Посолството на САЩ отново пуска визите за туристи

От 8 декември започват интервюта
7 дек 2021 12:41, Анисия Иванова
16
Посолството на САЩ отново пуска визите за туристи
Снимка: БГНЕС

Консулският отдел към посолството на Съединените американски щати в София възобновява визовите услуги за всички категории неимигрантски визи. От 8 декември ще се предлагат ограничен брой места за интервюта за посетителски визи (B1, B1/B2, B2), съобщиха от посолството.

Продължава обработката на годенически визи К1 и имигрантски визи. Посолството ще разглежда с предимство визите за преки роднини на американски граждани, включително международни осиновявания, годеници на американски граждани и някои молби за специални имигрантски визи. Ще се обработват всички категории имигрантски визи, но може да се очаква значително забавяне при насрочване на интервютата, предупреждават от посолството.

Продължава обработката на молби за подновяване на предходни B1/B2, C1/D и F визи, които отговарят на изискванията за кандидатстване, без явяване на интервю. За информация относно тази процедура посетете ТУК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: сащпосещениевизи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Станислав преди 2 години
Да, но не са пуснали дати!
12
0
 
2
 
! Отговори
Глас от изток преди 2 години
Идете в сащ да се прибавите към 65 млн крайно бедни хора.
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Америка е една мизерия и мизерна страна
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде! Че наплива е голям! Ние за повечето държави от ЕС не сме с равнопоставени граждани, какво да кажем за САЩ. Ама и на кого му пука, това дето беше хит преди 20г, днес просто е сянка.
9
2
 
6
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Ех,как копнея да имам виза Бгф67801АFuckingusa в жълт формат и подписана от четири маuмунa u деветстотин чuфута с неотклепана от носовете кола-маска. Какво вълшебство е да отидеш е най-еврейската кочuna на света! Започвам да подрипвам и да си отпращам ryрелuте в посока на Щатското посолство на Луната.ФЪК ОФ Ю ЕС Ей! Каква наглост! Няма един нормален човек,който да отиде в Еврейникът,но понеже не се ваксинираме,та и съблазняват с визи. Келемета ! ***! Таласъми кьопави каубойски! Фашисти!
8
1
 
2
 
! Отговори
Браво преди 2 години
Те и ЕС ни обещаха да влезнем в Шенген
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някоя американка за женене има ли? По слабичка, ако може.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега, дали тази мантра с отпадането на визите беше обещание на САЩ, в знак на изключително приятелство и симпатия към братския български народ....или беше плод на родни фалшификатори и пропагандисти...оставям на разумните от вас да преценят...
5
1
 
23
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 2 години
Ама, визите за САЩ, не отпаднаха ли за българи ???
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"..., изпълващо цялото прогресивно човечество, чрез червено-белите си ивици ..."------------ На стар войнишки дюшек ли прилича или на смачкан арестански костюм?
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нахрен ми е нужна. Даром не я ща.
2
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе тия САЩ какво си въобразяват?Кой се е запътил към САЩ?Единици са,никой не иска да ходи там вече.Развалиха я тая държава.
1
2
 
10
 
! Отговори
В Хага знаят преди 2 години
Знаете ли че Наказателтелният Съд в Хага проявява голям интерес към Румен-Пашата, Киро Японеца, Борисов, ген. майор Васил Василев, Юлиян Георгиев от Перник и други за съмнения в Геноцид!Изтезания, гаври, убийства и постоянен СРС терор!