Навални: Блокирането на Тръмп в Twitter e неприемлив акт на цензура

Според него това ще бъде използвано от враговете на свободата на словото
Обновена: 10 яну 2021 19:11 | 10 яну 2021 18:47, Нели Христова
51
Навални: Блокирането на Тръмп в Twitter e неприемлив акт на цензура
Снимка: БГНЕС

Руският опозиционен политик Алексей Навални разкритикува социалната мрежа Туитър за блокирането на профила на президента на САЩ Доналд Тръмп след атаката в Капитолия.

Според Навални забраната е "неприемлив акт на цензура". "Този прецедент ще бъде използван от враговете на свободата на словото по целия свят. В Русия също. Всеки път, когато трябва да заглушат някого, те ще кажат: "това е просто обичайна практика, дори Тръмп е блокиран в Туитър", написа Навални в Twitter.

Навални обвини гиганта на социалните медии и в цензура, като заяви, че "онези, които отричат ​​COVID-19, съществуват свободно и комуникират в Туитър". "Думите им костваха хиляди човешки животи. И все пак Тръмп беше публично и показно блокиран. Такава избирателност показва, че това е акт на цензура."

Руският политик предложи още Туитър да "създаде някакъв комитет, който да взема такива решения".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
7
 
! Отговори
Киро коравио преди 3 години
Щом руския сла гач почва да дава акъл значи нещата са зле. Той се застрахова
38
2
 
9
 
! Отговори
Демократ преди 3 години
Точно така - европа да заклеими убииствата и насилието на режима над мирно протестиращи гражданиБорци за свобода и демокрация
37
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп се интересува може ли да си смени профилната снимка в Интерпол!
36
2
 
10
 
! Отговори
Ми добре преди 3 години
Плазмодий.
35
14
 
3
 
! Отговори
До 29 преди 3 години
Ама другарко ,вие не помните кой друг кат Дончо,дори много повече насъскваше към метеж и как всички придворни телевизии търчаха да го отразяват,как открито саботираше мерките ,един обитаващ Дондуков охранен безработен с висока заплата!
34
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е Навални в този случай!Абсолютно прав!Това е акт на цензура спрямо Тръмп,избирателно,като в същото време не са блокирали тези които водиха кампании срещу ковид -19 ,световна пандемия отнела живота на милиони.
33
4
 
15
 
! Отговори
чарли преди 3 години
Този се взе хептен на сериозно .
32
1
 
4
 
! Отговори
До 25 преди 3 години
Не, те не са марксисти. Те са болшевики!
31
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато гражданите нападат Капитолия това е грубо нападение на демокрацията и нападателите са терористи.Когато гражданите нападат парламента в България това е висша проява на демокрацията и нападателите са достойни граждани.
30
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смяяяятай, щом чак Навални се е шашнал от цензурата в САЩ....
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДоюДжедсй МастерТе са блокирали и сайта на когото пише и даже емейл акаунта му. Напълно са го изчегъртали от интернет.
28
23
 
3
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 3 години
До СандоНе, не е прав. Тръмп да си пише на неговия сайт каквото си иска. Когато ползва чужда платформа, трябва да се съобразява с нейните правила. Свободата на словото също не е безгранична. Не може да насъскваш слабоумните ти последователи към масови безредици, а след ова да се криеш зад свободата на словото. Да не говорим, че го търпяха прекалено дълго.
27
2
 
18
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
ми прав е!
26
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Туитър действа по същия начин, както комунистите навремето-следене какво говорил,запушване на устата на неудобните на деня
25
17
 
8
 
! Отговори
Allo Navalni преди 3 години
Г-н Навални, тоя път изперка окончателно! Не може всеки са си говори каквато му дойде наум и да насъсква хората към вандализъм, и да му се ръкопляска и да не му се нарушават правата на това отгоре ! Тоя *** Тръмп е клинично луд и Не е здравословно да му се дава форум. Това е най-малкото, което трябва да се направи! В идеалният случай би трябвало да е на лечение в психиатрична болница.
24
5
 
16
 
! Отговори
София преди 3 години
11-те точки, които излага като виждане, Навални има доста право. Харесва ми как мисли. Евала.Сега като нищо и на него да му затрият акаунта.
23
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Путин отзад се хили и ръкопляска....Какъв подарък на тепсия от мижавата руска опозиция само!
22
4
 
20
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Това не е руски политик.Това е платено тролчее от мрежите,което има толкова последователи колкото и Георги Жеков.Медийна звезда,създадена от платени пасквили като този тук.
21
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Невални, каквото и да говориш, ти си на страната на цензуриращите. А те само се правят на демократи, а всъщност са марксисти! За съжаление взеха еластта в САЩ. Ако ти дават грантчета си мълчи, защото те не обичат истината. За тях истината е важна, само когато им е изгодна!
20
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Махате ли мнения другари?!?Комитетчт от лрсбийка, гей афроамероканец и латино от някой от другите сто пола биха били безпристрастна комисия. Не мислите ли. Почти като тази на Фейса! хахах