Професор: Тръмп отблъсна много хора с думите си

Тази година има огромен предварителен вот
4 ное 2020 16:29, Ния Христова
31
 
С думите си Тръмп отблъсна много хора и няма да го има онова отпреди 4 години "нека опитаме". Това каза преподавателят в Калифорнийския университет проф. Христофор Караджов в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Той смята, че президентските избори в САЩ представят много по-различна картина, защото вотът е огромен.
 
"Над 60 млн. души гласуваха предварително, по пощата. Тези гласове могат да пристигнат в петък, затова трябва да има търпение да бъдат обработени всички гласове. Разликите с предишните президентски избори са очевидни - броят на гласовете е 3 пъти по-голям от обичайното", поясни проф. Караджов.
Още по темата
 
Караджов е на мнение, че Джо Байдън е стандартен политик - 47 години в политиката, вицепрезидент, сенатор, докато Тръмп говори по различен начин, а това е отблъснало много от неговите избиратели.
 
"Разликата между поддръжниците на двамата кандидати е много голяма. Симпатизанти на Тръмп са белите мъже без университетска степен, както и хора от латиноамерикански произход. Той обаче изгуби и доста от хората в предградията, които сега ще подкрепят Байдън", коментира преподавателят в Калифорнийския университет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аз съм бял, програмист, правя магистър, и съм за тръмп. не ви е вярна статистиката.
26
0
 
0
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Като го гледам тоя професор две думи не може да върже без да чете. Интересно как преподава в "калифорнийския университет" и как е станал професор.
25
1
 
3
 
! Отговори
123 преди 3 години
До Анонимен #20Гласувалите за Байдън нямат за първа грижа икономиката и факта, че Тръмп възстановява икономиката и връща работните места в САЩ от гурбетчийство.
24
4
 
8
 
! Отговори
Пурфесор COPOCOИД преди 3 години
Пурфесора отчита, че хората били възмутени справедливо от думите на Тръмпи.Обаче, пурфесора вероятно не е чел в една Книга, където е написано:"Не по думите им ще ги познаете, а по делата им."
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Байдън привлече много гласове с онлай гласуването... По магичен начин, даже се виждат на графиките скоковете... Хари Потър гласуване.
22
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Пътувал съм много по света и знам какви хора живеят по селата, и какви - по градовете."Виж, това че си идвал от Перник в София, да с снимаш пред ЦУМ, не значи че си виждал много ;)
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЕдинНо как! Комунистите провеждат първите честни и демократични избори в България! Така се казваше във кинопрегледа!
20
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре е когато биват отблъснати неомарксистките лаййнюювеее!!!
19
8
 
10
 
! Отговори
хахах преди 3 години
Байдън инфантилен дърт педофил! Елита американски...
18
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Америка ще пострада, ако Байдън спечели.Тръмп върна милиарди в икономиката на САЩ, като намали корпоративния данък, подкрепи земеделците, автопроизводителите, нефт и газ индустрията ....А и демократите са комунисти, което винаги води до катастрофа.
17
4
 
14
 
! Отговори
Един преди 3 години
Аман от "професори" демократи с български комунистически корени!
16
6
 
9
 
! Отговори
даскълъ преди 3 години
Че, то 90% от "Професорите" у Колежите и Университетите у Америка са Троцкисти, бе др.Пруфесур!!!Кът въ слушъм, вий май същу сте фанъл тоз Вирус!-)))))))))))))))
15
3
 
14
 
! Отговори
Asko преди 3 години
Ако Байдън спечели Мичигън, Невада, Уисконсин става президент без значение дали Тръмп взима Пенсилвания, Северна Каролина, Джорджия.Тръмп не отмъкне ли Мичигън ще яде бахура.
14
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До WwwАко е истина е очаквано, но до последния момент не може да си сигурен :)) Килъри също беше спечелила уж, но и замръзна усмивката :))
13
3
 
6
 
! Отговори
След това преди 3 години
Гаджето те зарязва и ставаш бекяр, или бакалавър. Продължаваш да дълбаеш постградуитетно и се развиваш до мастър-***. Следва пиейчдисване и постдокторални задълбавания - всичките с една цел, самопознанието.
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз няма да гласувам , така че просто ще изчакам решението на тези които гласуват.Но не е важно колко гласуват а как ще бъдат разпределени , системата победителя взима всички ,прави възможно дори и някой да има 25 % да гласуват за него но да са перфектно разпределени и да спечели изборите , а другия да има 75 % от избирателите но лошо разпределени и да загуби изборите.
11
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Това е моят син, Бо Байдън, който много от вас помогнаха да влезе в сената на Делауер", заяви той, прегръщайки своята внучка. Усещайки какво е казал, кандидатът за президент на САЩ се поправи и заяви "Това е внучката ми, Натали." Но не, момичето до него далеч не беше Натали, а братовчедка й - Финеган.
10
7
 
9
 
! Отговори
Www преди 3 години
Байдън обърна в Мичигън и Уисконсин, а и печели в Аризона и Невада. Преди тези щати ги печелиха републиканци. + купените бюлетини по пощата за Байдън и резултата е ясен. Ужас за целия свят... всичко ще потъне в мрак и тъмнина. Жалко за Тръмп изпусна победата
9
0
 
7
 
! Отговори
до Анонимен преди 3 години
В Пенсилвания Тръмп води с 600 000 гласа.
8
5
 
6
 
! Отговори
Джендър преди 3 години
е първата университетска степен.