Тежък инцидент на концерт в Тексас, има 8 жертви

Трагедията се е случила вчера
6 ное 2021 12:15,
24
Тежък инцидент на концерт в Тексас, има 8 жертви
Снимка: Pixabay

8 души починаха при блъсканица на концерт в Тексас, съобщи местната полиция. Събитието е привлякло 50 000 души на двудневния фестивал.

Хаосът е възникнал в петък по време на изпълнението на рапъра Травис Скот. Вторият ден на фестивала е отменен.
 

Потвърждението за смъртните случаи идва малко след като социалните медии бяха залети от тревожни съобщения и видеоклипове от музикалния фестивал, на които се вижда как хора танцуват до лежащи на земята хора в безсъзнание.

Служителят на пожарната служба в Хюстън Сам Пеня потвърди, че редица посетители са получили сърдечни пристъпи.

"Около 21:00 или 21:15 ч. тълпата започна да се сгъстява към предната част на сцената и това предизвика паника, а хората получаваха наранявания. Бърза помощ транспортира 17 души до болници. 11 от транспортираните са със сърдечен арест", съобщиха властите, предаде БГНЕС.

Потребители в социалните мрежи споделят видеоклипове, на които се вижда как медиците правят изкуствено дишане на изпаднали в безсъзнание младежи на изпълнение на Травис Скот. На разпродадения концерт са били забелязани множество линейки, като от пожарната служба в Хюстън съобщиха за ABC 13, че е била извършена реанимация на поне двама души.

Не е ясно дали Травис Скот е наясно със случилото се на мястото на събитието, но "Хюстън Кроникъл" съобщи, че рапърът няколко пъти е спирал изпълнението си, за да помоли охраната да помогне на феновете да излязат от тълпата. Той все още не е направил изявление.

Фестивалът „Astroworld“ е ежегодно музикално събитие, ръководено от американския рапър Травис Скот. Миналата година фестивалът беше отменен поради бушуващата пандемия. Още през май 100 000 билета бяха разпродадени в рамките на един час след пускането им в продажба, според ABC 13.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: концертТексаспочинали
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
3
 
! Отговори
обратнотоНаЕволюция преди 2 години
Естествен подбор. Подчовеците посетили това извращение са понесли последствията на житейските си избори.
20
2
 
2
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Жалка смърт за Тексас,където е въпрос на чест да загинеш в престрелка!
19
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо им няма, ще се оправят.
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Тексас губернаторът не приема анти-К19 мерки. Масово не спазват такива. Не съм проверявал за % на ваксинация, но очаквам да е много нисък.
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Независима Република Тексас
16
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви мерки, бе! В Тексас са върли антиваксъри. Отговаря на порядките и поведението им - също като у нас. Няма изненади.
15
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За тези 8 жертви ви вярвам. За жертвите от ковида- не!
14
5
 
3
 
! Отговори
Мутафа преди 2 години
Ми нал там мерките за грипа са жеуезни, кви са тия масови събирания?! бадъня да ги арестува, или няма думата там!
13
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Миле Китич е истината. Кви са тея рапари-мапари.
12
2
 
12
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Явно са си купили кофти дрога от хората на рапъра ахахха
11
7
 
7
 
! Отговори
Експерт преди 2 години
Със сигурност и осемте починали са жертви на фармацията! Беззначение дали на законната, или на незаконната! Или вакцината, или амфетите са ги убили!
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каквото търсили, намерили. Хич не са ми спешни. Слушането на черни води до спад в умственото развитие. Доказателство е случката.
9
5
 
12
 
! Отговори
Диана Любенова преди 2 години
Добре, че 8-те жертви са били напълно ваксинирани, та са се отървали с лека, еднократна смърт! Ако бяха безотговорни и не се бяха напълно ваксинирали, щяха да умрат поне по няколко пъти! Готово, заработих ли си хонорара от Пфайзер?
8
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 6 А кого да идологизират? Тебе ли? Или Ким Чен?
7
5
 
6
 
! Отговори
Недоразбрал преди 2 години
Пострадалите рънърси ли са били? Ваксиню слагали ли са си? Интересно, май с дистанционно някой ги задвижва тези сърдечни арести, както се изразява мисирката неука, написала тази публикация!
6
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просто тази култура с идолизиране на рапъри, няма да доведе до нищо добро, същото е и в Русия даже и там си има клоуни да промиват мозъци..трвис скот , моргенщей , упадък
5
3
 
1
 
! Отговори
До 4 преди 2 години
Ами явно тези са изключенията, защото иначе изобщо не могат да припарят до подобно събитие. Това ако по презумпция приемем представите ти за "системност", която в твоята глава очевидно е синоним на стадно, или кошерно съзнание.
4
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всъщност е точно обратното. Мнозинството афроамериканци са едни от върлите анти-системни общности в щатите и ваксинацията сред тях е най-ниска.
3
2
 
9
 
! Отговори
Ганчо зубидрен преди 2 години
Вероятно "евента" е бил само за ваксинирани със сертификат и по някое време на изпълнението, са усилили сигнала на "5G" мрежата и са активирали чиповете в мозъка, онези чипове от ваксините, нали се сещате... Тези хора, не са ли чували за социална дистанция и "локъ даун"!!! Е сега разбрах, че пишат за Тексас. Нещо губернатора бе разрешил да не носят маски и да не се боцкат, не помня точно. Припомнете му моля,че сме в пландемия, и всеки ден трябва да се заработи по 1 билионче, от фарма мафията.
2
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истинското лице на средностатистическия ваксиниран.