Доналд Тръмп на сватбено тържество: Липсвах ли ви?

По време на празненството той поговори за политика
29 мар 2021 20:02, Нели Христова
84
Доналд Тръмп на сватбено тържество: Липсвах ли ви?
Снимка: БГНЕС

Доналд Тръмп се появи на сватба в курорта си Мар-а-Лаго във Флорида през уикенда и изнесе реч, която бе насочена срещу Джо Байдън, Китай и Иран.

Бившият президент взе микрофона по време на празненството и загуби малко от времето на младоженците, за да поговори за политика. Той коментира ситуацията на границата с Мексико и повдигна още повече въпроси за президентските избори през ноември, които загуби.

"Липсвам ли ви вече?", попита той празнуващите и получи възторжени ръкопляскания.

"Получавам всички тези данни за границата, за Китай, за Иран", започна своята реч Тръмп, уловена във видео, публикувано от развлекателния уебсайт TMZ. "Бяхме готови да сключим сделка, те бяха готови да направят всичко, щяха да направят всичко. И този човек (Байдън) дойде и отмени санкциите, а след това заяви, че бихме искали да преговаряме сега", каза Тръмп.

Президентът Байдън не отменил съществуващи санкции срещу Иран. През февруари Белият дом под ръководството на Байдън оттегли искането от администрацията на Тръмп Съветът за сигурност на ООН да наложи международни санкции срещу Иран за нарушаване на ядрената сделка.

След това Тръмп се прицели в администрацията на Байдън заради ситуацията на южната граница с Мексико. Броят на пристигащите е нараснал, откакто Байдън е встъпи в длъжност, включително стотици непридружени непълнолетни, които са държани в центровете за имигранти. "Положението по границата не е добро. Това е най-лошото, което някога се е случвало", заяви Тръмп. "Какво се случва с децата? Те живеят в мизерия. Те живеят така, както никой никога не е виждал. Никога не е имало нещо подобно."

По времето на администрацията на Тръмп хиляди семейства мигранти бяха разделени от децата си от 2017 до 2018 г.

След това бившият президент насочи вниманието си към неотдавнашната си загуба на избори от президента Байдън, която Тръмп оспори. "Те казаха, че получават 66 милиона гласа и изборите приключват. Аз получих 75 милиона гласа и вие видяхте какво се случи", каза той.

Байдън получи повече от 80 милиона гласа.

"В 22:30 вечерта изведнъж казаха, че това е странно нещо, защо затварят определени места. В момента се случват много неща", допълни Тръмп.

Той завърши речта си с наздравица за "страхотната и красива двойка" Джон и Меган Ариго.

Това не е първият път, в който Тръмп се появява на сватби на свои поддръжници.

През 2019 г. тогавашният президент се появи на прием в своя голф клуб в Ню Джърси, подтиквайки булката, младоженеца и гостите да скандират "САЩ! САЩ!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
4
 
0
 
! Отговори
53ти коментар преди 3 години
Беше адресиран до 52
48
10
 
11
 
! Отговори
до анонимен преди 3 години
Тръмп е марионетка на Путин, Русия го назначи,затова троловете го възхвалявате.--------Поредният промит мозък на либералните медии и НПО!Тръм беше първият президент, който не започна поредната "малка победоносна война" нейде по света!Снижи безработицата!Въстанови част от производството в САЩ доато беше президент!Защити САЩ от незаконата емиграция.Въстанови авторитета на армията и ВПК.Ограничи ЛГТБ.Въведе повече санкции срещу Русия от когото и да е било друг президент преди него.
47
3
 
9
 
! Отговори
До 45 преди 3 години
Не е само да имаш пари.Трябва да имаш и качества.Ти и да имаш пари едва ли ще бъдеш с жена като Мелания.А защо нямаш пари?Защото нямаш качества.
46
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 45 Значи всяка мутра от мутренсйките години в България, всяка мутра в Русия са преуспели мъже, защото са богати и си купуват красиви жени, защото това е покупко-продажба. Нали никой не се заблуждава,че тази кокошка жена му е влюбена в шишкавия дядо с рижава коса и прическа на Джони Браво от анимационен филм.
45
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-добрия стенд ъп след комика Тодор Живков!
44
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 45Тръмп е марионетка на Путин, Русия го назначи,затова троловете го възхвалявате.Това е хибридната война на Расиа. Тръмп не е уверен,той е с нарцистично разстройство. Това може да го потвърди психолог. И е много много ***!
43
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
YMCA - Original versio 1978 - през 2024 ще я слушаме и Тръмп ще си денси. Cant wait
42
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абсолютен егоцентрик!Жадува за изява и слава!
41
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доналд Тръмп на сватбено тържество: Липсвах ли ви?------------Скоро, май някой друг ще липсва..., на някои други?!
40
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОПРЕДЕЛЕНО ДА! ТРЪМП Е НАЙ-ВЕЛИКИЯ ПРЕЗИДЕНТ.
39
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напротив мойто момче - Тръмп е висок. Дебел е защото е на 80 години. Я го виж като млад. Богат и преуспял с красива жена. Уверен - какъвто трябва да е лидера на САЩ (а не някаква марионетка) ! Е най важното - със семейство и ценности за пример!
38
14
 
7
 
! Отговори
До 36 преди 3 години
"Тръмп - висок, красив, богат бял мъж!" - това някакъв майтап ли е, когнитивен дисонанс или що? Бай Дончо пенсионера красив!!!!!!! Това е все едно да кажеш Путин е демократ хахаха Бай Дончо верно е висок, дебел,богат и рижав, съгласен съм, но е и ***, невъзпитан нарцис.
37
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напротив всички ще гласуват за него. Още 4 години много има да дроби клонинга в белия дом. Така че ТРЪМП идва :)
36
3
 
18
 
! Отговори
Идеалист преди 3 години
Светът с всеки ден се променя към по-лошо след Тръмп!
35
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалък ***.Сигурно специално му забъркват тоа цвет на косата като на и....ди...от.
34
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трите рублажийски трола дращят ли дращят.Требе да се пие бира и да се напушат.
33
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Югославия сама си се разпарчатоса с тия войни, които водеше Белград с всичките си републики, които искаха да се откопчат от Белград.Войната на НАТО само спря гражданската война. Жертвите на гражданската война щяха да са многокрантно повече ако беше продължила войната на Милошевич срещу народа си.Само на макетата си им харесваше.Всички останали бягаха.
32
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С президента Тръмп напред!!!
31
5
 
12
 
! Отговори
нааа преди 3 години
Добре че е президента да ви направи малко трафик на сайта че ако разчитахте на байДън...нз. Тръмп - висок, красив, богат бялмъж! Великан човек за пример. Няма слабо место. 75 млн гласове няма как да се заглушат. Ще се завърне
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Кой е Бил Луински?