neck, както подигравателния ти никнейм намеква, нужно е да се информирам, преди да позволя на този достъп до тялото си и тези на децата ми.
8
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На мен ми е чудно, как от напредничав в технологиите, успял човек, ставаш психо, което иска да умори бая народ? Мъск ми се вижда същия ненормалник, с тоя луд поглед. Явно наистина парите са болест.
7
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Bатенки вие сте !
6
9
 
17
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Искам да чуя, защо иска да намали населението ? Пречат му по някакъв начин ? :D
5
6
 
40
 
! Отговори
чичо Сркуч преди 3 години
чичо Гейтс да си каже как разработва лекарства за стерилизация ,програма за намаление на населението с поне 3 милиарда .Колкото и да ни баламосва истината винаги излиза наяве !От рептило-масони човечеството винаги си е патило и страдало .С пожелание да си забие отзад толкоз ваксини на колкото е години ,за по-добра защита ,гарантирано от СЗО!
4
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бил Гейтс много обича експериментите с хора.Прероден Менгеле.
3
6
 
24
 
! Отговори
ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ преди 3 години
Бил Гейс иска да ни ваксинира с кемтрейлс !!1!1!!!!!1!!
2
6
 
44
 
! Отговори
Т преди 3 години
Бил Гейтс да каже дали децата му са ваксинирани.
1
7
 
26
 
! Отговори
Данчо преди 3 години
И тоя как не си напълни гушмака с пари