Джо Байдън и съпругата му ще се ваксинират в понеделник

Избраната за вицепрезидент Харис ще направи това след Коледа
19 дек 2020 11:06, Елка Василева
52
Джо Байдън и съпругата му ще се ваксинират в понеделник

Избраният за президент на САЩ Джо Байдън ще приеме първата доза от ваксината срещу COVID-19 на компаниите "Пфайзер" и "Бионтех" следващата седмица, предадоха ДПА и Асошиейтед прес.

Байдън и съпругата му Джил ще се ваксинират публично в понеделник в щата Делауер, "за да изпратят ясно послание към обществеността, че това е безопасно", каза неговата говорителка Джен Саки.

Още по темата

По думите й избраната за вицепрезидент Камала Харис и нейният съпруг Дъг Емхоф ще се ваксинират след Коледа.

Вицепрезидентът Майк Пенс и председателката на Камарата на представителите на Конгреса Нанси Пелоси станаха най-високопоставените американски служители, ваксинирани срещу COVID-19.

Пентагонът одобри почти 50 висши цивилни и военни служители, които да бъдат ваксинирани в идните седмици, за да покажат, че ваксините са безопасни и ефективни.

Белият дом заяви, че президентът Доналд Тръмп, който беше приет в болница с COVID-19 през октомври, може да се ваксинира, когато неговите лекари преценят, че това е необходимо припомня БТА.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Витамин С е полезен за рептилите
28
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледахте ли медицинската сестра от Чатануга, Тенеси, която припадна пред камерите след ваксинация. Оттогава не ваксинират директно в ефир, освен ако не е по тексаския метод.също така винаги може да "ваксинират" някой с физиологичен разтвор. Та така ще е с тези двамата.
27
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Във Индия е започнало изпитание на тяхна индийска ваксина, болниците са препълнени от хора дето са се ваксинирали. И май са създали нова болест, тъй ктао не могат да идентифицират от какво боледуват сега ваксинираните.
26
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още 2009 се откри разлика между партидите ваксини за народа и тези за властта. Народните ваксини съдържат живак и алуминий, а ваксините за властниците не ги съдържат."
25
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може да се ваксинира Джо Байдън не живее в дупка управлявана от мутри, правата му са гарантирани каквото и да се случи. В САЩ ако да допуснем станеш инвалид от ваксината ще ти дадат една камара екстри и добра инвалидна пенсия. Тука съдете сами какво ще получите ако не дай си Боже стане нещо.
24
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като отидат до нужника пак пишете дръжте ме в течение...
23
2
 
22
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Ще се ваксинират с плацебо за да убеждават хората в отровата наречена ваксина.
22
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 17А пий си там зелевата чорба и не се обаждай. В САЩ например има специален съд, където може да потърсиш обезщетение причинено от ваксина или друг медикамент. В ЕС не само няма такъв съд ами и освободиха производителите на ваксини от отговорност. Тия от щаба повече се държат като амбулантни търговци, отколкото като медици Пропагандата, че всичко е конспирации рeкламира ваксината ,а ти кажи дали производителите на ваксини не пускат и конспирациите за да имат как да я рекламират ?
21
0
 
4
 
! Отговори
СС преди 3 години
До 15. Когато и Бойко....!!!!!
20
1
 
15
 
! Отговори
Shark преди 3 години
Много важно. Да се ваксинират, ваксината си я тяхна. И някой гарантира ли, че като ги бодват публично им вкарват точно ваксина, а не нещо безобидно. Ай стига сте ни правили на маймуни, не сме ***.
19
0
 
9
 
! Отговори
SWAN преди 3 години
До Анонимен 17От това, че описаната теза от теб е грешна, не следва че няма конспирация - следва само че описаната от теб конспирация е грешна! Защото от това, че целта им не е да ни убият, не следва че не е да ни поробят - Ето КАК: спират всички бизнеси по света именно защото има вирус. Правителствата теглят огромни спасителни заеми от печатащите пари с лихва и маймуните стартират изплащането им. Теглят се заеми и за скъпи ваксини. Вдигат се всички данъци, поради заемите и лихвата!...
18
1
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
НА ТОЗИ ДЕМЕНЦИЯТА МУ Е СЛЕДСТВИЕ ОТ ВИСОКА КРЪВНА ЗАХАР!!!АКО ГО УБОДАТ ДОРИ С НАЙ-ТЪНКАТА ИГЛА ЩЕ БЛИКНЕ ЕДНА КРЪВ НЕ МОГАТ Я СПРАТ!-------------ЩЕ ГО БОЦНАТ С ТЪ-ПА ИГЛА КОЯТО ПРИ НАЙ-ЛЕКИЯ ДОПИР СЕ ПРИБИРА НАВЪТРЕ И Е НА ПРУЖИНА! А ВЪТРЕ ЩЕ Е ПЪЛНО С ТЕЧНОСТ ОТЗАД А ОТПРЕД С ВЪЗДУХ :D
17
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е хора прави сте! Компании хвърлиха милиарди в разработването на ваксини само за да ви убият! Понеже няма друг по-лесен и евтин начин трябваше да измислят цялата тази пандемия само за да направят ваксина... ГЕНИАЛНИ.
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ще се ваксинират в понеделник - а дано да ги изпратим до неделя!
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фигурантът с ген. Деса кога?
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БауPotarsi v twiter ima niakolko klipa na vazni personi s takiva imunizacii
13
1
 
10
 
! Отговори
Тиква преди 3 години
За нас кравобългарите важно да знаем, с какво и как Лицемерите се ваксинират, едно знам че ваксините няма да помогнат, но всичките Българи ще бъдат Рекетирани, нямаш ваксина нямаш право да караш кола и да живееш.
12
10
 
4
 
! Отговори
Бау преди 3 години
днешното любимо ми е: "с капачка на иглата" :D
11
1
 
12
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
Само да внимават после, да не летят с Еърфорс 1, че му се бъгва електроникта!
10
0
 
15
 
! Отговори
PR акция преди 3 години
Церемонялно лобиране....