Тръмп бил по-щастлив извън социалните мрежи

Джейсън Милър от години не го виждал "наистина отпуснат"
Обновена: 7 фев 2021 10:22 | 7 фев 2021 10:22, Ния Христова
32
Тръмп бил по-щастлив извън социалните мрежи
Снимка: БГНЕС
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп се чувства по-щастлив извън социалните мрежи, предаде ТАСС, като се позова на интервю на старшия съветник на бившия президент Джейсън Милър за в."Сънди таймс".
 
"Президентът каза, че сега се чувства по-щастлив", заяви Милър. "Той каза, че е добре да е извън социалните мрежи, да не чувства влиянието на този затворен свят на омраза, в който често се превръщат социалните мрежи", добави старшият съветник. Той отбеляза още, че за пръв път от години вижда Тръмп "наистина отпуснат" и допълни, че съпругата му Мелания също е много доволна от тази ситуация. 
 
След размириците във Вашингтон в началото на януари компанията "Facebook", собственик на Facebook и Instagram блокираха акаунтите на Тръмп до изтичането на мандата му на 20 януари. По-късно те отново станаха достъпни за четене.
 
Компанията "Twitter", собственик на едноименната социална мрежа, блокира акаунта на Тръмп за постоянно. Причината са нарушения на правилата и поради опасения, че той може да опита да предизвика размирици.
 
От началото на предизборната си кампания през 2015 г. Тръмп е публикувал над 34 000 туита, отбелязва в. "Сънди таймс".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
3
 
! Отговори
Един от Юг преди 3 години
До ББНели, пак не си си визпила хаповете тази вечер!
27
1
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До PutinaНе започна, само изпепели 600 съветски вагнеровци в Сирия и джуджето взе да се ослушва като пръднaл заек в люцерна и както винаги започна да лъже и да отрича, че уж не ги бил пратил той там и не знаел какво става
26
7
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Тръмп е национален предател...няма подобен позор в Историята на САЩ...строг и безкомпромисен Съд,отнемане на имуществото платено от русия...позор....предателство...организирал атентат срещу Конгреса на САЩ с помощта на мафията и расистки групировки...всеки може да види клиповете...убийства на невинни в Конгреса на САЩ организиран и финансиран от агента на путин...какво предателство...какъв срам...Съд...Строг съд!!!Републиканската пария са съучастници...предават САЩ!!!
25
1
 
4
 
! Отговори
И преди 3 години
Не само той !
24
4
 
6
 
! Отговори
гроздето е кисело преди 3 години
да опита в руските медии, там ще го публикуват.
23
5
 
10
 
! Отговори
Putina преди 3 години
Заслужено е щастлив. Той си остава най-достойния президент в Американската история, който не започна нито една война!
22
14
 
8
 
! Отговори
Rs преди 3 години
"Да не чувства влиянието на този затворен свят на омраза"...***,а кой всяваше омраза през целият си 4 годишен мандат,че и накрая предизвика омраза и нападение над Капитолия.
21
6
 
13
 
! Отговори
Trump forever преди 3 години
Президентът на САЩ e Доналд Тръмп, се чувства по-щастлив
20
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп форевър.
19
3
 
6
 
! Отговори
РЕПТИЛ преди 3 години
Еми, горе-долу толкова трае да излекуваш зависимостта си към някой порок,като цигари, алкохол, а в и случая социални мрежи.Не познавам някой, който да е отказал пушене или пиене и да не казва, чесега се чуства по-добре.
18
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахахахахахха по тая логика явно е по щастлив и извън Белия дом :)))) Циркаджия
17
7
 
6
 
! Отговори
Питър преди 3 години
До ПЕНКОАре ве, Вконтакте и Однокласники е само за бели рускоговорящи арийци - бягай да играеш там, Тромбона също е добре дошъл.... Или пък ако разбираш китайски - хОди се пЕри
16
8
 
5
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 години
ЗАЩО НИКОЙ -ДРУГ- ОСВЕН ЕВРЕЙСКАТА -СЕМИТСКА -ЦИОНИСТКА СГ АН - НЯМА СОЦИАЛНА МРЕЖА В ИНТЕРНЕТ ??????????????????????????????
15
4
 
8
 
! Отговори
Питър преди 3 години
До Анонимен 13Абе, ***, в най-богатата страна на света (уж) има хора, които работят и пак не могат да си позволят да отидат на лекар, та се налага примерно благотворителни организации да правят по 2-3 пъти в годината масови прегледи при лекар и зъболекар. Потърси в ютюб How poor people survive in the USA, а след това ми говори за цветнокожи и зеленокожи... Не разбирам как успяха да ни промият мозъците да нямаме капка състрадание към другите хора, превърнаха ни в ***....
14
9
 
8
 
! Отговори
Питър преди 3 години
Бе той спечели и изборите.... с много.... ама....
13
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
в смисъл щастлив това е ужасно и недопустимо, нека му върнат акаунтите и да пише отново ако трябва и насила ще пише!
12
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Байдън даде американско гражданство на 11 милиона"Това е стратегията за изборен успех на демократическата партия. Каквото и да си говорим мнозинството от белите американци гласуваха за Тръмп. Латиноамериканците и черните донесахо победата на демократите. Тях особено ги блазни идеята някой да им плаща здравната осигуровка.
11
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Байдън даде американско гражданство на 11 милиона нелегални от сега пуска още нелегални от Централна Америка. До 10 години в САЩ ще има резервати за бели, на които няма да им се разрешава да излизат от тях,
10
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
През 2024 го чакаме, или някой негов наследник - ако до тогава същестува още за какво да се гласува. За 1 седмица оня прееба сичко
9
6
 
13
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Да, и аз така. Откак разбрах, че няма начин да спя с Анджелина Джоли и съм някак си по-щастлив. Падна ми един дерт от главата :)))