Половината от американците искат Скалата за президент

39% смятат, че известните биха били добри политици
10 апр 2021 17:28, Ния Христова
39
Половината от американците искат Скалата за президент
Снимка: БГНЕС
Горяма част от американците искат Дуейн Джонсън - "Скалата" в бъдеще да се кандидатира за президент. Това показват данните от анкета, цитирана от Fox5.
 
Изследователска компания Piplsay е направила анкета, включваща 30 138 души в цялата страна между 2 и 4 април. Анкетата установила, че 46% от американците биха искали да видят Скалата в Белия дом.
 
40% от респондентите са заявили, че биха искали да видят Матю Макконъхи, който обмисля да се кандидатира за губернатор на Тексас, така и Джонсън да се кандидатират за публична длъжност.
 
По време на гостуването си през 2017 г. в " Шоуто на Елън Дедженерис" Джонсън заяви, че "сериозно обмисля" дали да се кандидатира за президент.
 
Той продължава допълнително да намеква за евентуално участие в президентска надпревара с новия си ситком "Young Rock".
 
Според USA Today всеки епизод на шоуто включва звездата във фалшиви интервюта по време на избирателната кампания за 2032 г. Звездата има проекти в Холивуд за години напред, но той не изключва един ден да се бори за Овалния кабинет.
 
"Ако хората наистина желаят това, бих обмислил да се кандидатирам за Белия дом в бъдеще", заяви Дуейн Джонсън-Скалата пред изданието през февруари.
 
Матю Макконъхи публично заяви, че би проявил интерес да се кандидатира за губернатор на Тексас през 2022 г. И смята, че би било "почетно нещо дори да се обмисля".
 
"Е, това се появява много напоследък. И сега ще ви кажа същото, което казвах, което е истина. Това не е извъртане. И когато кажа, че е нещо, което обмислям, това е така", каза Макконъхи на Джими Фалън в The Tonight Show. "Почетно нещо е дори да мога да го обмислям."
 
Проучването също така показва, че 39% от американците вярват, че известните личности биха станали добри политици.
 
Участниците в проучването също бяха помолени да изберат най-известните личности, които биха искали да видят да се кандидатират за президент, което беше разделено на две категории: мъже и жени.
 
За категорията знаменитост от мъжки пол Том Ханкс (22%) и Уил Смит (21%) се класираха най-високо, а за категорията знаменитости жени Анджелина Джоли (30%) и Опра Уинфри (27%) бяха сред най-популярните избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
7
 
! Отговори
А сега сериозно преди 3 години
До Анонимен 10Нещо не ти е ясно какви са американците. Те не избраха Баидън. А лафа им е "докато имаме оръжие - комунзъм САЩ няма да допуснем". Та затуй комунистите искат да изземат оръжията. Относно Скалата - всичко горе са сънища на комунистическите медии.Остана ли някой още, да им вярва ?
10
6
 
5
 
! Отговори
Всеки може това! преди 3 години
Какво работи Президент на държава? Чете от готови листи, чете пред камери, като кацне самолета се поздравява или подава разни грамоти и медали-все такива неща и всичко му го прави друг.Конгресмен/ депутат е по-трудно-има да се гласува, да умуваш, да лобираш, има неща дето трябва да ги правиш сам, даже може и да си пишеш речите сам.Но най-трудно е да се научиш да правиш нещо добре, примерно да станеш добър доктор, инженер, добър търговец, даже музикант е трудно.
9
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Във филма Идиокрация, президентът на САЩ е бивш кечист и актьор...Натам отиват нещата и ще стават все по-зле. Но от народ, който няма достъпно за обикновения човек образование и здравеопазване, а единственото, което го интересува е,''да не дойдат комунистите на власт и да ни вземат оръжията'' какво може да се очаква?
8
1
 
15
 
! Отговори
бай Стамат преди 3 години
какво се чудим на наш Слафчо, който ни облъчва 20+ години
7
1
 
18
 
! Отговори
Грета преди 3 години
Хаха! Колко са зле... Все едно в България Слави Трифонов да получи мандат за съставяне на правителство. Oh wait...
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали имаха Тръмп. Той е актьор, реалити звезда, водещ шоумен и др. дори е участвал в WWE.Хората са еднакво тъпии навсякъде. Разликата е в това кой и как ги управлява. А всички знаем че държавите не се управляват от политиците а от тези които държат парите.Тоест от класата на на най богатте зависи и посоката на развитие на една държава. Когато най богатите също са тъпии просто няма спасение.
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добър чиляк е... ама ***.
4
5
 
5
 
! Отговори
РЕПТИЛ преди 3 години
Да напомним, че един от любимците на запада и лично на Байдън, президента на Украйна Зеленски е комедиен артист. Има едни кадри, които са само за избрана публика където свири на пиано с члена си.
3
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предлагам госпожица Мария Боратова да вземе американско гражданство и да се кандидатира заедно със Скалата за негов вицепрезидент. Мимето ще учи всички американки ка да си отварят бирите с оная си работа.
2
1
 
27
 
! Отговори
Колко му е преди 3 години
Народите изтъпяват прогресивно.
1
3
 
10
 
! Отговори
Бай Дрън преди 3 години
Ай стига бе, ша го изям с памперсите !