Мъск обмислял дали да не стане "влиятелен" блогър на пълен работен ден

Блогъри с милионна аудитория вече предложиха да му помогнат
10 дек 2021 12:16, Ния Христова
31
Мъск обмислял дали да не стане "влиятелен" блогър на пълен работен ден
Снимка: БГНЕС
Американският предприемач Илон Мъск заяви, че обмисля да напусне работата си, за да стане "влиятелен" блогър, съобщи БГНЕС.
 
"Мисля да се откажа от работата си и да стана влиятелен блогър на пълен работен ден", пише той на страницата си в Twitter и попита потребителите какво мислят за идеята му.
 
Под първоначалната публикация няколко блогъри, които имат милионна аудитория, вече предложиха да помогнат на Мъск да популяризира каналите си. Някои дори го питат дали би искал да се занимава с видеоигри.
 
Мъск ръководи американските компании Tesla и SpaceX. 
 
Според класацията на "Форбс" за милиардери в реално време, на 1 ноември Мъск стана първият човек в историята, чието състояние надхвърля 300 милиарда долара.
 
Понастоящем състоянието му се оценява на 263 млрд. долара. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
3
 
! Отговори
шмatka преди 2 години
Комплексиран п,,сихар!!
27
0
 
0
 
! Отговори
ANONIMEN преди 2 години
ZA PARITE DA IMA HAKERI , AMI ZA PLANETATA DO NAS S DVA SPUTNIKA KOGA A ?
26
1
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
тоя амерички "Корейко" /въпреки че не е американец/,фана ептян да си бъйти майтапи..Първо щеше да ходи на Луната,после бил щял да "колонизира Марс",после бил щял да осигури "свръхсуперсилвер интернет" за сички потребители,включително и на аборигените и африканските племена,а сега бил щял да става.."блогър"..Вижте до къде води "РАЗХЛОПАНОТО" съзнание,гарнирано със животински страсти и мераци..И тоталната ЛИПСА на ..да го наречем "Страх от Господа".."Вива Лас Вейгъз!"..
25
1
 
4
 
! Отговори
Гошето преди 2 години
Той и сега кара биткойн трейдърите да пощуряват, защото са като леминги а и биткоините са пълен въздух подгряван от спекуланти и перачи на пари
24
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен "не ни интересува какво му минава през пилешки мозък на този спекулант".Мислиш, че Мъск е с пилешки мозък? Вероятно се мислиш за по-умен от него, а и от всички останали? :) за интелекта ти не знам, но си забаваен.
23
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може ли да не ни занимавате с душевните му излияния, след като се напушил или надрусал? Една кукла на конци, оперираща с чужд капитал и обще взето казва каквото му спуснат. Никакъв визионер не е.
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има една капсула....И защо не вземеш и другите си откачени богаташки приятелчета и не се качите в нея....Ей така, да ви стане по-интересен живота, а пък ние да си заживеем нормално.
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прекалява малко със саморекламата си.
20
3
 
4
 
! Отговори
Найлон Мъск преди 2 години
Илончо е въздух под налягане, но около него разни незавършили средно + спекуланти създават такъв хайп, че само чета глупости - създал Тесла, създал Пейпал, създал Нюралинк - Тесла е открадната от него и негови хора, от Пейпал е уволнен преди още да стане Пейпал, заради некадърност, Нюралинк също е чужда и нищо не е постигнала досега. А какво да кажем за тунелите му и соларните панели - тотални провали. А Старлинк - пак, защото не може да се самоиздържа дори и няма скейлинг. СмЕх, Найлон-фенове.
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
вчера точно гледах интервю и то случайно с влогърка която разказваше колко било тежко да е влогър - гледали е 40000 души, тя се притеснявала, какво щяла да облече, какво да казвала .. абсолютен цирк. Това може да се излекува само по един начин - работа една седмица в някоя мина, или с боклуджийския камион от 5 сутринта. Тези кукундрели не знаяк какво е тежка работа и живота ще им е много тежък.Мъск не го гледайте, той може да си прави каквото иска.
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ку, ку , ку, ку, ку ,ку......
17
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мъск се ШЕГУВА, а всички Вие се връзвате на изказванията му все едно, че е сериозен...Йово и "журналистика"
16
9
 
0
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Просто един Генни! Последния е бил Аинщайн!
15
8
 
0
 
! Отговори
амед преди 2 години
този не е от човешката раса ,нещо друго е
14
3
 
5
 
! Отговори
¶¶¶ преди 2 години
И да добавя освен Common Sense Sceptic в YouTube няма Български субтитри. И Найлончо скоро един черен го усъди 120 милиона за расистки изказвания по негов адрес, не взимане на отношение и подигравки пред него. Вай вай вай Мъскчо е по голям измамник от всичките български депутати през последните 1000 години.
13
1
 
5
 
! Отговори
До 9 преди 2 години
Ало джендара. Вземи гледай Common Sense Sceptic в YouTube. Аз го гледам от второто му видео. Препоръчано от един друг Учен не ш *** ткарон с ю туб канал. Аре на лягай над женските хормони и лапкане на дил до, нали това ви е спорт/професия.
12
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
в началото на новото илядолетие само бегло си мислех че Русия и Изтока ще спечелят новата война сега съм повече от убеден чв това ще бъде така
11
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мъск се занимава с никому ненужни дейности
10
3
 
5
 
! Отговори
Гай Баню преди 2 години
За мен всичко дет не е свързано с плюскане и плюшене е глупост, а този е толкова глупав че си е губил време да събере пари дето не може да ги изхарчи 50 живота.
9
9
 
5
 
! Отговори
Гг преди 2 години
Вижте се бе, всичките коментаторчета. Руски поддлоги, плюещи човек над тяхното ниво, само защото направи смешни руските пляски. ***, продажници за няколко рубли, ревящи на чужди гробища. Срамна част от гражданите на България, утайката зарадия която няма никога да напреднем.