Байдън забрави името на Тръмп, нарече го Джордж

Трябваше водещият да му помогне, написа президентът на САЩ
27 окт 2020 08:00, Анисия Иванова
73
Байдън забрави името на Тръмп, нарече го Джордж
Снимка: БГНЕС

Доналд Тръмп постави под въпрос умственото здраве на съперника си демократ Джо Байдън, който на снощна предизборна проява изглежда забрави името на президента републиканец, предаде Франс прес.

"Джо Байдън снощи ме нарече Джордж. Не можа да си спомни името ми", написа в Туитър Доналд Тръмп, който е дал на Байдън прякора "Сънливия Джо" и често намеква, че 77-годишният бивш вицепрезидент може да страда от някаква форма на сенилност.

"Трябваше водещият да му помогне да се измъкне от интервюто", добави Тръмп, който обвини медиите, че прикриват този инцидент.

Байдън снощи взе думата на виртуален концерт в подкрепа на кандидатурата му. "Още четири години Джордж. . ., Джордж. . .", започна той и спря.

"Ако Тръмп бъде преизбран, ще се озовем в друг свят", продължи после той, седнал до съпругата си Джил Байдън.

Откъсът от този момент от днес се върти непрекъснато в консервативните медии, които се питат дали Джо Байдън е мислел за някой от двамата бивши президенти Джордж Уокър Буш (2000-2008 г.) или баща му Джордж Хърбърт Уокър Буш (1988-1992 г.), съобщава БТА.

Доналд Тръмп обвинява Джо Байдън, че взема лекарства и беше поискал допинг тест преди първия им дебат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да ви кажа слабо ме интересуват проблемите на белите американци и чернокожите американци най-вероятно ако изберат Тръмп оня ще почне да напъва да продава още военна техника и българските прислужници в панталони да тия големите страшни и силни мъже в България ще дръпнат нови кредити за да купят самолети,кораби,танкове и така нататък.Добре за Тръмп щото той ще си прибере комисионните и не особено добре за васалните господарства като България щото те ще плащат.
35
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами гой и Тръмп забрави името на жена си преди 3-4 седмици.
34
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се отдръпнат тия двамата, да дадат път на някой млад президент като Кенеди!!! Тия и двамата са смех.
33
5
 
13
 
! Отговори
EЛИ преди 3 години
НОМЕР 28 -АБСОЛЮТНО ТОЧНО КАЗАНОТРЪМП Е МИРОТВОРЕЦ
32
1
 
16
 
! Отговори
име преди 3 години
Тръмп отново играе добре стратегическата част от войната и пак ще спечели с малка разлика важните щати. Демократите не ги бива в тези тънки сметки, но може би ще спечелят Сената и тогава ще му вгорчат живота. Без Сената, Тръмп няма да може да прокарва закони и няма да може да прави почти никакви разходи.
31
2
 
11
 
! Отговори
Президентката Харис преди 3 години
Има сериозна вероятност точно това да честитим на американците в близко бъдеще. А бе не точно да честитим, защото няма какво. Като започне една развихрена толерантност и цветен расизъм, като се подхванат едни "екологични" инициативи за погром над икономиката... Жална им майка, по-накратко.А по-жалко е, че престрелките може да започнат още след седмица. И като се знае какво става със световната финансова система, ако Щатите се сдухат, на всички ще ни се такова таковата, докато свикнем.
30
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И Тръмп прави същото но го прикрива агресивно.Гледайте интервю с него когато някой журналист му напомни какво е казал той го прекъсва ядно и започва канонада от думи - побякога говори несвързани безумия например каза,че всички натовски държави им дължат пари.И винаги завършва с обвинението че журналистът работи за демократите и разпространява фейк новини когато всъщност са го питали нещо.
29
5
 
16
 
! Отговори
Хърбел и Щърбел преди 3 години
До АнонименБайдън наистина има вид на яко назобен. Няма да се учудя, ако е с памперс.Те и двамата са с памперси.Все пак разликата в годините им е едва 3г.А и да си припомним как Тръмп нарече *** Кук - *** Епъл на тяхна официална среща...ами как се обърна към шефа на Амазон с - Джеф Бозо...а как сгреши името на президента на "Локхиид Мартин".Примери много Троловете на които им е платено да го хвалят може и да ми дадат още примери с Байгън ... не казвам че е по-добър а че И ДВАМАТА СА ДЪЪРТИ.
28
3
 
16
 
! Отговори
Социално дистанциран преди 3 години
изкуфели старци :)
27
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До гостДа. Тръмп е сигурен президент втори мандат.
26
2
 
10
 
! Отговори
До 15 преди 3 години
Той вече забрави,скоро каза че се бори за сенатор...човекът има лека форма на деменция и е въпрос на време да му се изпразни погледът...срамота е това
25
2
 
8
 
! Отговори
Марин преди 3 години
Единият перко другият на 100 години. На Джордж не му трябват дебати да спечели.
24
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е вярно това дето казвате,че когото и да изберат нямало нищо да ни се случи. Кукловодите на Байдън ще запалят целия свят,ако влезе в Белия дом,за разлика от Тръмп,който е умерен и радетел за мир.
23
2
 
10
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 3 години
Като слушам дискусиите им, Корнелка се издига в очите ми.Сред 330 милиона избират двама изкукали старчока.Може би другите са още по-зле?
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То голям избор, няма що...Аз пък очаквам като изберат байдън, слънцето да започне да изгрява от запад. Ми така де...
21
9
 
8
 
! Отговори
Хъ преди 3 години
Защо претендентите за президенския пост са над 70 годишни? Защо хора, които очевидно са със старо мислене трябва да решават какво ще се случва в 21 век ?
20
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Байдън наистина има вид на яко назобен. Няма да се учудя, ако е с памперс
19
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Реално става въпрос за смяната на един с друг човек. Някаква кардинална промяна за америка никой не предлага. Всичко си върви по утъпкана пътека от години, сменят се само клoyнитe и куклите, а зяпачите блеят в захлас.Спорът е личностен, а не политически и се води само с мръсни удари под кръста.Дебат за бъдещето на америка реално няма.Който и да излъже другия, на света му е все тая, по простата причина, че и двамата са лъжци.
18
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как може тези дядовци да оправляат, просто е смешно. Това е толкова отговорна работа, максималната възраст трябва да е 60-65.
17
6
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
н яма никакво значение колко са били на митингите важно е кого ще назначивпк на сащ засега се очертава шу-тът тръмп имайки предвид огромните печалбиот продажбата на оръжие и конфликтите по света