Радев за санкциите на САЩ: Когато аз говорех, мнозина мълчаха

Държавният глава с лаконичен коментар за решението на Щатите
455
Радев за санкциите на САЩ: Когато аз говорех, мнозина мълчаха
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Когато аз говорих, мнозина мълчаха и се спотайваха. Да се говори днес е лесно и безопасно
Това беше лаконичният коментар на президента Румен Радев относно наложените от САЩ санкции.

Още по темата


Министерството на финансите на САЩ вчера съобщи, че налага санкции на трима българи и на 64 компании съгласно закона "Магнитски". Мярката е насочена срещу Васил Крумов Божков, който е известен български бизнесмен, Делян Славчев Пеевски, бивш член на парламента, и Илко Димитров Желязков, бивш правителствен представител, се казва в сайта на ведомството.

Санкциите, наложени от САЩ, предизвикаха политически трус и множество реакции.

Държавният глава посети заедно с португалския си колега Националната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий“, където разгледаха специална експозиция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


455
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
298
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уж завършилият военно училище в САЩ гумен ***: " Ю уонт Ъ куесчънС, от Ъ интервю, ор уот" и " ай ХОУП дъ сичуейшън ис критикът". Пълен смях!Не само че никакъв английски не говори, Ами и протокола не погледнал предварително да види как се влиза,къде се дава изявление, бай *** отвсякъде! То верно не е нужно нищо да се прави,той сам си се излага. За гафа в Естония да не говорим.
297
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 323 Много си смешен,ще поживеем и ще видим.И междудругото,Борисов няма имунитет в момента, служебните пионки са се развихрили,ама май нищо не могат и да открият реално и затова са тия плоски и прозиращи партенки последните 2.седмици.
296
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обяснете ми как Фигуранта излезе срещу мутрите като шеф на Стратегическия му съвет е ДС агента " Майстора", съдружник на баш мутряка Илия Павлов? За втори път питам.
295
2
 
4
 
! Отговори
До 322 преди 2 години
Ами кой си отива от власта и кой остава според празната ти главица тогава?
294
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде е навирал някого Фигуранта,бе? Самия той така е наврян,че няма накъде-хем лъсна колко е псевдонатовец, хем се изложи и пред Путин като подкрепи с половин уста позицията на ЕС,но то така става като на два стола седиш- и от двата падаш...лошо.
293
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Говореше първо за падане на санкциите срещу Русия,говореше,че няма пандемия,размяташе юмручето ,прюти Манолова и другата проруска антибългарска ***.Няма кого да заблуди резидентът освен плебса,червените проруски предатели на България.Във всички публикации в западната преса Радев се определя като близък до Русия.
292
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Леле,леле Резидента бил единствения излязъл срещу мутрите,верно ли? А какво прави агент Майстора, ортак на Илия Павлов от дясната му страна? А какво правят всички тия сламени човечета на Божков в служебния му кабинет,както и Божков каза,че ще направи?
291
17
 
5
 
! Отговори
Фигурант, фигурант, преди 2 години
Фигурант, фигурант, ама навря Лоестият крадец на майка му в природата,за което само адмирации!
290
12
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Влади Горанов с розовите бузки къде е? Умори дребните фирми от проверки, СУПТО, запечатване..... бих му теглил ножа лично.
289
11
 
4
 
! Отговори
До 999 преди 2 години
Сложна,сложна колко да е сложна,още миналата година големият брат(САЩ) заяви,Борисов вече е нежелан във власта!А защо,ако имаш поне малко акъл би трябвало да си отговориш!
288
4
 
18
 
! Отговори
999 преди 2 години
Играта е по- сложна, отколкото си мислите. ББ играеше двойно като междувременно облагодетелстваше своите хора и себе си. Радев е изцяло човек на КГБ- той можеше да свали ББ само като обяви, че се бори с корупцията - така той излиза хем честен, хем проводник на Русия. Да, обаче САЩ се усетиха най- после, че така губят България с бързи темпове и дадоха разрешение за обявяване на корумпираните и корумпиращите от ДПС и БСП./ шиши и божков/. А и децата знаят, че те са от ДС= КГБ.
287
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев е човек на България, а Борисов е човек на CИK. Хайде да не манипулираме!
286
12
 
4
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
РЕКЕТЪТ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ПОДКУП, НИЩО ПО- РАЗЛИЧНО ОТ ДОВАНЕ НА ПАРИ ПО ПРИНУДА. МАЙ ВЪРВИМ КЪМ ВЛАДИ ГОРАНОВ.??? А ТОЙ ОЩЕ ЛИ Е В БЪЛГАРИЯ???
285
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 279Радев не, че е човек на Русия, той направо си е човек на СъвеЦкия съюз ако ме разбираш.Между другото да не се заблуждаваме.Бай Бойко е същия.
284
3
 
6
 
! Отговори
до ГЕРБ преди 2 години
Къде ви е ТВ-СЕВДА , закъсвате с клиповете !?
283
4
 
5
 
! Отговори
питане ! преди 2 години
А какво праИм с рекетьорите на Божков , вожда и ГораноФ , още си мълчат ?
282
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това каза на пресконференция бизнесменът Васил Божков по повод наложените му от САЩ санкции. Рекетът не е подкуп. Естествено, че съм плащал. Ако не бях плащал, нямаше да съществувам отдавна, коментира той. Не съм имал достъп до шефовете по хазарта. Този достъп беше спиран от Влади Горанов, добави Божков.
281
5
 
13
 
! Отговори
Фактите ! преди 2 години
Станишев си призна много отдавна че именно той е предложил Пеевски , а не Манолова , Манолова се иЗБЪЗИКА , че е тя ...
280
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Говориш Радев,говориш но нищо съществено не казваш,само словоблудстваш.
279
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 293 ... Да, вярва на Божков за тия думи, аз също:Политически лидери не съм подкупвал, бил съм рекетиран. Единствено аз подадох сигнал към прокуратурата. След това българският народ се събуди и България вече не е същата. След моя сигнал, вместо да го разгледат, американските ми бяха наложени санкции. Кой бизнесмен ще се осмели оттук нататък да подава сигнал? Бях рекетиран от лицето Бойко Методиев Борисов и от лицето Владислав Горанов и други хора от тяхното обкръжение.