Доналд Тръмп заплашвал, че няма да напусне Белия дом

Той едва ли ще присъства на церемонията по полагане на клетва на Байдън
Обновена: 17 дек 2020 15:27 | 17 дек 2020 15:26, Нели Христова
69
Доналд Тръмп заплашвал, че няма да напусне Белия дом
Снимка: БГНЕС

На 20 януари трябва да се проведе Церемонията по встъпване в длъжност на Джо Байдън като президент на САЩ. Но може и да има известни проблеми. Според източници, говорили пред CNN, Доналд Тръмп все още категорично отказва да приеме загубата си и е заявил на някои от съветниците си, че няма да напусне Белия дом.

Малцина вярват, че Тръмп действително ще изпълни заплахите да остане в Белия дом дори и след деня, в който Джо Байдън трябва да встъпи в длъжност, гласи информацията на CNN.

"Той избухва в гневни пристъпи", казва един от съветниците пред. медията. "Ще си тръгне. Просто си говори."

Изминаха близо шест седмици, откакто стана ясно, че новоизбрания президент е Джо Байдън, а Тръмп все още не признава загубата си. Той продължава да твърди, че изборите са били откраднати и държи на страна всеки, който го съветва да признае поражението си. Една от съветничките му, която всеки ден си говорила с него, разказва, че Тръмп не й вдигал телефона откакто тя намекнала, че той трябва да преосмисли позицията си около резултатите.

Според източниците, миналият месец Тръмп закратко започнал да приема загубата си, но по-късно променил мнението си.

"Той чува толкова много дезионформация, че всъщност наистина вярва, че е победил и е бил ограбен", казва един от източниците.

Тръмп е бил категоричен пред своя персонал, че не иска да говори за това дали ще присъства на церемонията по полагане на клетва на Байдън.

Близки до него казват, че  е малко вероятно той да присъства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
2
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
Ние всички плачем за Президент Доналд Трумп
53
3
 
4
 
! Отговори
Киро коравио преди 3 години
Отдавна съм ви го казал. Човеко не е добре а бе да си го кажем точно. Врътоглав е. Ама по лошото е че има още 70 милиона луди. Та това е.
52
3
 
3
 
! Отговори
Очевидец преди 3 години
Верно е! Заключил се е в тоалетната!
51
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 54 Тръмп еТова което коментираш е стара новина от 2016.Сега сме 2020.
50
9
 
6
 
! Отговори
Тръмп е преди 3 години
и ще бъде президент!!!
49
4
 
4
 
! Отговори
Додо преди 3 години
"Според източници, говорили пред CNN, Доналд Тръмп все още категорично отказва да приеме загубата си и е заявил на някои от съветниците си, че няма да напусне Белия дом."==========OK, незнам дали всички го проумяват, по-скоро не, но тук вече се сменя тона на корпоративно-контролираните глобалистки медии и фокуса се мести от това, да се легализира шадара с "победителя" Биден, към превантивен удар по президента-император Тръмп, който е напът да покаже на света, че е победителя в изборите.
48
5
 
6
 
! Отговори
Адски проЗд си ЦРУ преди 3 години
какъФ fox news ти е в манерката.......може би си и фен на newsMax, alex jones и останалитеЕди0те?
47
11
 
6
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
До ШибиРиби.....ГЛУПЧООоооо....на 06.01 в Конгреса се обявяват резултатите от Щатските Избирателни Комисий . ЕДИН да има възражение - връщат изборите в Конгреса ! ..СЕНАТА се ръководи от вице през. - ПЕНС ...а 6 сенатори са заявили . че ще гласуват ПРОТИВ ....сенаторите противници на Тръмп в кампанията - РУБИО от Флорида...Рич..още 3-*** + ШЕФА на мнозинството в Сената ! ...ЧЕТИ ФОК-нюс...гледаи в ютуп клипоне ..и директни...МАНИПУЛАЦИЙТЕ ВАЛЯТ ...Байдън ще го обвинят в ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ !
46
2
 
7
 
! Отговори
Bye bye Don преди 3 години
Предполагам, че ще се запъне да остава, но ако му кажат, че аверите му го чакат на голф игрището да поразцъкат малко, веднага ще напусне!
45
10
 
12
 
! Отговори
Да бе! преди 3 години
Не трябва да се учудваме на заканата на Тръмп, защото този човек по време на целия си мандат имаше доста психически отклонения, но сега вече има и страх от разследване...
44
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп не се е плащал данъците отдавна, и мислеше, че като го преизберат ще продължи да има имунитет.Ама сбърка и сега ще гледаме сеир.
43
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин изпадна в депресия откак се разбра, че Тръмп губи изборите.То не бяха врътки, то не бе сополивене.Байдън го поздрави цял свят, обаче Путин кандиса да го поздрави с половин уста преди 2 дена.А Тръмп си е поредния психопат, който добре му вършеше работа на Путин.Крайно време е да спре да се излага.
42
11
 
12
 
! Отговори
Радо преди 3 години
Браво на г- н Тръмп.Така трябва.71984
41
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като магаре на мост. Излагацията трябва да е до последно
40
8
 
13
 
! Отговори
Мина преди 3 години
Страх лозе пази.Психиатрите къде са?
39
5
 
12
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 3 години
Ами харесва му на човека в Белия дом...
38
5
 
15
 
! Отговори
Германец преди 3 години
Донякъде се надявам този път да не лъже и да гледаме шоу на 21.01.2021 как сикрит сървиз го влачат по тревата пред белия дом :)Но като знам Дон какво неформално отношение поддържа с истината, мисля, че пуканките ще ги ядем друг път.
37
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 18Затова , Нинова ,Радев и всички бесепари напъват за машинно гласуване.Видяха ,че по друг начин няма да спечелят,та дано с машините се класират.
36
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не му се излиза на Тръмп от Белия ДомБизнеса му с хотели ,голф игрища вече не е бизнес.
35
1
 
13
 
! Отговори
4epa преди 3 години
КОЛКО Е СЛАДКА И ДОХОДНА ВЛАСТТА- С ТАНК ДА ГО ТЕГЛИШ НЕ МОЖЕШ ДА ГО МАХНЕШ !!!!!!!!! ТАКА ДА БЕШЕ ПРИ КОПАЕНЕТО НА ЗЕМЯ- КАРТОФИ, ЗЕЛЕ, ЛОЗЕ - ЩЯХМЕ ДА ЦЪФТИМ !!!!!!!!!!!