Байдън: Вървим към победа на тези избори

"Знаем, че ще отнеме време обявяването на резултатите"
Обновена: 4 ное 2020 08:24 | 4 ное 2020 08:16, Елка Василева
28
Байдън: Вървим към победа на тези избори
Снимка: БГНЕС

Първият от двамата кандидати за Белия дом, който отправи обръщение към нацията, беше Джо Байдън.

„Вашето търпение заслужава благодарност. Продължаваме да следим развитието на събитията, тук съм, за да ви кажа, че вярваме, че вървим към победа на тези избори. Знаем, че ще отнеме време обявяването на резултатите, важно е да бъде преброена всяка една бюлетина“, заяви кандидатът за президент на САЩ Джо Байдън, цитиран от БНТ.

Още по темата

"Вървим добре, смятаме, че вече сме спечелили Аризона, очакваме резултат от Минесота и Джоржия. Добре върви резултатът в Уисконсин и Мичиган. Ще бъде необходимо време, докато се преброят гласове, но ще спечелим и Пенсилвания. Във Филаделфия чуваме, че настроенията са окуражаващи. Ще трябва да почакаме известно време. Аз съм оптимист по отношение на резултата. Поздравявам всички в Делауеър. Благодаря на всички, които участваха в организацията и на всички мои поддръжници в цялата страна", заяви още Байдън.

Всеки път, когато говорим си казваме едно си също - трябва да вярваме, трябва да вярваме, че ще спечелим, търпението ще бъде възнаградено, завърши Джо Байдън.

Междувременно президентът и кандидат на Републиканската партия Доналд Тръмп заяви в Twitter, че се готвят да му откраднат победата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
3
 
! Отговори
KAG2020 преди 3 години
Каква победа ***, байдЪно?! Ти не можеше да събереш и 10 човека заедно, някакви дементирали смешници в колите си и надуват клаксоните.Тръмп събира по 40,000 на рали...байдЪноооо, само с КОРУПЦИЯ и ФАЛШИФИКАЦИИ можеш да вземеш избори...ЕВЪР!
15
2
 
3
 
! Отговори
и там като тук преди 3 години
Байдън буквално е размазан!Баси платената социология!
14
5
 
5
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Биден напълни памперса и отиде да си легне.
13
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ОсемнадесетиМасон не означава абсолютно нищо, просто едни хора се събират някъде и се кланят един на други и си слугуват. Ако САЩ пропаднат четвъртата световна война ще се води със камъни и дървета. Малко извън темата, но има едно учение за Чеpното слънцe това не e небесен обект. Можа да се окаже дори че тъмнината е по-добра от светлината. Във светлината може да ослепеeш, а във тъмнината да светиш. Света тъне във много голяма заблуда кое е добро и кое зло.
12
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредното доказателство,че главата не го слуша този Байдън. Още се броят гласовете,но той излиза да лъже. Явно знае за някакви шменти капели с вота по пощата.
11
4
 
7
 
! Отговори
Осемнадесети преди 3 години
Америка вече не е нито обединена, нито е Америка , нито е щати -Димитър Недков ,писател масон . След оня с големите уши който се пишеше афро американец тая страна пропадна .Тръмп само забавя неизбежното .Ако Байдън ГО СЛОЖАТ за президент това БУКВАЛНО означава че следващият след него ЩЕ Е Жабокът Кърмит !
10
1
 
6
 
! Отговори
Абсолютно преди 3 години
стара информация! Който знае чужди езици и следи истинските новинарски агенции, знае, че в момента нищо не може да се каже със сигурност!
9
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оранжадата да внимава да не му откраднат долните ***!
8
3
 
0
 
! Отговори
Пределно ясно е преди 3 години
Кон боб ЯДЕКОЙ какво ще стане ако не е за да може и във ЕС да съставят от длъжностни характеристики за да се изолира от нас и в Ирак и Афганистан Пакистан Индия не се обаждай не пукал това са игрички които не се обаждай не се обаждай нивга веч и да е от значение 68
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Мина Манафова 10Ама момче наистина ли манаффа снощи те е минал? кажи де недей да те е срам...
6
3
 
6
 
! Отговори
УМЕН преди 3 години
До МНОГО УМЕНЛеберален - означава комунист.
5
6
 
1
 
! Отговори
Мина Манафова преди 3 години
Чичковите червенотиквеничета през пет плета преплитат в ЕС и САЩ са подписали договор за обща употреба на алкохол просто щеше да е с вас НЕЩО СИ ИМА ВРЕМЕ да се направи и геймърски мини компютър и интернет спряла да се направи и геймърски мини компютър и интернет спряла да се направи и геймърски мини компютър и интернет спряла да се направи и геймърски мини компютър и интернет спряла на тези хора да вземем власта да си направим маникюр и педикюр с лак с широки дол с две ръце малко след полунощ
4
3
 
2
 
! Отговори
УМЕН преди 3 години
До stamenДа, знам туй значи комунисти.
3
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Тръмп каже, че няма да си тръгне от Белия дом, защото е отговорен и има още много работа за вършене Биден ще трябва да бяга в Мексико.
2
5
 
3
 
! Отговори
stamen преди 3 години
До УМЕНПърво научи дефинициите, преди да пишеш! Знаеш ли изобщо какво означава думата либерален?
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И на Тръмп все че някой му краде, като тука у нас на едни протестъри по улиците. Тръмпе извади яйцата и рибата.