Екипажът на Crew Dragon се скачи успешно с МКС

На борда има четирима астронавти
12 ное 2021 08:11, Ния Христова
9
Екипажът на Crew Dragon се скачи успешно с МКС
Снимка: БГНЕС
Екипажът на Crew Dragon на компанията SpaceX успешно се скачи с Международната космическа станция /МКС/, съобщиха от НАСА, предаде БГНЕС.
 
На борда на Crew Dragon има четирима астронавти.
 
Това е третият Crew Dragon, който осъществява успешно скачване със станцията. Този път обаче то е извършено в автоматичен режим. Предишният екипаж се завърна на Земята във вторник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
5
 
2
 
! Отговори
Забавно603 преди 2 години
Значи едните имат кораб, който може да превозва комфортно 4 астронавта(реално повече) който може да връща И товар и е имал един път проблем с рахлабена тръба на тоалетната.Другите имат кораб на половин век превозващ 3 космонавти натъпкани като в консерва носещи пелени като част от скафандара. ДА!!!.Който не може да връща полезен товар. Но Спах си е е оправил проблемът е ще лети.А за русофилите ще остане само тая кафява радост да ги топли
7
3
 
4
 
! Отговори
Памперс преди 2 години
"Памперс" официален доставчик на "вътрешни" тоалетни за астронавтите на НАСА. ...... С нашите памперси, дори Хюстън намя да разбере че сте се наааакали.
6
2
 
0
 
! Отговори
Гошо преди 2 години
До Анонимен3И правилно Това трябваше да се направи отдавна а не да се чака да проработи съзнанието на всеки Извънредните ситуации изискват извънредни мерки
5
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Представям си вонята която се е разнесла в МКС при скачването на илонмъсковия драгон.
4
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Spacex Dragon - астронавтите се давят в собствените си изпpaжнeния при полета на Inspiration 4 заради неработеща тоалетна. Иначе cargo спейскрафта на Илон Мъск има красиви закръглени форми, и изглежда много красив в сравнение с острите и старомодни форми на руските ракети. Директорът на НАСА по пилотирани кораби към частната компания Стийв Стидж заяви, че следващата седмица на връщане няма да използват тази система, астронавти ще използват памперси за удовлетворяване на естествените си нужди. Тоест в гащите. И тези хора са летели на Луната, нали!
3
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добро утро путинисти. А в Москва старите неваксинирани хора ги вкараха в домашен арест до февруари. "Кметът на Москва Сергей Собянин обяви, че от 25 октомври до 25 февруари догодина се въвежда така нареченият домашен режим за две групи хора: неваксинираните над 60-годишна възраст и страдащите от хронични заболявания. "
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека плюем за провалите на Мъск.
1
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
УжасТ!